Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה נסגר בסוף?

המון תודה על המענה חבר'ה. התקשרתי הבוקר למזכירות בתי המשפט ומסרו לי שהעונש נגזר עליי הוא 1500 ש"ח קנס. ללא שלילה או משהו מעבר לקנס. יצאתי בזול, אני מניח..

נ.ב

סתם אכלתי סרטים על מאסר. פשוט קראתי במאקו שהחמירו והתחילו להכניס לכלא לתקופות קצרות על עבירות תנועה. למשל אדם שנתפס על 200 קמ"ש בכביש 6 נכנס לכמה חודשים לכלא. בחיי! היה כתוב במאקו. אז נלחצתי מזה קצת.

הוא רשם כבר :)

פורסם

במידה ו 5 השנים האחרונות היו נקיות מעבירות שונות מומלץ להגיש בקשה להמרת דוח לאזהרה.

ככה אני עשיתי ב 2004 אחרי שנתפסתי על עצור בשעה 0130 בליל.

אישרו את בקשתי ומאז טפו טפו..אין עבירות.

הערה.

זה כבר לא רלוונטי לפות"ש אבל לידע כללי.

סע בזהירות.

פורסם
במידה ו 5 השנים האחרונות היו נקיות מעבירות שונות מומלץ להגיש בקשה להמרת דוח לאזהרה.

ככה אני עשיתי ב 2004 אחרי שנתפסתי על עצור בשעה 0130 בליל.

אישרו את בקשתי ומאז טפו טפו..אין עבירות.

הערה.

זה כבר לא רלוונטי לפות"ש אבל לידע כללי.

סע בזהירות.

לא רלוונטי לעבירות חמורות כגון נהיגה בשכרות, קו הפרדה וכדומה. גם בעבירה ראשונה בחיים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...