Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאסטה 2013, 70 אלף קילומטר.

בדיוק מתקרב הזמן לטסט. שסיפרתי לחבר הוא אמר להעביר אותו טסט מספיק, אם יהיה בעיות הם יראו.

מה חברי הפורום חושבים?

פורסם

מנסיוני, גם עם פיאסטה 2013, הלכתי לטסט כחצי שנה אחרי שהרכב עבר טיפול 60,000 ושלא היו נראים עליו סימני בלאי כלשהם שדורשים תיקון.

הרכב עבר את הטסט במהירות, הדבר היחידי שהחליפו לי במקום הם המגבים הקדמיים שהיו בלויים קצת.

ככה שאני מאמין שגם במקרה שלך אם הרכב במצב כללי טוב ואתה לא מבחין בבעיה ברכב אפשר להניח שהרכב יעבור את הטסט בשלום.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם

לא הבנתי. הרכב שלך? אתה קונה? מוכר? שוקל למכור?

לא הייתי קונה אותה בגלל הגיר הבעייתי- ראה ערך פוקוס 1.6 (זו אותה יחידת הנעה רק מוחלשת).

פורסם

מבאס להבין שכתבתי לך בלי קשר למה ששאלת..פעם הבאה תהיה יותר ברור בבקשה.

לעניין, השילוב החדש של גיר-מנוע אחרי מתיחת הפנים סובל מבעיות חוזרות ונשנות בדומה לדגם של הפוקוס בשנה הזו. יש המון שרשורים שעוסקים בזה כאן בפורום, תבצע חיפוש.

אם אתה לא פוסל גיר ידני, ממליץ לך לבדוק את הדגם הזה של הפיאסטה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם

נניח בצד לרגע את אמינות הרכב אם תיקח אותו רק לטסט לא תוכל לדעת אם הרכב עבר תאונה אם המנוע עובד עגול אם הגיר לא מחליק, הסבירות שיש בעיה במנוע או בגיר נמוך אבל תאונות אי אפשר לדעת ללא בדיקה של פחח/מכון

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

לדעתי אם אתה עומד לקנות רכב בכמה רבבות שקלים, והוא נראה לך טוב עם נתונים טובים, שמור ומטופל בזמן עם היסטוריית טיפולים וכל זה, ה-500 שקלים האלו של הבדיקה (אחוז אחד ממחיר רכב שמחירו 50K) יכולים לסדר לך שקט יחסי ולוודא שלא נפלת על נבלה שעברה תאונה או עם בעייה רצינית במנוע/גיר.

ברכבים ממש זולים (נניח 10K ופחות) או בני 15+ גם אין ממש חשיבות לבדיקה כי כולה תצא איקסים ואז גם מחיר הבדיקה יכול להגיע לחמישית מעלות הרכב.

פורסם

לגמרי מסכים לגבי בדיקת המכון בנוסף לטסט, זה פשוט עדיף בשביל השקט ושולי ביחס למכירי הרכבים.

מאוד חשוב לי עניין הגיר - אז כן התעדכני שיש בעיות בגיר ומה שאני רואה מדבר בעיקר על גיר רובוטי.

עכשיו שאני מסתכל ביד 2 מצאתי (לדוגמא) 30 מכוניות תחת הסינון שלי ותיבת הילוכים אוטומטית.

שאני מסנן לרובוטית רק מכונית אחת הופיעה, עוד עם תיבת DSG.

זה גורם לי מעט לחשוד..

עכשיו השאלות שלי הם אלה:

א. האם התקלות הם 'בעיקר' בגיר הרובוטי ולא באוטומטי רגיל?

ב. האם אותו גיר בעייתי מוגדר תחת הקטגוריה אוטומטי?

תודה רבה!

פורסם

הdsg זה בכלל התיבה הכפולת מצמדים של vag - בפורד התיבה הכפולת מצמדים היא פאוורשיפט.

אפשר להבדיל בין האוטומט-הרגיל הישן לפאוורשיפט בקלות -

1. האוטומט הרגיל נמכר כך ורק עם מנוע 1.4 ולא עם המנוע 1.6

2. הגריל מקדימה גדול ובולט ביחס לגריל הקטן של הגירסא לפני מתיחת הפנים.

תתעלם מהכיתוב ביד 2 - הרובוטי כפול מצמדים מוגדר בתור ״אוטומטי״ ואי אפשר להבדיל רק לפי העמודה הזאת ביד 2.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מישהו כתב dsg ביד 2...הוא יכל לרשות גם שהיא בצבע ירוק למרות שהיא בצבע אדום - מדובר בטכנולוגיה דומה של יצרן אחר, יש שמתבלבלים ומשייכים אותה אחרת.

כן, 1.6 = גיר בעייתי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...