Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 11 שנה נפרדתי מהרכב הישן שלי עם גיר ידני ואת האמת אני ממש אבל ממש רגיל לגיר ידני

ניסתי רכבים של המשפחה באוטומט וזה ממש לא בשבילי.

עכשיו הבעיה, אם וכאשר ארכוש רכב משומש תקציב של 20-25 אלף שקל ואם אקנה ידני האם תהיה בעיה במכירה?

האם יש לזה שוק?

מה דעתכם ביתרונות וחסרונות

אני חושב על טויוטה יאריס או ניסן מיקראה.

למרות שהניסן בישראל מאוד שונות על מה שנסעתי בהן באירופה.. לא יודע למה אבל אמרו לי שהניסן בארץ מיוצרות בהודו

פורסם

יש מגוון רחב יחסית של רכבים ידניים בתקציב שלך.

במגוון הזה נכללות גם מכוניות,שהסטיגמה עליהן אינה טובה וזה רק "בזכות" הגיר האוטומטי הלא ממש מוצלח שלהן וכמויות התקלות בו(לא רק יצרן אחד) אבל כרכב ידני הן דווקא מוצלחות מאוד.

כדי שנוכל להביע דעה ולתת כיוון ,פרט לתקציב ציין צרכים (איזה גודל רכב-האם אתה זקוק למיני רכב קטן או לסופר מיני -קצת יותר גדול,נוחות להסיע 3 מאחור וכד',למה אתה מצפה: חסכון בדלק/הנאה/רכב ספורטיבי יותר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נניח שתחזיק רכב כזה כמה שנים. שווי המכירה שלו יהיה נמוך מאוד ומי שקונה רכב ישן וזול כזה צריך להעריך את האמינות של הגיר הידני.

פורסם

אני כמוך, ואני חושב שיש מעט שמעדיפים גיר ידני על פני אוטומטי, אך גם יש מעט היצע לרכבים ידניים,

ז"ת למכור רכב ידני לא יהיה כזה בעייתי, כי בסופו של דבר אין הרבה רכבים ידניים, אין הרבה היצע, אך למרות שגם אין הרבה ביקוש לידני, עדיין הם יהיו הרבה יותר מהרכבים המוצעים, וכך הביקוש לידני יהיה עדיין גבוהה.

לי היו 5 רכבים ידניים עד כה, ומכירתם היתה מהירה יחסית.

פורסם

יש רנו קליאו 3 ידנית שתיכנס בתקציב.גם פיג׳ו 206+ שאפילו תשאיר לך עודף.

רכב עם תמורה טובה לכסף.

אם תחליט שאתה מעלה בעוד 10 אלף יש לך את הפיג׳ו 208 והפיאסטה,שהם רכבים מודרניים חודשים יותר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מכרתי רכבים ידניים, לא הגיר הידני הוא מה שהפריע למכירה שלהם.

כמו שאתה אוהב רכבים ידניים (גם אני נוסע כל החיים מבחירה רכבים ידניים), יש עוד מספיק אנשים שרוצים רכבים ידניים. ההיצע והביקוש תואמים בערך אחד לשני.

פורסם

ברכבים זולים ולא צעירים יתרון האמינות של הידני וההיצע המצומצם הופך אותו לסחורה מבוקשת.

לפני 3 שנים מכרתי פוקוס ידנית 2002 ואני משוכנע שאם היתה אוטומטית הייתי מוכר בפחות (וזה דור ראשון בלי בעיות הגיר).

פרסמתי ב 14,000 מכרתי ב 13,000. שני מתעניינים אמרו לי שאני מפריז כי הם יכולים בקלות למצוא אוטומטי ב 10-12. כשמחירון של האוטומטי גבוה יותר.

"אני מאמין לך. ובכל זאת הגעת לראות את הרכב שלי" והם הודו שמעדיפים ידני

כל מי שמתעניין חיפש ידני באופן מכוון.

אתה תרגיש את יתרון הידני כשתחפש לרכוש. יהיה לך קשה למצוא, ומכאן שלא בעיה למכור בהמשך.

• תוכן חדש...