Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השמן בלינק הוא מעולה. אני אישית מכיר את היורול ויודע שהוא עובד טוב ברכב שלך. לינק ליורול מאותה חנות: http://www.justmotor.co.il/product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-eurol-fluence-fe-5w30-5l

שניהם איכותיים, עומדים באותם תקנים ומתאימים.

בגלל המחיר והאיכות אולי כדאי ללכת על הMOTUL, אבל אני לא אמליץ לך עליו בלי להכיר ב-100%. חכה להמלצה של אסף לדעתי ואז תזמין.

פורסם

קניתי בסוף את השמן של המוטול

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-motul-8100-x-clean-fe-5w30--5l

פשוט בחיפה אין את היורל והוא גם יותר זול ממנו

ואגב הפילטר שמן הוא ניסה לתת לי של טויוטה אבל לא ידעתי אם הוא מתאים ..אז ביקשתי שיזמין של סיטרואן מישהו יכול להביא לי מקטים של טויוטה שכן מתאימים כי אני יודע שזה מנוע שלהם אז כנראה פילטר שלהם יתאים

ופילטר מזגן ואוויר סיני זה בסדר?

פורסם

למנוע ה 1,000 סמ"ק בדור הראשון של ה 107/C1/אייגו אין שום דרישות מיוחדות מהשמן ואין סיבה לרכוש דווקא אחד שעומד בתקן C2. בכל מקרה במחיר שלו זה כנראה השמן הכי טוב שתמצא בארץ, סדרה 8 של מוטול מכילה שמן בסיס מהרמה הגבוהה ביותר.

הפילטרים של השלישייה זהים לחלוטין, כך שאין ממש חשיבות ליצרן הרכב שעומד מאחוריהם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בספר רכב שאסף העלה בעמוד הקודם, דווקא מצוין שם שמן 5W30 בתקן C2.

מה רשום ב- AUTODATA?

גם אני חפשתי את השמן הזה בכמה מקומות במרכז, וטרם הצלחתי למצוא אותו שלא באינטרנט.

לגבי פילטרים:

אני מזמין מ- EBAY פילטרים מקוריים (שמן, מזגן)

פילטר אוויר לפי הצורך.

לא יוצא יקר בכלל, אני מזמין כמה חודשים מראש לפני הטיפול ואת השמן אני קונה בארץ.

פורסם

אפשר גם C2. שים לב שאופציות נוספות למנוע ה 1,000 סמ"ק הן A2/A3/B4 שהם תקני ACEA "ג'נריים".

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...