Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני מעוניין לעשות טיפול כללי(ישור קו)לרכב, הייתי במוסך פריים מוטורס ( חיפה) בדקו בהיסטורית טיפולים

ואמרו שאני צריך לעשות טיפול 15 אלף

הם משתמשים שמן של פז יש אפשרות להחליף בשמן איכותי יותר - קסטרול שאני אקנה .בנוסף נורה של צ'ק אנג'ן נדלקה הבנתי מחיפוש באינטרנט שזה חיישן חמצן . בדקתי את הפלאג החיישן כדי לרואת האם הוא תקין.. קורוזיה, נתק וכו.. היה נקי ותקין.כשחיברתי חזרה הנורה כבתה .לאחר שבועיים נדלקה שוב..במוסך אמרו שיעשו סריקה תקלות ללא עלות כשאגיע לעשות את הטיפול 15 א' השאלה היא האם אפשרי לתקן לבד ?

2.מישהו התנסה בנוזל קירור של קסטרול? תודה לעונים .

יניב

פורסם

מה זה יקר? 40 שקל לשנה זה יקר? כי זו העלות. 220 בערך וההחלפה הבאה רק בעוד חמש שנים. זה לא נקרא יקר.

לא כל מוסך נותן להביא שמן מהבית. האם בדקת זאת איתם? לדרוש מה שאתה רוצה אפשר, חלק מהמוסכים יתנו לך לדרוש ולקבל רק מה שיש אצלם להציע.

פורסם

ת'אמת עם עושים את החישוב אז זה לא רציני. איפה ניתן לקנות את הנוזל? והאם אוכל לעשות זאת לבד(יש לי רקע טכני במכטרוניקה)

כמה ליטר צריך ?

פורסם

זה לא מאוד קשה, חפש סרטונים בנושא החלפה בטויוטה.

אפשר לקנות את הנוזל מפריים מוטורס או מאבי חלקי חילוף, ובטח יש עוד מקומות. כמה נכנס? מאמין ש5 ליטר יספיקו.

פורסם

לפי דעתי אם תתחיל איתם שאתה מביא שמן וכו את ההפרש שאתה חוסך אתה תשלם כפול על דברים אחרים.

תבקש סינטטי מלא וחלאס למה ללכת ראש בקיר מה ייתן לך השמן שאתה מביא.

תקבע טיפול ותן להם לשבור את הראש כל מה שצריך הם לא מחליפים דברים סתאם. בנוגע לנורה הסוררת לפי דעתי צריך להתחבר עם מחשב ולשנות ערכים זו לא בעיה של החיישנים עצמם אלה הערך שהם באים מכויילים מהיצרן.

שטרה תחתונה: תקבע טיפול ויסדרו לך הכל בפריים מוטורס הם בסדר שם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

יש את הנוזל קירור של eneos שהוא מאוד מומלץ.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

תודה העל התשובות המהירות.

בקשר לשמן, אעשה את הטיפול הנדרש לפי החברה..

היום כשהנעתי את הרכב הנורה של הצ'ק אנג'נ לא הופיע. וכבר אמרתי ליועץ שירות שהכניס את הרכב לטיפול הוא יעשה סקירה ממוחשבת... השאלה האם הוא עדיין יכול לראות את התקלה או צריך לחכות שהנורה תשוב לדלוק.

בקשר לנוזל די השתכנעתי שעדיף את המקורי( sllc)

פורסם

שהוא פחות איכותי מאלה שהוזכרו למעלה, וגם (ואולי בעיקר) - להביא עצמאית שמן ממותג איכותי יעלה לו הרבה פחות מלתת למוסך לשים לו באוטו את השמן של פז.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...