Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים המלצה על רכב קטן / משפחתית קטנה ל-2 כיסאות תינוק ומקום לעגלה בבגאג' תקציב של גג 25,000 חסכוני בדלק ושיצליח לסחוב מהצפון לירושלים פעמיים בחודש

פורסם

הונדה ג'אז 2007-2008 ( הצורה הישנה ).תחפשו רכב במצב שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

סיטרואן c4 דור ראשון (הצורה הישנה), שווקה עד 2011. מנוע 1.6 אטמוספרי רגיל (לא הטורבו).

תהיה בטיחותית, מרווחת וזולה (מאוד), אבל עם שוק קשה אם וכאשר תרצה למכור. במחירי הקניה הנוכחיים זה לא נראה לי נורא במיוחד.

למשל (אין לי שום היכרות אישית עם הרכב הספציפי):

http://yad2.co.il/s/c/fg6ekz/

ולהערכתי יש עוד מה לדבר על המחיר.

רק חשוב לשים לב שהרכב מטופל במוסך סביר כל שנה.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ביקשו רכב חסכוני, ואם נוט 2008 זה רכב יחסית חסכוני ( עדיין לא ברמה של הונדה ג'אז ), לסיטרואן c4 צריכת דלק של משפחתית אוטומטית טיפוסית, עם מנוע 1.6 .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...