Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי משאיר את המוטול ליותר מ 10k,אין לי הסבר למה אבל זה מה שקראתי בפורומים בחו"ל ... אז אם אתה מתכנן להשאיר ליותר מזה אולי עדיף את היורול. בכל מקרה ההבדל מינורי מאוד...לך על שמן בתקן ובצמיגות שאתה צריך

Miata ND2

פורסם

אור,

אתה מבין שמה שכתבת הרגע לא עושה שום הגיון? המוטול הינו שמן 100% סינתטי (ולא סינתטי מלא ויש הבדל) היות והוא מורכב מקבוצת שמנים אחרת, טובה הרבה יותר.

אתה למעשה אומר שהיורול שזה שמן לגמריי אחר ולא ברמה של המוטול, יחזיק יותר מ 10K?

אשמח לקישור לגבי מה שקראת וייתכן ואולי, לא הבנת נכון למה הכוונה שלהם.

קח בחשבון כי גם השמנים הכי איכותיים שיש, במידה ואנשים עושים ימי מסלול, סוחטים מהמנוע ביצועים על בסיס יומי או נמצאים בקצה גבול היכולת של המנוע רוב הזמן, כל שמן או סוג שמן יצטרך החלפה תדירה הרבה יותר וגם לא מיועדים להחזיק 15-20K מן הסתם, איכותיים ככל שיהיו.

כך שסביר להניח שמה שקראת היה מקושר לפורום עם רכבי ביצועים גבוהים שכך או כך מחליפים בתדירות גבוהה מאוד את השמן.

פורסם

אם יש הזדמנות למחיר טוב על מוטול, אז מה בכלל יש לחשוב על יורול?

אולי השמנים הם בעלי אותו רמת איכות מבחינת תקן, אבל מדובר ביצרנים בליגה אחרת לגמרי.

פורסם

האם המחיר הזה באוטוסטור תקף גם לגלון אחד?

לגבי זיוף: אף אחד לא התכוון שהזיוף נעשה בארץ. אם נעשה זיוף אז מדובר כנראה על מזרח אירופה.

נניח שמאוטוסטור קונה ישירות מיבואן. כנראה שהיבואן קונה ממפיץ שיושב באירופה איפשהו ולא מהיצרן עצמו. כך שיש הרבה הזדמנויות לעצימת עין בדרך לגבי אותנתיות של המוצר. אני לא אומר שהמוצר מזוייף, אבל זה שהמוכר מסביר שכעת יש מלחמת מחירים בין היבואנים לא אומר דבר וחצי דבר.

הדבר הסביר לעשות הוא לברר מי בדיוק היבואן: אם הוא גורם אמין ווותיק מאד בתחום אז אני אקנה בראש שקט. אם הוא מישהו שעד לפני שנה ייבא נעליים וכעת נכנס לתחום השמנים - הייתי חושד.

פורסם

רוצים להיות בטוחים שאתם לא רוכשים זיוף?

בקשו מהמוכר (COA(certificate of analysis לפי מספר האצווה שמופיע על הגלון.

כל יצרן ויבואן שמכבד את עצמו חייב לספק לכם תעודה כזו לפי דרישה.

:onfire:
  • תוכן חדש...