Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בין 10 ל15, הפיינליסטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה רכב לאישתי, שצריכה מידי יום לעלות ממישור אדומים לירושלים. לקו הסיום הגיעו 3 פיינליסטים: מיצובישי לנסר 2006, 175000 ק"מ, 11,000 ₪.

סוזוקי ליאנה 2007, 194000 ק"מ, 13,000 ₪

סוזוקי ליאנה 2004, 240000 ק"מ, 9000 ₪, מטופלת ברמה יותר גבוהה מזו של 2007.

המוסכניקשלי מציע לי אימפרזה שלו. 2007, 12000 ₪, אבל אני לא בטוח שקונים ממוסכניק.

והאם לוקחים רכבים כאלו למכון בדיקה?

תודה מראש

פורסם

ברכבים כאלה, יותר חשוב המצב שלהם ואיך הם תוחזקו לאורך השנים.

מהרכבים שציינת הלנסר נשמעת הכי נורמלית אבל שוב, מאוד חשוב אם היא מרגישה לך שמורה ומטופלת.

פורסם
ברכבים כאלה, יותר חשוב המצב שלהם ואיך הם תוחזקו לאורך השנים.

מהרכבים שציינת הלנסר נשמעת הכי נורמלית אבל שוב, מאוד חשוב אם היא מרגישה לך שמורה ומטופלת.

אז הסוזוקי החדשה טופחה כי היא הייתה של המוסך בראשי של סוזוקי בירושלים. וגם הבעלים הנוכחי טיפל בה יפה. לפי מאמר פה. ראיתי שבטיפול מסור, לא צריך לפחד לקחת אוטו עם 240K.

המיצובישי גם מטופלת, במוסך שנחשב מצוין פה, מצד שני, החליפו לה הרבה דברים לאחרונה (רדיאטור, מאוורר) . השאלה אם לראות זה מעלה, או דווקא אינדיקציה לזה שהרכב מזדקן?

והשאלה מה יחזיק עכשיו שנה לפחות בעליות יומיומיות לירושלים.

פורסם

הייתי מוותר על הליאנה, כמה שטיפלו בה יפה, 240K זה הרבה.

הלאנסר נשמעת אופציה הגיונית, תבדוק לפני הקנייה ותתחדש

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

כל הרכבים האלו הם הימור

לגבי הלאנסר - טוב שהחליפו אבל באמת אין לדעת מה עוד יתקלקל

ליאנה 2007 - אתה אומר שהיא לא מטופלת היטב אז עזוב אותה

ליאנה 2004 - הייתי לוקח אולי ב5000 וזורק לגריטה בתקלה הגדולה הראשונה

למה לא קונים ממוסכניק ?

פורסם

אין לך מה לפחד מההחלפה של הרדיאטור, בדגם הנ"ל הם נוטים לללכת לבית עולמם בין 150 ל180 אלף ק"מ

אישית הייתי הולך על הלאנסר שזהו רכב אמין מאוד, לאבא שלי היה אותו 8 שנים עם 270 אלף ק"מ ועוד כוחו במותניו. כדאי רק להיות חד על מצב השמן במנוע (כמו בכל רכב.....)

מיצובישי סופר לנסר גיר רגיל שנת 95 מי צריך יותר מזה?

פורסם

האימפרזה אם היא תוחזקה היטב תשרוד ללא בעיות (אחי החזיק אחת 1995 עם 400K ק"מ על השעון בתחזוקת שבר, לא נתקעה אפילו פעם אחת עד שנגנבה!)

• תוכן חדש...