Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום, אני חדש כאן ונראה לי שאני אשאר מעבר לנושא הזה.

בכל מקרה אני חייב עזרה, אני כבר משתגע.

אני מתכנן לקנות רכב בסכום של 40 עד 45 אלף, מינימום 2008.(אוטומט)

כמובן חושבים ישר על אקורד/סיויק או סיאט איביזה(איכ).

אז לא, אני פשוט לא מעוניין ברכבים האלו,אני רוצה רכב קצת פחות "חרוש", ובלי קשר הם לא לטעמי.

אאודי הייתי לוקח בכיף,רכב יפה ומפנק אבל... גיר ומחירי תיקון, אני צריך להגיד יותר מזה?

אז זה ירד מהפרק.

סקודה סופרב, זאת הייתה האופציה הכי מעניינת שלי,2010/11, אבל אני מתחיל להבין שיש להן גיר בעייתי בשנים האלו. אז לצערי גם לא.

כמובן שעד עכשיו כנראה הבנתם שאני מחפש רכב קצת פחות משעמם,לא קיה ולא סיאט. רכבים יותר "שמנים" כאלו, יותר "מנהלים", שוב, סטייל הסופרב ואאודי. אבל מן הסתם שלפני המראה, יש את עניין האמינות.

הדבר האחרון שעולה לי לראש זה וולו,S60 או 40, יש לכם מושג אם זה רכב אמין? ואם הטיפולים יקרים מדי או סבירים? אם לא הרכב הזה,אז מה עוד אתם יכולים להמליץ לי? תודה.

*אגב אין לי בעיה לרדת בשנתון כל עוד הרכב אמין

פורסם

שלום,

בן כמה אתה, 40? כמה ילדים יש לך? האם אתה צריך תא מטען ענקי כמו בסופרב? או שאתה רווק ומתכוון להסיע את כל בני משפחתך בפנים? (אבא ואמא ששילמו על הרכב, אחים אחיות)

או שמא אתה בן 18-22 שרוצה אוטו "פוזה" רק לעצמו?

לא חסרים רכבים חזקים, אמינים, עם מקדם הגעה תוך שכונתי לא רע. רק תפרט מהם בדיוק הצרכים.

כל רכב גדול יגרור אחזקה יותר גדולה כמו אגרת רישוי, צמיגים, מצבר ושם הכל יותר יקר. חפש במאות שרשורים דומים שכבר נפתחו כאן

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קודם כל שלום, אני חדש כאן ונראה לי שאני אשאר מעבר לנושא הזה.

בכל מקרה אני חייב עזרה, אני כבר משתגע.

אני מתכנן לקנות רכב בסכום של 40 עד 45 אלף, מינימום 2008.(אוטומט)

כמובן חושבים ישר על אקורד/סיויק או סיאט איביזה(איכ).

אז לא, אני פשוט לא מעוניין ברכבים האלו,אני רוצה רכב קצת פחות "חרוש", ובלי קשר הם לא לטעמי.

אאודי הייתי לוקח בכיף,רכב יפה ומפנק אבל... גיר ומחירי תיקון, אני צריך להגיד יותר מזה?

אז זה ירד מהפרק.

סקודה סופרב, זאת הייתה האופציה הכי מעניינת שלי,2010/11, אבל אני מתחיל להבין שיש להן גיר בעייתי בשנים האלו. אז לצערי גם לא.

כמובן שעד עכשיו כנראה הבנתם שאני מחפש רכב קצת פחות משעמם,לא קיה ולא סיאט. רכבים יותר "שמנים" כאלו, יותר "מנהלים", שוב, סטייל הסופרב ואאודי. אבל מן הסתם שלפני המראה, יש את עניין האמינות.

הדבר האחרון שעולה לי לראש זה וולו,S60 או 40, יש לכם מושג אם זה רכב אמין? ואם הטיפולים יקרים מדי או סבירים? אם לא הרכב הזה,אז מה עוד אתם יכולים להמליץ לי? תודה.

*אגב אין לי בעיה לרדת בשנתון כל עוד הרכב אמין

אתן לך כיוון -

נושא האמינות שנוי במחלוקת, אבל ליצרנים היפניים יש מוניטין טוב(מנסיון העבר).

לכן אתה יכול לחפש רכבי-מנהלים יפניים, כאשר היצרן מאזדה שם יותר את הדגש על הנאה מנהיגה.

תנסה מאזדה 6 עם מנוע גדול, רצוי מהשנתונים האחרונים

...ויש כמובן את לקסוס (מותג העל של טויוטה)- תלוי כמה אתה מוכן להוציא

פורסם

1. למה אתה מצטט אותי בזמן שאתה עונה לפות"ש?

2. תביא לי מאזדה 6 משנים אחרונות ב 40 אלף, לא כל שכן לקסוס.

פורסם

פורד מונדאו תמיד אופציה מעולה.. הטיטניום מגיע עם עודפיםם של פוזה וכוח.. ה5 דלתות עם תא מטען ענק ונגיש. רכב אמין מאוד נוח שקט מאובזר ומאוד חזקIMG_20161215_160612.jpg

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם

מונדאו טיטניום בהחלט יכולה להיכלל כאפשרות-אחלה אוטו. רק שזה רכב מאוד גדול ולא מתאים לעירונים עם בעיות חניה.

פורסם

אני מכיר כמה רווקים שחושבים כמוך (וזה בהחלט כיוון מחשבה שגוי, אבל אי אפשר להתווכח עם טעם של אנשים).

ידידה רווקה שנוסעת על אקורד שהחליפה סופרב ישנה.

שכן צעיר על מאזדה 6.

אתן לך כיוון קצת אחר, מה דעתך על יונדאי טוסון לקשרי (עור, גג) מנוע v6 2700?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מאזדה 6 (2008 -2010) תענה הכי טוב לדרישות שלך, זריזת תגובה, הגה חד וכיפי, יציבה מאד על הכביש, מושבים נוחים ותומכים, מנוע חזק גם בגרסת ה2.0 ליטר.

בחן אותה לא תפסיד.

פורסם
אני מכיר כמה רווקים שחושבים כמוך (וזה בהחלט כיוון מחשבה שגוי, אבל אי אפשר להתווכח עם טעם של אנשים).

ידידה רווקה שנוסעת על אקורד שהחליפה סופרב ישנה.

שכן צעיר על מאזדה 6.

אתן לך כיוון קצת אחר, מה דעתך על יונדאי טוסון לקשרי (עור, גג) מנוע v6 2700?

למה זה כיוון מחשבה שגוי?

פורסם

בגלל שאין לך באמת צורך ברכב גדול כ"כ שגורר גם הוצאות אחזקה גבוהות.

מה רע בגולף לדוגמא או בפוקוס 5 דלתות עם מנוע 2000?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
למה זה כיוון מחשבה שגוי?

בתור רווק (כנראה שאנחנו בערך באותו גיל), לא רואה שום סיבה הגיונית לרכוש לעצמי רכב משפחתי ובטח לא מנהלים.

צריכת דלק גבוהה, שנתונים נמוכים יותר בתקציב שלך, קושי למצוא חניה (עבורי זה קריטי) ובשביל מה? מה זה נותן לך?

יש פה בארץ איזו תרבות שכל אחד חייב 1.6 אוטומט לא משנה מה הייעוד של הרכב, בשנים האחרונות זה התמעט קצת, אבל באמת שאני מסכים לגמרי עם מארק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...