Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

קיבלתי הצעת מחיר לטיפול תקופתי למזדה 3, שנת 2010, 90,000 ק"מ.

לפי מפרט היצרן כולל: החלפת שמן מנוע, החלפת נוזל בלמים, פירוק גלגלים לבדיקת בלמים, פילטר אוויר למזגן, פילטר שמן, פילטר אוויר למנוע.

 

עלות 850 ש"ח כולל מע"מ.

המחיר הגיוני או יקר מדי(כך תחושתי) ?

תודה

פורסם

נשמע סביר למוסך אם החלפים מקוריים. מורשה יבואן?

 

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

 

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

שמן מנוע של מוטוקראפט - 100 שח.

נוזל בלמים - כ 30 שח לשני בקבוקונים וזה יספיק בהחלט.

פילטר אויר, פילטר שמן, ופילטר מזגן - סביב ה 200 שח.

אתה עומד על חלפים כ 350 שח. הורדת גלגלים לבדיקה זה עניין של שירות זה לוקח בדיוק 3 דקות ויש סיכוי לצערי שימצאו שגם ברקסים נחוצים החלפה זה מה שקורה בדרך כלל. מציע לך לרכוש את החלפים בעצמך ולהיעזר פה באנשים בביצוע הטיפול. לכל אחד כמעט יש את המשאבה ששואבת דרך פטמות הקאליפרים את נוזל הבלמים. במוסך לרוב מרוקנים רק מהכוסית. אם תרצה את המשאבה תבוא אשאיל לך.

פורסם

פילטר מזגן ופילטר אויר מקוריים?! כי אם לא יוצא לך סתם יקר.

פילטר מזגן ואויר מקוריים יחדיו עולים 300 שקל,פילטר שמן 50-60,נוזל בלמים 2 בקבוקים זה יותר מידי,אצלי ביצעתי החלפה במאזדה לפני כ4 חודשים בקבוקון אחד הספיק ועוד נשאר ממנו,שמן מנוע אצלי שמתי קסטרול מגנטיק מתאים קניתי 5L ב140-150 בערך.

 

בגדול עם כל מה שציינתי עלות החלפים תהיה בערך 550ש"ח עבודה 300 והגענו למחיר של המוסך(שמן מנוע הייתי מחליף לקסטרול)

 

אם פילטר מזגן לא מקורי אז הוא עולה 50-80 שקל, פילטר אויר 100-120 גג מכאן יוצא שאתה משלם על העבודה קרוב ל500 שקל שזאת גניבה לאור יום

×
×
  • תוכן חדש...