Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיחייבו את האופניים החשמליות בלוחית רישוי, ואז תהיה מספיק פרנסה לדורי דורות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים כמה אנשים חושבים שזה בסדר לעקוף רכבים אחרים ולחתוך אותם בראשית התור. עבירת בריונות מהמעצבנות ביותר שקיימות.

לא יכול להסכים איתך יותר.

לא סובל את זה שאני ועוד רבים אחרים ממתינים בפקק לפניה שמאלה או ימינה, ואז באים כל החארות ונדחפים לראשית הפקק לאחר שדהרו בנתיב שמורה ישר.

רק אנשים שחצו אי תנועה קיבלו דוח? כי ברוב הצמתים אין קו רציף ואז אין פה עבירה של ממש חוץ מחוסר התחשבות ונהיגה של חרא. או שאני טועה?

ועל אלה שחותכים מהפקקים מהשוליים בכלל אין מה לדבר.

פורסם
לדעתי, בפקקים במהירות זחילה צריך לאפשר שימוש בטלפון סלולרי מכיוון שהנזק היחיד שעלול לקרות הוא נזק לרכוש וזו כבר בעיה של הנהג הפוגע מול חברת הביטוח שלו.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

כן?!

ומה עם הרכוש שהוא פגע בו?

מה שאתה אומר זה שלכל אחד יש רשות להשחית רכוש של מישהו אחר, אם הוא מבוטח?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרכוש שנפגע יתוקן על חשבון חברת הביטוח של הנהג הפוגע. בשביל זה עושים ביטוח צד ג'

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

מדהים כמה אנשים חושבים שזה בסדר לעקוף רכבים אחרים ולחתוך אותם בראשית התור.

והכי מצחיק זה שאם הפקק באמת גדול אז אפשר לעשות סיבובון קטן דרך יגור ולא לחכות.

אני מאוד מבסוט שהתחילו אכיפה בקטע כביש זה. עכשיו כול מה שחסר לי להרגשה הטובה זה שיתפרו את כול העוקפים את הפקק הקבוע ה 722, כול כך בא לי שמישהו כזה פשוט יכנס במעקה או משהו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

ברוכים תהיו. חבל שחסר לכם כ"א.

מצד שני, יש נהגים המגיעים מנשר ואין להם אפשרות להשתלב בכביש לכיוון יקנעם, וגם הם סופגים קנסות, למרות שהבעיה נובעת מחוסר אפשרות להשתלב בכביש. חסרה לנו שיטת ה"ריץ' רץ'" האירופית, שבה במצבי עומס מתאפשרת השתלבות של רכב מימין ורכב משמאל לסרוגין, או הסדרה אחרת על ידי המשטרה (במקום אכיפה).

מזכיר לי ביקור בבלגיה לפני שנתיים וחצי, פקק של הרבה מאד קילומטרים בגלל תאונה בדרך לנמה"ת של בריסל, כל מי שניסה לעקוף על השוליים נעצר תוך שניות על ידי אופנוענים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין איך זה מצלם ומדווח בעזרת רחפן,דרך אגב רחפן בין המכוניות גם יכול להיות גורם לתאונה ,כי במקום להסתכל על כביש נהגים יסתכלו על רחפן.

פורסם

אנשים כאן מתעסקים בקקי ואני לא מבין למה

אם יש חוק במדינה, ולא משנה איזה חוק, צריך לכבד אותו ולמי שיש בעיה עם החוק שיפעל לשנות אותו למה להשתגע ?

אבל כן, גם לשוטרים יש שכל וכמו שנאמר פה הדוחות לא היו על פלאפון בפקק כי לא זה מה לוקח חיים ועושה כל כך הרבה תאונות, זה טיפה זניחה בים

לפני שהם יתעסקו בזה יש הרבה חרא להתעסק איתו כמו חותכים ועוקפים מימין, נסיעה בתחבורה ציבורית, כמו אופנועים ללא קסדות, כמו מליון ואחת עבירות

ואם כבר להיכנס בקטנות ?

