Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני רוצה לעשות ישור קו בעצמי לC1 2012

איזה שמן אני צריך? פילטר מק"ט? פלגים?נוזל קירור?

פילטר מזגן אם יש? ופילטר אוויר

פורסם

היי,

כמה ק"מ עבר הרכב? טיפלו בו כל שנה או לפי הק"מ?

אם זה טיפול חמישי לרכב (לפי שנה חמישית. מקביל לטיפול 75,000), מה שאתה צריך לעשות לפי מפרט יבואן זה:

- שמן מנוע - 5W30 סינטטי מלא בתקן C2 (שמן EUROL FLUENCE FE יעבוד מצויין)

- מסנן שמן (מקורי בלבד)

- מסנן מזגן (חליפי לדעתי)

פלאגים היו אמורים להחליף בטיפול הקודם (3 פלאגים ברכב, DENSO, מק"ט

KH16TT).

עדכן אותי אם הנתונים של הרכב שונים ואנסה לעזור.

פורסם

הרכב עבר 49 אלף ק"מ טיפול אחרון נעשה במרץ,הבחור טיפל רק ע"פ ק"מ(לא ידע שגם כול שנה)

כול הטיפולים נעשו במורשה.

ומסנן השמן מקורי זה ברור אבל מה הוא המסנן?(של טויוטה?כי המנוע שלהם)

ואם מחליפים ברכב פילטר דלק? ועידכון תוכנה לגיר?

פורסם

של טויוטה או של פיג'ו סיטרואן זה לא משנה, העיקר שתקנה מקורי. בחנות כבר ידעו מה להביא לך.

בנוסף - הכלי של הסיריון מתאים לפילטר הזה.

Stay Dirty

פורסם

עוד כמה שאלות..

אחת זה הנוזל קירור ממה שאסף העלה לא צריך לגעת עד 150 אלף תקין?

דבר שני האם החלפה שם רגילה? כי ראיתי ביוטוב שהם פותחים גם את הורג משאבת המים..

ודבר שלישי האם צריך להחליף משאבת מים ברכב הזה מתישהו?

פורסם

גיבור

אתה צריך להירגע, אני רואה שאתה מאוד נמרץ וזה טוב אבל לא לאוטו כמו סיטרואן סי1 שם הטיפולים הם מינימאלים.

כשמבצעים טיפולים, יש ספר טיפולים, כל טיפול רשום לך מה לעשות. לא צריך לטפל סתם במשהו שלא רשום.

לגבי נוזל קירור, ברוב הרכבים יש בורג מתחת, מניחים כערה גדולה, תפתח את הבורג העליון, תפתח את התחתון, והכל יתנקז אליו, סוגרים את הבורג התחתון וממלאים בחזרה. אפשר לבצע גם שטיפה לרדיאטור, אבל שטיפה גם יכולה לעשות נזק.

משאבת מים מחליפים כאשר מחליפים טיימינג אם יש, או כאשר מגיעים לטיפול באיזור שלה ובודקים את מצבה. זה לא פשוט בדרך כלל להגיע אליה וגם אין צורך.

אני אישית מחליף משאבת מים או בטיימינג או שהיא מתפוצצת.

אם תתחיל להחליף סתם דברים שעובדים תקין תפשוט רגל.

פורסם

לגבי השמן רשמתי לך - יורול FLUENCE FE 5W30, בתקן C2 כמו שמצויין בספר הרכב.

מסנן שמן כמו שנאמר פה בחנות ידעו מה לתת לך. בכל מקרה המק"ט המקורי הוא 1109AZ.

תקשיב לבחור שמעליי, למרות הרצון והמרץ במצבך אין טעם לבצע החלפה יזומה של חלקים שלא נדרשים, ואין לך סיבה לגעת בנוזל הקירור. כמובן שאם יש נזילה למשל אם צריך לבדוק למה ואז לבצע החלפות בהתאם.

• תוכן חדש...