Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו 2014

Arturr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

היום הלכתי להתרשם מקיה פיקנטו 2014.

הנתונים:

דגם: EX 1248 עם כל האבזור - מצלמה+חיישני רברס, מולטימדיה, בלוטוס, ג'נטים מקוריים מהחברה.

שנתון: 2014

ק"מ: 33000

יד: 1

בעלות: פרטית מקיה (עוד 4 שנים אחריות על גיר ומנוע)

טסט: נובמבר 2017

הראה לי את רישיון הרכב וספר הטיפולים.

למראית עין הרכב נראה ממש שמור (יש כמה מקומות שאפילו לא הוריד ניילון)

הבחור פרסם אותה ב-53 אלף שקל ואחרי מיקוח קל הכי רחוק שהצלחתי להגיע איתו זה 51 אלף שקל.

השאלה אם זו עסקה ששווה את הכסף? בהנחה שהבדיקה תצא תקינה והכל יהיה בסדר.

תודה מראש חברים. :wink:

עריכה אחרונה על ידי Arturr
פורסם

איזו רמת איבזור זו?

על מנת לדעת אם המחיר טוב תבדוק את המחירון ותסתכל בכמה אנשים מוכרים את הרכב משנתון זה ביד 2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברה שלי קנתה כזאת מהחברה לפני 3 שנים דגם ex באוגוסט 14, רמת גימור R . הרכב עם 55 אלף קילומטר 0 תקלות, הכל במקום כלום לא מקרקש.

יכול להגיד לך שלא מעט שואלים אם היא מוכרת.

רמת גימור R נהנית משוק טוב.

ברגע של כנות במחיר של 51 אלף( וזה יסתכם בערך ב53, עם בדיקה העברת בעלות ועוד דברים קטנים שבטוח תצטרך ליישר קו), הייתי לוקח שברולט סוניק בעסקת ליסינג 0 קמ, ב65 אלף שח

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

אחלה רכב, שומר על מחירו היטב, כפי שאתה רואה.

עם זאת, כמו שאמרו לך - בתוספת תקציב צנועה יחסית ניתן לקבל רכבים חדשים לגמרי, גם אם מאובזרים פחות.

פורסם

אם לומר את האמת אני לגמרי בבלבול אם לקחת את הפיקנטו בשנתון הזה (והדגם הזה ספציפית) או לקחת הלוואה ולקנות את הספייס סטאר החדשה.

מצד אחד הספייס סטאר חסכונית הרבה יותר וגם עשיתי עליה נסיעת מבחן ואהבתי

מצד שני את הפיקנטו אני יכול לקנות בכיף מהכסף שלי + מכירת האוטו שלי.

פורסם
אם לומר את האמת אני לגמרי בבלבול אם לקחת את הפיקנטו בשנתון הזה (והדגם הזה ספציפית) או לקחת הלוואה ולקנות את הספייס סטאר החדשה.

מצד אחד הספייס סטאר חסכונית הרבה יותר וגם עשיתי עליה נסיעת מבחן ואהבתי

מצד שני את הפיקנטו אני יכול לקנות בכיף מהכסף שלי + מכירת האוטו שלי.

הפיקנטו הרבה יותר מכונית מהספייס סטאר וחוויית הנהיגה בה טובה לאין ערוך. אתה נוסע הרבה ואני לא בטוח שזה שווה פחות מחיסכון בדלק. אם כבר, אני בטוח שההיפך הוא הנכון, ולא הייתי מוכן לסבול 80 ק"מ ביום. קבל קישור להתרשמות שלי מהספייס סטאר, ובסיומה גם משחק כלכלי קל שבקלים, להראות שחיסכון בדלק הוא ממש לא הכל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?629647-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9A-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1-%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%A8&p=5425153&viewfull=1#post5425153

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הפיקנטו הרבה יותר מכונית מהספייס סטאר וחוויית הנהיגה בה טובה לאין ערוך. אתה נוסע הרבה ואני לא בטוח שזה שווה פחות מחיסכון בדלק. אם כבר, אני בטוח שההיפך הוא הנכון, ולא הייתי מוכן לסבול 80 ק"מ ביום. קבל קישור להתרשמות שלי מהספייס סטאר, ובסיומה גם משחק כלכלי קל שבקלים, להראות שחיסכון בדלק הוא ממש לא הכל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?629647-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9A-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1-%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%A8&p=5425153&viewfull=1#post5425153

נהנתי לקרוא, פחות נהנתי מהתוכן :roll:

אני ממש שוקל את הפיקנטו, אני כרגע עם מיצובישי לנסר כבר 4 וחצי שנים ולפני כן הייתי עם לאנטיס 323 מנוע 2000 ומודה - אף פעם לא היה לי רכב קטן ואף פעם לא התעניינתי ברכב קטן, למרות שממש אין לי צורך ברכב גדול אני נוסע בדרך כלל לבד ובמקסימום החברה מצטרפת או אחד ההורים.

תמיד סלדתי מרכב קטן כי הוא לא בדיוק זול לרכישה וזה תמיד היה נראה לי כביכול לא שווה את ההשקעה הכספית אם אפשר לקנות בכסף הזה משפתית.

כן קצת מדאיג אותי עניין הדלק בפיקנטו כי בכל זאת הוא אוכל כמעט כמו משפחתית אבל קטן ממנו בהרבה.

יש לי על מה לחשוב...

פורסם (נערך)

הספייס חיסכונית יותר מצד שני תוספת של כמעט 20 אלף לספייס חדשה לא תצדיק את החיסכון.

אם אתה רוצה רכב חיסכוני אתה יכול לקחת את הספייס סטאר שכניראה תהיה זולה מהפיקנטו לאותו שנתון, ואם נסעת עליה ואהבת אותה אז בכלל אין בעיה.

או שאם כבר פיקנטו לדעתי כדאי לקחת את הi10, היונדאי בעלת מושבים טובים יותר. תא מטען גדול יותר ולדעתי סלון האבה יותר נעים עקב שילוב צבעים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ציינת האם את מעוניין להחזיק את הרכב לתקופה קצרה או ארוכה, וזה מאוד משנה.

באופן כללי פיקנטו זאת מכונית שלא כל כך משתלם לקנות יד 2 מכיוון שערכה לא יורד משמעותית כך שעבור מעט פחות כסף אתה קונה רכב בן 3.

במידה ואתה מתכנן על הרכב לזמן הארוך יהיה נכון יותר לקנות רכב שערכו יורד מהר - כך תוכל ליהנות מרכב משמעותית טוב יותר באותו כסף או לקנות רכב דומה (בשנים ובסגמנט) עבור הרבה פחות כסף.

בהנחה ותמכור את הרכב בעוד 5 שנים ערכם ממילא יהיה דומה.

• תוכן חדש...