Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא די פשוטה .

האם יש הבדל בין השניים? כלומר בוא נקח באופן תאורטי האם יש מנוע שיכול לעלות את הרכב בו הוא נמצא דיונות וכו׳ אך בלהאיץ במהירות הוא לא יהיה טוב ומאידך האם יש מנוע שבהאצות יהיה מאוד מהיר וזריז אך בעליית דיונות וסחיבה וכו׳ לא יהיה יעיל.

*מדובר על המנוע של הרכב ולא על המכלולים מסביב.

יצא לי לחשוב על זה שראיתי מנועים מטורפים 5.5 טורבו וכו׳ בטנדרים או בלנד קרוזרים ופג׳רואים אך ההצאות שלהם היו ממש על הפנים.

פורסם

וודאי!

טרקטור חזק מאוד אך איטי, לעומת אופנועים בצד השני של הסקאלה.

מעבר לנתונים שמופיעים בעלון פרסומת (הספק מקסימלי) חשוב באיזה סל"ד ההספק מתקבל, ומה גרף ההספק לאורך כל הסל"ד, ועוד יותר חשוב מה גרף המומנט לכל אורך הסל"ד. אני משוכנע שזאת לא הפעם הראשונה שהשאלה הזאת נשאלת בפורום!

מעבר למנוע בלבד, חשוב התאמת יחסי הילוכים שיתאימו לכוח שהמנוע מייצר, ולמרכב הרכב.

פורסם

לדעתי זה כמו נדנדה כשאתה הופך אותו למהיר יותר הוא פחות חזק כשאתה הופך אותו לחזק הוא פחות מהיר.

במידה ומדובר באותו מנוע.

פורסם

אני חושב שראיתי פה דיונים על מה זה מומנט של מנוע ואיך עובדת מערכת ההילוכים.

אני מציע לעבור עליהם או לקרוא קצת מסביב ברשת.

• תוכן חדש...