Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אם הכל יילך טוב אקנה רכב ראשון בימים הקרובים ואני צריך קצת עזרה. אני הולך עם בן אדם שדי מבין אבל אשמח גם להבין קצת מה צריך לעשות.

קודם כל, 2 שאלות כלליות:

1. אני מכוון כרגע לסיריון. 2006-2008. האם יש בעיות נפוצות ששווה לבדוק?

2. אחת המכוניות שאני הולך לבדוק זה סיריון 2006. כששאלתי את הבעלים בטלפון אם היו תאונות או משהו הוא אמר שלפני שנתיים נכנסו באוטו בחנייה בקטנה, והוא היה צריך להחליף טמבון. חוץ מזה הוא טוען שאין שום נזק.

איזה דברים חשוב לבדוק במקרה כזה? שאכן הכל תקין וטוב?

3. קראתי המון מאמרים (כולל בפורום הזה) וגיבשתי אקסל עם מה שצריך לעשות ברכישת רכב משומש. אשמח אם למישהו ממכם יש משהו להוסיף לזה!

*הבהרה - בנוגע להחלפת צמיגים, בלמים, בולמי זעזועים ורצועת טיימינג הכוונה לפעם האחרונה ע"מ לדעת מתי אני צריך להחליף, כי אם זה בקרוב אז זה שיקול כלכלי שצריך להילקח בחשבון*

http://www.interload.co.il/upload/3718566.bmp

4. מישהו יודע את הצריכת דלק (עירוני ובין-עירוני) עם סיריון 2006 1.3 אוטומט? בכל מקום רשום דבר אחר לגמרי.. אני צריך לדעת שהוא חסכוני מכיוון שאסע עם הרכב 50 ק"מ כל יום

עריכה אחרונה על ידי tbheubvrfc
פורסם

אני עם סיריון 2008

אלא אם אתה לא נוסע כמו סבתא - חסכוני הוא לא. אולי היה חסכוני כשהיה חדש, היום הוא בן 10+.

במקרה הטוב 12 קמ"ל, בקיץ עם מזגן אפילו פחות. כנ"ל גם אצל בת-זוגתי עם מודל 2007.

זריז מאד בעיר, ההפך בבין-עירוני: גם לא משרה בטחון[הגה קל] וגם לא שקט על 100-110+.

ההגה מאודדד רך, וגם מאד "ארוך", יש הרבה סיבובים מקצה-לקצה.

אצלי המתלים לא במצב מי-יודע-מה אבל באופן כללי האוטו הזה לא נוח, בעיקר בבין עירוני- ממש "נוחות" כמו רכב ספורט רק בלי הספורט.

להשוואה נסעתי על כביש מאד קופצני שאני מכיר טוב עם POLO GTI חדשה והפולו היתה נוחה יותר למרות שאם תקרא עליה במבחני נסיעה יגידו שהיא מאד קשה.

מה שכן הוא אמין! טפו-טפו-טפו.

בגדול זה אוטו להגיע מא' לב' ותו-לא. מתאים לנסיעות קצרות, או במהירויות נמוכות.

אגב לגבי טמבון וכו' - האוטו הזה מאד רגיש למכות חניה וכל הפח באיכות נמוכה ומתעוות ממש מהר, תסתכל על סיריונים בכביש - כמעט כולם עם דפיקות מכובדות בעיקר בטמבון אחורי. שמנו לב לזה כשחיפשנו לקנות את הרכב הנ"ל לפני שנתיים.

פורסם
אני עם סיריון 2008

אלא אם אתה לא נוסע כמו סבתא - חסכוני הוא לא. אולי היה חסכוני כשהיה חדש, היום הוא בן 10+.

במקרה הטוב 12 קמ"ל, בקיץ עם מזגן אפילו פחות. כנ"ל גם אצל בת-זוגתי עם מודל 2007.

זריז מאד בעיר, ההפך בבין-עירוני: גם לא משרה בטחון[הגה קל] וגם לא שקט על 100-110+.

ההגה מאודדד רך, וגם מאד "ארוך", יש הרבה סיבובים מקצה-לקצה.

אצלי המתלים לא במצב מי-יודע-מה אבל באופן כללי האוטו הזה לא נוח, בעיקר בבין עירוני- ממש "נוחות" כמו רכב ספורט רק בלי הספורט.

להשוואה נסעתי על כביש מאד קופצני שאני מכיר טוב עם POLO GTI חדשה והפולו היתה נוחה יותר למרות שאם תקרא עליה במבחני נסיעה יגידו שהיא מאד קשה.

מה שכן הוא אמין! טפו-טפו-טפו.

בגדול זה אוטו להגיע מא' לב' ותו-לא. מתאים לנסיעות קצרות, או במהירויות נמוכות.

אגב לגבי טמבון וכו' - האוטו הזה מאד רגיש למכות חניה וכל הפח באיכות נמוכה ומתעוות ממש מהר, תסתכל על סיריונים בכביש - כמעט כולם עם דפיקות מכובדות בעיקר בטמבון אחורי. שמנו לב לזה כשחיפשנו לקנות את הרכב הנ"ל לפני שנתיים.

היי. לנסיעות של 35 ק"מ הלוך ו35 ק"מ חזור 4 פעמים בשבוע, אתה חושב שהוא סבבה?

פורסם

לא ציינת באיזו מהירות נסיעה מדובר, עירוני? בין עירוני פקוק, בין עירוני זורם?

בגדול? הייתי מעדיף להיות ברכב אחר לנסיעות של 35 ק"מ.. מה גם שהוא לא יהיה חסכוני במיוחד אם מהירות הנסיעה היא של כביש מהיר [110+-]

תבדוק אם סוזוקי סוויפט נכנסת לך בתקציב, שווה בדיקה.

• תוכן חדש...