Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם בעמידה ברמזור למשל החוק מתיר התעסקות\דיבור בניייד? אם לא, האם חוק זה נאכף?

מותר. כל זמן שהרכב בעצירה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי, בפקקים במהירות זחילה צריך לאפשר שימוש בטלפון סלולרי מכיוון שהנזק היחיד שעלול לקרות הוא נזק לרכוש וזו כבר בעיה של הנהג הפוגע מול חברת הביטוח שלו.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

זה ממש לא הנזק היחיד שעלול לקרות.

נזקים נלווים זה פקק גדול יותר שעולה למשק המון המון כסף.

נזקים נלווים זה אנשים שבאשמת איזה טמבל צריכים לסבול עוד יותר.

אז מבחינתי אני מעדיך שאותו טמבל יקבל סנקציה כל כך גדולה שפעם הבאה יחשוש לשלוח את היד לטלפון.

פורסם
נראה כמו הנפצת וואצפ. לא פשוט כלל טכנית ומשפטית.

לעניות דעתי, יש להחרים את הסלולרי שדיברו בו, זה העונש שהכי ירתיע (בהגבלות של מתן הוצאת ומחיקת מידע).

בכל מקרה, אכיפת העבירה בזחילה איטית ביותר (נניח עד 5 קמ"ש) היא כמו מתן דו"ח לרכב שעומד בשבת באדום לבן בבני ברק. אכיפה היכן שקל לתפוס, מוכר?

מה הקושי המשפטי? זום אין על הנהג המדבר, זום אאוט ואם צריך זום על מספר הרכב. ולא לשכוח - השוטר נמצא בסמוך. אפילו אם הדו"ח אינו ניתן על סמך צילום הרחפן השוטר (שיכול להיות מוסווה כאזרח) ידע על איזה רכב למקד את מבטו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם יש מצב שאסור בו לדבר בטלפון הרי שזה ברוורס. זה מצב שדורש 100% ריכוז כי אתה יכול לדרוס ילד קטן או חיה בנקל.

ובכלל, אם יש לכם שיחה, או שתחכו לעצירה ארעית (כמו רמזור) או שתעצרו באופן יזום, תנהלו את השיחה ואז תמשיכו.

לכל הפחות, בצעו את החיוג במהלך עצירה כזו ואז השתמשו בדיבורית ובלבד שתורידו מהירות.

פספסת את כל הציניות של הבחור >

פורסם

שיצודו גם אופנוענים שתוחבים את הטלפון בין האוזן לקסדה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לדעתי, בפקקים במהירות זחילה צריך לאפשר שימוש בטלפון סלולרי מכיוון שהנזק היחיד שעלול לקרות הוא נזק לרכוש וזו כבר בעיה של הנהג הפוגע מול חברת הביטוח שלו.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ואם אני משאית ואתה אופנוע?

פורסם (נערך)

אני נהג מקצועי ואתם לא רואים את עצמכם איך אתם נוהגים .אתם לא יודעים לנהוג גם ללא הסחת דעת .

תוסיפו לזה גם התעסקות בנייד שלכם .

למשטרה פשוט יותר קל לתפוס אותכם בפקקים אבל אני חושב שמי שמזלזל בחוק עושה זאת בכל הזדמנות שיש לו/ה וצריך להעניש ביותר חומרה להיפטר מנהגים מזלזלי חוק

השימוש בנייד הפך למגיפה שגרמה להמון תאונות (גם מחוץ לכביש) וגם מעודד אנשים לשכוח ילדים ברכב

בקיצור תיתנתקו קצת מהנייד לא יקרה כלום היסתדרנו יפה מאוד עד שהגיע הטכנולוגיה המקוללת הזאת .

כל הכבוד למשטרת ישראל וכבוד לראות שגם במשטרה מעריכים את טכנולוגית הרחפנים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי hp7950
פורסם

בגלל זה היה אתמול מאוד פקוק בשעות הערב מצומת תשבי עד יגור. ולגבי הרחפן, אם הוא בגלל תקלה אלקטרונית כלשהיא יפול על אחד הרכבים מי במקרה הזה אמור לשלם על הנזק?

Hyundai IONIQ

פורסם

אותו גורם שמשלם במקרה שניידת מצלמה נכנסת ברכב מאחור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עיקר שהשוטר עובר על חוקי רת״א בהטסת הרחפן. מעניין איך היו מגיבים במשטרה לו הרחפן הזה היה פוגע במישהו בשל מרחק הטיסה הקרוב (יש חוקים ונהלים מסודרים להטסה). וכן, רחפנים מסוג פנטום 4 כבר גרמו לפציעות חמורות עקב חוסר זהירות.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הדבר הכי מזעזע זה לראות נהגי משאיות מתעסקים עם פלאפונים.

מצד שני, בד"כ המשאית הזאת תיסע כל כך לאט שתתעצבן כל כך חזק ותעקוף אותו, שזה עדיף מלנסוע מהר+טלפון.

לדעתי, בעמידה מוחלטת כגון רמזור או פקק ממושך, הנחת הפלאפון על מתקן מולך זה סביר להשתמש במצב כזה.

פורסם (נערך)

אתם יכולים להרגע.

משיחה עם השוטרים שביצעו אתמול את האכיפה עולה שזו היתה יוזמה פרטית של השוטרים ולא נרשם אף דוח בעקבות יכולות הרחפן בלבד.

הכל היה מגובה בשוטר שראה בפועל את העבירה.

האכיפה לא היתה על פלאפונים אלא היתה על עבריינים שעקפו את כל הפקק וקיפחו את זכותם של הממתינים בפקק. חלקם אף הגדילו ועלו על אי התנועה המסומן וכמובן פונקו בהתאם.

אני באופן אישי לא הייתי משתמש ברחפן פרטי מהסיבה אם חלילה יקרה משהו, המשטרה תתנער מאותו שוטר.

במקרה יצא לי לעבוד היום באזור כביש 70 ביגור והשוטרים מאתמול היו שם גם היום והם סיפרו לי על עניין הרחפן מאתמול.

היום שוב בוצעה אכיפה במקום שמלבד הניידת שלי היו שם עוד כשישה שוטרים על אופנועים ולא היתה חסרה עבודה לאף אחד.

מדהים כמה אנשים חושבים שזה בסדר לעקוף רכבים אחרים ולחתוך אותם בראשית התור. עבירת בריונות מהמעצבנות ביותר שקיימות.

עריכה אחרונה על ידי eyals05

• תוכן חדש...