Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 12000 אמין וחסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

מחפש רכב עד כ-12000, חשוב שיהיה אמין וחסכוני.

רוב הנסיעות שלי קצרות, אך לפעמים יוצא גם ליסוע נסיעות בינעירוניות ארוכות יותר.

שמעתי הרבה המלצות על דייהטסו סיריון 2001-2005, האם באמת כדאי? יש המלצות אחרות?

שאלה נוספת - מה חשוב יותר לבדוק שנת ייצור של הרכב או קילומטראז'? בהנחה שמדובר על מודל זהה.

תודה!

פורסם

2001 ו 2005 אינם רכבים זהים.

היו רכבים עם מנועי 1,000 ו-3 צילינדרים,שלהם שחיקה גדולה -פחות מומלץ ממנועי ה 1,300 האמינים והעמידים יותר.

גם מבחינה בטיחותית עדיף את השנתון המתקדם.

בדגמים המתקדמים חשוב לבדוק את עניין ההגה החשמלי- שתיקונו כמה מאות שקלים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בתקציב הזה הייתי מתרכז בפיאט פונטו ספייס, או מתפשר קצת צריכת הדלק והולך על יונדאי גטס.

הדייהטסו סירון מהדגם המדובר תאלץ אותך לרכוש רכב יותר מדי ישן (לטעמי)

בקניית רכב ישן צריך בעיקר לבדוק היטב את המצב שלו - והאם יש דברים יקרים לתיקון שיש לסדר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם ידני בא בחשבון אז גטס, פונטו ספייס, פנדה, 206 או כל רכב סופר מיני שמור עם גיר ידני שתמצא יכול להיות טוב בתקציב הזה. רק למצוא אחת שטופלה כראוי יהיה משימה לא קלה כל כך בתקציב. (פנדה כמובן היא לא סופר מיני אלא מיני)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...