Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

האם כדאי לקנות מאליאקספרס כל מיני מכונות ליטוש שקיבלו ציון יחסית גבוהה מהמדרגים או שכבר כדאי לרכוש כאן בארץ?

ובתור מתחיל מה כדאי לרכוש אם אני יודע שאני מתחיל ולא בטוח ממשיך בזה ולאיזה כיוון תקציב לחתור?

יש המלצה לכזה שעולה על הקריטריונים ונותן יחסי עלות תועלת טובים ומתאים למתחילים? אשמח גם לקישור ונתונים כולל דגם וקישור

פורסם

תחפש באיביי Das 6 Pro.

מכונת Dual Action אורביטלית שעדיפה על הרוטורית בשביל מתחילים שצריך להיות יצירתי בשביל להרוס את הרכב :)

אני קניתי את שלי עם עוד 3 Backing Plates של 3-5-6 אינצ' ועם עלות המכונה, המיסים והמשלוח זה עלה סביבות ה700.

והיא עדיפה על זו של הAEG.

פורסם
ואני בטוח אשרוף איתו תצבע?

זה כבר תלוי בך..

המכשיר הראשון שלי היה יונדאי רוטורי,עבדתי איתו על כמה רכבים ולא שרפתי כלום..חוץ מקלוריות..

פורסם

מאיפה רוכשים שיתאים לארץ בלי מתאמים למיניהם ומה המחיר כולל מכס ומשלוח?

אשמח לקישורים לאפשרויות רכישה זמינות ששולחים לארץ, בתודה תומר

פורסם

חברה, אל תקנו מכונות שאין להן מעבדת תיקונים בארץ, בסוף זה יעלה לכם כפליים.

ועוד טיפ - אם אתם חובבנים או מתחילים והולכים על רוטרית, הפרמטר הכי חשוב לכם זה המהירות האיטית, מהבחינה הזו ה FLEX 140/2 היא הכי מתאימה עם מהירות התחלתית של 380 סל"ד, המקיטה 600 וה AEG - 900

• תוכן חדש...