Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע חזרתי מפנצריה וסירתי את התקר \ פנצר בגלגל אחורי שמאלי . האם להחזיר את הגלגל המתוקן או שמא את הגלגל הרזרבי ?

כל הגלגלים מאותו חברה מידה.... הצמיגים משנת 99 אך במצב בסדר.

( 106פיגו)

הצמיגים של מישלין

פורסם

צמיגים בני 6 שנים מהווים סכנה כי הם מתייבשים ועלולים להתפוצץ בזמן נסיעה ויש להחליפם אפילו אם אינם שחוקים.

זה קורה, בדרך כלל, בקיץ ובנסיעה מהירה כשהצמיג חם. אורך חיים מומלץ לצמיג הנו 4 עד 5 שנים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מצטרף להמלצה של רפי, היו לי באיביזה שני צמיגים (גם של מישלן) בני 6 שנים, אחד, מעט התפוצץ לי, החוטי מתכת שבו התחילו לצאת החוצה ונוצר סדק בגלגל.

למזלי הייתי אמור לנסוע לצפון לפני ההחלפה (לא ידעתי על זה בכלל.) אך מסיבות אלו ואחרות זה לא קרה, וכך ניצלו חיי.

בקיצור:

תחליף את הגלגלים, שלא תהפוך לסטטיסטקה של הרוג נוסף בגלל צמיד לא תקין.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...