Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב חסכוני בדלק, שלא רואה מוסך לעתים קרובות , סביב ה35 אלף ש"ח.

אשמח להמלצות

תודה

פורסם

אתה מכוון למכונית מיני? אפשר גם ידני?

תרחיב קצת את הבקשה שלך..

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם

קורולה 2008\9 , אמנם רובוטית אבל תחסוך לך המון דלק, 1ל16 מנסיון רב.

בגדול אמינה כמו כל קורולה, המלצה לפני קניה לבדוק מצב קלאץ והאם הוחלף אי פעם.

פורסם

גם ממליץ לך על הקורולה 08/09 , כדאי לנסות נסיעת מבחן כדי לבדוק אם תסתדר עם הגיר הרובוטי, אך אפשר להתרגל.

אמין, חסכוני , די חזק, אך לא ממש נוח.

פורסם

ממתי הגיר של הטויוטה הרובוטית נהיה אמין? שלא לדבר על העלות המטורפת שעולה להחליף אותו

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מדבר מניסיון.

הקורולה שהיתה לי שנת 2008 רובוטית, נמכרה בסביבות ה120K לא זוכר בדיוק, זה היה מזמן אך בסביבות הקילומטראג' הזה,

והגיר החזיק כמו גדול, החלפתי מצמד בסביבות ה100K בעלות של כ2500 ש"ח שאני חושב שזה די מקובל לבלאי טבעי, הדבר היחידי שהתקלל ותוקן במסגרת אחריות זה הטרמוסטט בסביבות ה70 או 60 K, חוץ מזה כלום.

פורסם (נערך)
ממתי הגיר של הטויוטה הרובוטית נהיה אמין? שלא לדבר על העלות המטורפת שעולה להחליף אותו

ממתי אתה יודע שהוא לא אמין? יש לך ניסיון?

5.5 שנים אצלי ורוב הנסיעות בעיר ומזדקן כמו אנדרדוג.

בגדול צריך להתנהג אליו כגיר ידני לכל דבר ומקבלים אמינות כמו בגיר ידני.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

הבנאדם ביקש רכב אמין. זה שלכם לא הייתה בעיה עם הגיר - לא אומר שהוא אמין. מאות מקרים דווחו שיש בעיה בגיר. החלפת מצמדים תדירה ועדכוני תוכנה בלי סוף. אדם שרוצה שקט - לא יקנה רכב כזה. יש אופציות הרבה יותר טובות במחירים האלו.

פורסם
הבנאדם ביקש רכב אמין. זה שלכם לא הייתה בעיה עם הגיר - לא אומר שהוא אמין. מאות מקרים דווחו שיש בעיה בגיר. החלפת מצמדים תדירה ועדכוני תוכנה בלי סוף. אדם שרוצה שקט - לא יקנה רכב כזה. יש אופציות הרבה יותר טובות במחירים האלו.

ידידי, אני מדבר מניסיון, וכן לא היו שום בעיות מיוחדות, ואצלי עוד היתה האב טיפוס, אני בזמנו קיבלתי אחת מהמשולח הראשון שהגיע לארץ מהדגם הזה, ולגבי עדכון תוכנה אתה צודק זה משהו ששכחתי ממנו, כאשר קיבלתי את הרכב היו באמת נקישות מוזרות והתנהגות ממש לא נעימה לגיר, עדכון התוכנה בוצע בחברה אחרי כ5K ק"מ, ומאז כבר שכחתי מזה, חוץ מזה NADA.

זוכר גם בחור איתי בעבודה קיבל אחת ולא התלונן בכלל על בעיות.

אז מאיפה ההמצאות האלה, אני מת לדעת, באמת, כולם כאן מתעקשים בעיות בגיר בעיות גיר, איפה? תנו דוגמה, לי ולעוד אנשים שאני מכיר פשוט לא היה ולא נברא.

פורסם (נערך)

אם אתה ממש רוצה לטעון שאתה מדגם מייצג של אדם אחד אז אביא מקרה של חבר טוב שקנה לא מזמן את הטיוטה המדוברת והחליף את הקלטש' והמוח ביותר מ5 א' ש''ח, במוסך מורשה טויוטה והמחיר הוא לאחר '' הנחה'' אז נכון אין לי את הרכב המדובר אבל לא צריך להחזיק רכב כדי להכיר את האמינות הבסיסית שלו, מספיק לקרוא עשרות מקרים של תקלה שחוזרת על עצמה כדי להכין שקיימת בעיה.

ולגבי אמינות כללית ברכב בן 10 שנים

בסופו של דבר הכל תלוי כיצד תחזקו את הרכב לפניך, אם התחזוקה הייתה תחזוקת שבר אז גם הרכב האמין בעולם יתקשה לגלות אמינות, מצד שני אם הרכבת טופל לפי הספר כנראה שהבעלים הבא יסבול פחות

אבל זה לא אומר שלא יצוצו בעיות קטנות כמו מדחס מזגן, מערכת הגה או דברים דומים.

ולכן כשבאים להמליץ על רכב ישן חשוב להבין שבסוף מדובר לא רק ב'''קנה טויוטה ''

אלא קנה את הרכב השמור ביותר שמצאת

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי michaelcarmi
פורסם
ידידי, אני מדבר מניסיון, וכן לא היו שום בעיות מיוחדות, ואצלי עוד היתה האב טיפוס, אני בזמנו קיבלתי אחת מהמשולח הראשון שהגיע לארץ מהדגם הזה, ולגבי עדכון תוכנה אתה צודק זה משהו ששכחתי ממנו, כאשר קיבלתי את הרכב היו באמת נקישות מוזרות והתנהגות ממש לא נעימה לגיר, עדכון התוכנה בוצע בחברה אחרי כ5K ק"מ, ומאז כבר שכחתי מזה, חוץ מזה NADA.

זוכר גם בחור איתי בעבודה קיבל אחת ולא התלונן בכלל על בעיות.

אז מאיפה ההמצאות האלה, אני מת לדעת, באמת, כולם כאן מתעקשים בעיות בגיר בעיות גיר, איפה? תנו דוגמה, לי ולעוד אנשים שאני מכיר פשוט לא היה ולא נברא.

לי הייתה קורולה 08 רובוטית ליסינג מעבודה. רכב היה חדש . נתקעה 3 פעמים באמצע הנסיעה. הגיר היה פשוט ננעל. בנוסף אישתי כול הזמן התלוננה על אי נוחות בנסיעה בעיקר בתוך העיר הגיר הזה מאוד לא נעים לנסיעה בפקקים. לשמחתי החליפו לי אותה לפוקוס

פורסם

בעיות הגיר הרובוטי בקורולה דור קודם ידועות ומדגם מייצג של איש אחד לא אמור לשנות עובדה זאת.

הייתי מציע לך ללכת על יונדאי I30 דור קודם (לך על ה-CW ובכלל תרוויח) או על הקיה פורטה.

החסרון של שתיהן הוא שהן לא מהחסכוניות בדלק (כ-1/11) אבל רמת האמינות מדהימה.

• תוכן חדש...