Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי עשיתי תאונה קלה בפעם הראשונה בחיי, בעיר שרק לפני כמה חודשים עברתי להתגורר בה.

בלי להכנס ליותר מידי פרטים כי זה קרה רק אתמול, מעניין אותי העניין הטכני והעלויות בערך- מי שיכול לעזור לי יבורך.

מדובר בפיקנטו, רשת הפלסטיק השחורה מקדימה התעקמה לגמריי, המספר נפל ונשבר, וככל הנראה יש צורך בהחלפת רדיאוטר.

אני מראשון לציון אך לצערי לא מכיר כאן מוסכים שאפשר לסמוך עלייהם (אני מעוניין לשמוע מחירים לפני שאני מפעיל ביטוח כי פשוט חבל לי)

אשמח לעזרה, הכוונה, יעוץ, עידוד וכל דבר, תודה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

תאונה עצמית או שיש עוד רכב מעורב? מי ״אשם״ במה שקרה

וברור תוסיף תמונה כדי שאפשר יהיה להתרשם מהנזק

אם הרדיאטור נדפק לא לנסוע באוטו שלא תגמור גם את המנוע!

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

החלפת פרטים עם בעל הרכב השני?

כמו כן, מי "אשם" בתאונה הזאת, מי נכנס במי?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אני מציע להודיע לביטוח, כולל מסירת פרטים של הרכב השני, תיאור התאונה, לשלם השתתפות עצמית, ושהביטוח ישלם על התיקונים של שני הרכבים ( במידה והרכב השני דורש תיקון, ויש את רוב הסיכויים שכן ).

בקשר למוסך - תבדוק רשימת מוסכי הסדר של חברת הביטוח, ואם יש מוסך מורשה קיה, תבקש לתקן שם. אם לא, תרשום כאן את שמות המוסכים בהסדר עם הביטוח שלך, באיזור גוש דן, נס ציונה, רחובות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היום הוא צריך לחזור אליי בנוגע לתיקון שלו ואם הוא רוצה להפעיל ביטוח או לא.

כמה זמן כל הפרוצדורה הזאת? למיטב ידיעתי מגיע לי רכב חלופי, האם אני מקבל מהמוסך רכב באותו היום או שזאת גם פרוצדורה בפני עצמה?

בכמה הפרמיה אמורה לעלות בשנים הבאות לדעתכם?

פורסם

תיקח הצעת מחיר לתיקון הרכב שלך ( אם הרכב במצב נסיעה ). לגבי רכב חלופי - יש לך סעיף בפוליסת הביטוח? אם לא, חלק מהמוסכים מוכנים לתת רכב חלופי. תיקון כמו שתיארת לא צפוי לקחת יותר מיומיים- שלושה . זה גם רכב נפוץ ולא חסרים חלפים. עד שנתיים ( גיל הרכב ) חייבים לתקן בחלפים מקוריים בלבד ( כולל רדיאטור ). אחרי זה מותר להם בתחליפיים.

לגבי ההפסד בהנחה, זה משתנה. בדרך כלל ההנחה על כל אחת מ 3 השנים האחרונות ללא תאונות היא 7.5% מהמחיר המלא של הפוליסה. זאת אומרת, ההפסד שלך בהפעלת הביטוח הוא גובה השתתפות עצמית שלך + 7.5% מהמחיר המלא כפול 3 שנים ( אם לא תעשה עוד תאונות ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי סעיף שמגיע לי רכב חלופי.

כרגע הרדיאוטר נוזל אז אני לא רוצה לנסוע במצב כזה וזה מצריך גרר.

פורסם

קיבלת מחברת הביטוח שלך רשימת המוסכים בהסדר איתה?

בן כמה הרכב?

פורסם

תדבר עם הביטוח. אתה לא במצב שאפשר להמשיך לנסוע בלי לתקן בניסיון למצוא אופציה פחות יקרה לתיקון מאשר השתתפות+הפסד הנחה. אין לך מושג כמה יעלה התיקון לרכב שלך. בנוסף יש את התיקון של הרכב השני, וממה שאני מבין, לנהג השני פחות דחוף לתקן.

פורסם

דיברתי עם הבחור, בסך הכל נחמד מאוד, אמר שבבוקר יילך לבדוק אם יש נזק במוסך שלו ויחזור אליי.

לאחר התשובה שלו אני כבר אדע איך לפעול, מקווה לטוב.

פורסם
דיברתי עם הבחור, בסך הכל נחמד מאוד, אמר שבבוקר יילך לבדוק אם יש נזק במוסך שלו ויחזור אליי.

לאחר התשובה שלו אני כבר אדע איך לפעול, מקווה לטוב.

אין דבר כזה בחור שהוא נחמד בארצינו. אל תהיה תמים.

צילמת את הרכב שלו מכל הזוויות האפשריות? אני חוזר, מכל הזוויות האפשריות של הנזק?

בוא אני אספר לך סיפור על למה צריך לתעד את התאונה.

קרה לי להיות בתאונה של, ואני לא מגזים, אולי קמ"ש בודד. אני הייתי אשם אך לא נגרם נזק. לאחר ריב החלפנו פרטים. כמות התמונות שצילמתי הייתה מסחרית. כל הזוויות האפשריות. אמרתי יאללה נו, שיהיה.

חלפו להם יומיים, אני מקבל טלפון מהבחור - "המוסך בדק לי את הרכב, כל הטמבון התפוצץ"

הבחור שלח לי תמונה מזעזעת. אשכרה רואים שלקחו פטיש (או רגל) ודפקו את הטמבון לחלוטין.

הלכתי עם הבחור לביהמ"ש לטביות קטנות וניצחתי. מסתבר שהבחור נתן בעיטה או מכה בזווית חכמה - מלמטה למעלה, ככה שאם לא הייתי מצלם מלמטה (וצילמתי) הייתי אמור לשלם לרמאי הזה טמבון חדש על חשבוני, שבפועל אפילו אבק התאונה הזאת לא הורידה.

• תוכן חדש...