Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה פה הדילמה בכלל?

להעמיד את הרכב ולקבל עליו כלום, או למכור ולקבל 3-4K ש"ח.

להביא למישהו מחשבון?

פורסם

יש פער בתפיסת מחיר של רכב שמאבד סופית את ערכו.

אין בעיה להתפשר במחיר ב-3000 ש"ח ברכב ששוויו כמה עשרות אלפי שקלים, אבל יש בעיה להתפשר על 3000 מתוך 3500.

רכב אצל אנשים נתפס כדבר גדול ויקר (והוא אכן) אבל בהעדר ביקוש - הרכב לא משתבח עם הזמן, וכדי להמשיך להחזיק אותו יש הוצאות (קבועות ומשתנות) שהם יותר משווי הרכב.

בעבר היה שגור המשפט: בשביל סכום כזה לא שווה לי למכור. היום אין למשפט הזה משמעות לרכב כזה, אלא אם יש באמת תועלת ורצון להמשיך להחזיק ברכב כמכונית נוספת.

פורסם

מבין מהתגובות שלכם מבין שהמחירים שניתנו הם ראליים מאוד.

מסכים איתכם שהעמדה של הרכב לא תתרום כלום ולכן אני עדין נוסע איתו כעת כדי שכל המערכות יעבדו.

העניין הוא שהמחירים שניתנו אפילו לא היו ליד הרכב או בזמן בדיקה. וברור לי שליד הרכב ינסו להוריד עוד.

אחכה להזדמנות הקרובה.תודה

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף אחד לא יקח רכב בסכומים האלה גם לבדיקה במכון וינסה להוריד עוד. מה שתסגור עם בן אדם ליד הרכב זה מה שתקבל. אם האוטו באמת במצב טוב, אין יותר מדי לאן לרדת פה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם זה מה שמציעים אז זה כנראה המחירים.

אני מניח שאתה צודק והרכב טוב משמעותית מרכבים שנמכרים ב 3000-4000 ש"ח, אבל זה בד"כ לא יתורגם למחיר גבוה יותר.

זה רק אומר שמי שישלם לך 3000 עבור הרכב שלך יעשה עסקה עדיפה ממי שישלם 3000 עבור רכב אחר מהסוג.

השוק לא תמיד מדייק והטבלה משקרת....

אם זה המצב הייתי מחפש קרוב משפחה/שכן שמחפש רכב זול ומציע לו. אולי תצליח לפרגן למישהו קרוב בעסקה יותר טובה ממה שהיה משיג בדרך אחרת

פורסם

לפני כמה שנים קניתי אופנוע, שאחרי 3 חודשים בערך נפל לי אסימון שאני לא סובל אותו, וניסיתי למכור.

גם הוא היה במצב מעולה לשנתון וכו'.

מישהו הציע לי 10% מתחת למחיר שרציתי, סירבתי כמובן.

אחרי 8 חודשים מכרתי אותו ב25% פחות מהמחיר שרציתי מלכתחילה, כשמעבר להפסד הכספי גם שנאתי כל רגע עם

האופנוע הזה במהלך החודשים הללו.

יצאתי חמור לגמרי, ואת הלקח שלי למדתי.

שחרר מהרכב לראשון שרציני. עדיף 2000 שקל ביד מעוד קצת אגו לנפש.

פורסם

אם זה המצב הייתי מחפש קרוב משפחה/שכן שמחפש רכב זול ומציע לו. אולי תצליח לפרגן למישהו קרוב בעסקה יותר טובה ממה שהיה משיג בדרך אחרת

לאאאאאאאאאאאא

מתכון לצרות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

באנגליה אומרים-

Your first offer, is your best offer

מצד שני עם האוטו ככ טוב, אתה תמיד יכול למכור את האוטו שקנית, ולחזור להשתמש במגאן 2006 שלך, שכן היא במצב מעולה לשנתון, אחרי טיפול גדול וטסט לשנה.

פורסם

אין על ההומור האנגלי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...