Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקום מספר המנוע בגולף 7.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרכב אתמול אבל שכחתי לבדוק במקום את מספר המנוע ואם הוא מתאים לרשום ברישיון.

מישהו יודע איפה אני יכול לראות אותו? בדקתי במנוע וראיתי כמה מקומות עם מספרים (שונים אחד מהשני)

אבל אף אחד מהם לא תואם למספר הרשום ברישיון.

נ.ב קיבלתי את המכונית במצב מושלם ללא סווירלים ובעיות כאלה ואחרות.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

לא יודע איפה המספר, ולא מדובר ברכב יד שניה, אז אני לא חושב שזה קריטי. היו פעם מקרים כאלה של חוסר התאמה ברכב חדש?

תחדש ותהנה

פורסם
לא יודע איפה המספר, ולא מדובר ברכב יד שניה, אז אני לא חושב שזה קריטי. היו פעם מקרים כאלה של חוסר התאמה ברכב חדש?

תחדש ותהנה

תודה רבה! לפי מה שהבנתי מקריאה פה היו מקרים כאלה. אולי אני טועה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

תתחדש ותהנה. אשמח אם תדווח בהמשך על השימוש בניווט דרך Apple car play או Android Autoi.

האם זה פונקציונאלי? האם ניתן לשמוע רדיו או מוזיקה במקביל לניווט? וכו....

תודה

פורסם (נערך)
תתחדש ותהנה. אשמח אם תדווח בהמשך על השימוש בניווט דרך Apple car play או Android Autoi.

האם זה פונקציונאלי? האם ניתן לשמוע רדיו או מוזיקה במקביל לניווט? וכו....

תודה

יש לי אנדרואיד ולצערי הם מגבילים את כמות האלבומים שניתן לשמוע בחיבור ל AA.

מה שעשיתי, חיברתי כרטיס זכרון למערכת של הרכב (בתא הכפפות) ומשם אני שומע מוזיקה.

אין שום בעיה להשתמש במוזיקה מכרטיס הזכרון/רדיו תוך כדי הפעלה של Google maps.

מדי פעם המוזיקה משתתקת במקצת בשביל להשמיע את הוראות המסלול.

נסעתי שלשום עם המפות הנ״ל בפעם הראשונה והם לא רעות בכלל.

החסרון היחיד שאם רוצים להחליף תחנה או אלבום צריך לצאת מהמסך של הAA ולעבור לתפריט רדיו או מדיה במערכת.

עם אייפון ניתן לשמוע את כל האלבומים אבל לא יודע איך זה תוך כדי הפעלה של ה apple maps.

עריכה אחרונה על ידי kobi_lo

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

יפה...לפי מה שקארתי, גירסאת הבטא שמשולבת באנדרואיד אוטו נמסרה לנסיינים, כלומר עוד מספר חודשים תהחה זמינה ואז זה יהחה שדרוג משמעותי עבור משתמשי AA....

פורסם (נערך)
יפה...לפי מה שקארתי, גירסאת הבטא שמשולבת באנדרואיד אוטו נמסרה לנסיינים, כלומר עוד מספר חודשים תהחה זמינה ואז זה יהחה שדרוג משמעותי עבור משתמשי AA....

כן גם אני שמעתי על זה. מקווה שזה יהיה יותר מהר (למרות שאפשר להסתדר עם המפות של גוגל). אגב, לא מתאים לאנדרואיד שנחשבת מערכת ״פתוחה״ ו ״חופשית״ ההגבלה הזאת של המוזיקה והמפות.

עדכון: נמצא פתרון לבעיית האלבומים, האפליקציה CloudPlayer מאפשרת האזנה לכל האלבומים.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם (נערך)

אם זה מעניין מישהו אני יכול גם לנסות את apple carplay והשילוב בין המפות למוזיקה/רדיו.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...