Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, עזרה בבקשה, היום יצאתי מחנייה עם הרכב ,הרכב הניע ,לאחר מטר, נדלקה בלוח שעונים נורת שמן אדומה והרכב כבה.מילאתי שמן ומים בדקתי שיש מלא והכל מלא,והרכב פשוט לא מניע,יש ציור של מפתח מהבהב.העניין שיש לי גם קוד עם שלט בחוץ של המאזדה ,וגם קודנית בפנים ובשניהם אני שם את הקוד ויש את הצליל שהוא תקין, וכשאני שם את המפתח פשוט הרכב לא מניע,יש את האורות, חלונות חשמל עובדים, רדיו פשוט לא מניע.מה לדעתכם הבעיה? לצערי אין לי את המפתח החלופי על מנת לבדוק אם בעייה במפתח.הזמנתי שגריר למחר... אשמח בבקשה להכוונה

אגב,המצבר בן כ3-4 שנים,ובשבוע וחצי האחרונים אני כמעט ולא משתמש ברכב. אולי המצבר התרוקן? וגם אם כן,לא שייך שאפשר לפתוח את הרכב בשלט,והקודן עובד,חלונות חשמל, אורות וכו?

עריכה אחרונה על ידי bennnn
פסיקים
פורסם

אין קשר בין פתיחת הדלתות עם השלט לבין יכולת ההתנעה, בדרך כלל אלו שתי מערכות נפרדות.

אם יש לך בלוח השעונים נורה מהבהבת עם ציור של מפתח, זה סימן שיש לך בעייה באימובילייזר המקורי.

זה יכול להגרם בגלל תקלה בקודנית (שתפקידה לנטרל את האימובילייזר המקורי עם קוד נוסף). גם אם לוח המקשים של הקודנית משמיע קולות כאילו הכל בסדר, יתכן שהיחידה המוסתרת או העלוקה האלחוטית התקלקלו. יתכן גם שאולי נשרף לך פיוז שקשור למערכת האימובילייזר או לקודנית.

המפתחות לרוב לא מתקלקלים.

בקיצור, זו עבודה למוסך או לחשמלאי רכב.

פורסם

תודה על המענה, אז היום הגיע שגריר, והבעיה לצערי היא לא מצבר. הוא החליף פיוז 32 צהוב מתחת לתא כפפות הפיוזים,והיה רעש קטן של סטרטר ולא הניע.לאחר מכן שוב נשרף אותו פיוז.הוא טוען שזו בעיה בקצר חשמלי.יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? מה הכיוון של התקלה? תודה

פורסם
לא התקנתי כלום שנתיים, הוא אמר שזה פיוז 32, היה בצבע צהוב.

מנסיון שלי צמת החוטים שיושבת על המנוע מקצרת לגוף .תזיז את הצמה יש סיכוי שהקצר יעלם .

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,יש לי את אותה התקלה בדיוק באותו הרכב בדיוק.

האם אפשר לקבל עידכון איך זה נפתר בסוף.

כמו כן אשמח לקבל חוות דכת של המומחים בנושא והמלצה על איש מקצוע אמין.

תודה רבה.

עופר

• תוכן חדש...