Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי ב9 בבוקר היום משפט על מהירות מופרזת . שוטר תפס אותי נוסע 105 קמ"ש (101 לאחר הפחתה) בדרך עירונית שהמהירות המקסמילית בה הינה 70 קמ"ש. ישבתי באותו לילה מול קצין משטרה שקבע לי בית משפט לענייני תעבורה ב6.6 בשעה 9 בה יודיעו לי מה העונש.

כל מקרה, ממש שכחתי מזה ולא הגעתי. האם חובה הייתה עליי להגיע? ואיך אני מברר מה נגזר עליי היום?

אשמח אם מישהו מבין יוכל לעזור

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

מה הסיכוי שקיבלתי כלא על עבירה כזו? כלומר מאסר בפועל? אני שמעתי שהחמירו בשנים האחרונות למען ייראו ויראו והתחילו לשלוח אנשים לכלא על עבירות תנועה ואני קצת חושש

Lao tzu

פורסם

אין חובה להגיע

במקרה כזה רואים אותך כאילו הודית במעשה וגוזרים את דינך שלא בפניך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אה הבנתי תודה רבה לשניכם. כלומר, לא עשיתי לעצמי נזק נוסף בכך שלא הגעתי. טוב לדעת.

השאלה היא - מה הסיכוי לעונש חמור כגון : מאסר בפועל או שלילת רשיון בפועל?

Lao tzu

פורסם

כדי להטיל מאסר בפועל הנאשם חייב להיות נוכח בבית המשפט.

לגבי הענישה

אם היית מגיע יכול היית להגיע להסדר טיעון עם התובע כי יפחיתו לך 1 קמ"ש ואז היית משלם רק קנס 1500 ש"ח ו10 נקודות

עכשיו אולי הטילו קנס גבוה יותר אולי גם גליון הרשעות לא "נאה" , אולי פסילה על תנאי.

הנקודת בכל מקרה מתנת רשות הרישוי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

המון תודה על המענה חבר'ה. התקשרתי הבוקר למזכירות בתי המשפט ומסרו לי שהעונש נגזר עליי הוא 1500 ש"ח קנס. ללא שלילה או משהו מעבר לקנס. יצאתי בזול, אני מניח..

נ.ב

סתם אכלתי סרטים על מאסר. פשוט קראתי במאקו שהחמירו והתחילו להכניס לכלא לתקופות קצרות על עבירות תנועה. למשל אדם שנתפס על 200 קמ"ש בכביש 6 נכנס לכמה חודשים לכלא. בחיי! היה כתוב במאקו. אז נלחצתי מזה קצת.

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

Lao tzu

פורסם

יש הבדל "קטן" בין העבירה שהוא ביצע לבין העבירה שלך. כמו כן, יכול מאוד להיות שהתיק התעבורתי שלו עמוס לעייפה בעבירות קודמות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

המון תודה על המענה חבר'ה. התקשרתי הבוקר למזכירות בתי המשפט ומסרו לי שהעונש נגזר עליי הוא 1500 ש"ח קנס. ללא שלילה או משהו מעבר לקנס. יצאתי בזול, אני מניח..

נ.ב

סתם אכלתי סרטים על מאסר. פשוט קראתי במאקו שהחמירו והתחילו להכניס לכלא לתקופות קצרות על עבירות תנועה. למשל אדם שנתפס על 200 קמ"ש בכביש 6 נכנס לכמה חודשים לכלא. בחיי! היה כתוב במאקו. אז נלחצתי מזה קצת.

אני מציע לך לבדוק מול משרד הרישוי את נושא הנקודות.

פורסם

בית משפט לא מתעסק עם נקודות. זה דבר שרק משרד רישוי מתעסק איתו.

כוונת הפקידה בבימ"ש - קיבלת קנס, בלי פסילה או עונש אחר שבסמכות בית משפט.

למיטב זכרוני, בעבירה של מהירות מופרזת המהווה הזמנה לדין - יש 10 נקודות.

פורסם

אין מסר בפועל לאדם עם תיק סביר. גם לא על עבירות חמורות. רק אם הוא מפעיל פס"ד קודם על תנאי

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בית משפט לא מתעסק עם נקודות. זה דבר שרק משרד רישוי מתעסק איתו.

כוונת הפקידה בבימ"ש - קיבלת קנס, בלי פסילה או עונש אחר שבסמכות בית משפט.

למיטב זכרוני, בעבירה של מהירות מופרזת המהווה הזמנה לדין - יש 10 נקודות.

זה מה שכתבתי - שיבדוק מול משרד הרישוי כמה נקודות נרשמו בגין העבירה, וזאת מכיוון שממה שהוא

כתב השתמע כי לדעתו הוא קיבל אך ורק קנס.

• תוכן חדש...