אם הרחפן נפל מרשלנות של השוטר - השוטר ישלם

אם ציפור טסה ונכנסה ברחפן ונשבר לו רוטור אחד והוא נפל על רכב, אף אחד לא ישלם והנהג יגיד תודה אם יש לו ביטוח מקיף ואם משטרת ישראל תואיל בטובה למען רצון טוב אז אולי היא תשלם מחברת הביטוח שלה

יש מליון מקרים שאפשר לתאר מי ישלם על מה, אבל זה לא באמת משנה, יהיה בלאגן בכל מקרה, כי באותה מידה אתם יכולים לנסוע ומצלמת מהירות תיפול עליכם מהרוח, מה זה משנה ? לא זה העיקר

באמת אני חושב תודה רבה לשוטרים על העבודה שהם עושים וטוב שהם מתקדמים השיטה הזאת כבר כן נפוצה על מהירות גבוה ברוסיה אני יודע גם לצורכי אבטחה וגם לצורכי מחקר והתייעלות (כמה רכבים עוברים בX זמן במקום הנתון לעומת מקומות אחרים ואז אפשר להסיק כמה כוח אדם לשים פה ופה ואולי שדרוג תשתיות אמצעי אכיפה אחרים וכו')

בשורה התחתונה, טוב מאוד שיש אכיפה, ואם יש מישהו שעם הטלפון ביד בפקק (אבל נוסע ולא תוקע אותו) פשוט שיקח אחריות - יתפסו ישלם, לא יתפסו דיי לא קרה כלום, זה לא כמו לנהוג על 100 ולהתכתב בוואצפ כי זה כבר רצח ברשלנות

פורסם
אתם יכולים להרגע.

משיחה עם השוטרים שביצעו אתמול את האכיפה עולה שזו היתה יוזמה פרטית של השוטרים ולא נרשם אף דוח בעקבות יכולות הרחפן בלבד.

הכל היה מגובה בשוטר שראה בפועל את העבירה.

האכיפה לא היתה על פלאפונים אלא היתה על עבריינים שעקפו את כל הפקק וקיפחו את זכותם של הממתינים בפקק. חלקם אף הגדילו ועלו על אי התנועה המסומן וכמובן פונקו בהתאם.

אני באופן אישי לא הייתי משתמש ברחפן פרטי מהסיבה אם חלילה יקרה משהו, המשטרה תתנער מאותו שוטר.

במקרה יצא לי לעבוד היום באזור כביש 70 ביגור והשוטרים מאתמול היו שם גם היום והם סיפרו לי על עניין הרחפן מאתמול.

היום שוב בוצעה אכיפה במקום שמלבד הניידת שלי היו שם עוד כשישה שוטרים על אופנועים ולא היתה חסרה עבודה לאף אחד.

מדהים כמה אנשים חושבים שזה בסדר לעקוף רכבים אחרים ולחתוך אותם בראשית התור. עבירת בריונות מהמעצבנות ביותר שקיימות.

דבר ראשון כל הכבוד.

מה שמצחיק זה שאני באתי מהכיוון השני, (נשר אל העמקים) ובפנייה ימינה אל מחלף יגור (מי שרוצה לפנות לנשר \ לקרית אתא) היה ב-ד-י-ו-ק את אותו דבר, רק בלי האכיפה. פקק אחד ארוך ארוך וכל מני חכמולוגים שמשתלבים בסוף הפקק.

למה בסוף ? מה לא ראיתם תור של רכבים מאותתים ימינה ועומדים ? מה נראה לכם הם עומדים שמה סתם ? כי כיף להם ?

אפילו ראיתי בעל פאביה כחולה חדשה, צעיר יחסית, שלא נתן לנהגת עם ניסן ג'וק שחתכה את כלללל הפקק להשתלב לפניו, הוריד לה חלון, סימן לה להמשיך ישר ולעשות רפסה אם היא התבלבלה, היא לא הבינה מה הוא רוצה ממנה.

שנייה אחרי זה הגיע BMW שחורה, ועשתה בדיוק את מה שהיא עשתה, מיותר לציין שבעל הפאביה הכחולה היה מספיק חכם כדי לא לחזור על הטעות מול BMW שחורה.

פה, בדיוק פה, אם היה קנס של 10% מההכנסה ברוטו השנתית על בריונות בכביש, לא בעל הBMW ולא בעלת הג'וק היו עושים את זה.

פורסם

עמדתי שונה

יש שני מסלולים לפניה ימינה וזה מספיק לנפח תנועה X

כאשר נפח התנועה 2 X היה נכון אילו השוטרים היו מייצרים משני הנתיבים 3 נתיבים וכך התנועה הייתה זורמת מהר יותר.

אבל למה להגדיל ראש כאשר ניתן להגדיל את ההכנסות של המדינה.

הרי זה נקרא משטרת התנועה= זרימה, לא משטרת הקנסות ויצירת פקקים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא מסכים.

מצב נתון.

ביום ששוטרים יתחילו לתכנן נתיבים מחדש, ישראל ישראלי יגיע ב1 בלילה, שאין שוטרים ויעשה נתיב לעצמו.

אתה רוצה לפנות ימינה ? יש נתיב אחד ימינה ? יש פקק ? ולא משנה הסיבה - תעמוד כמו כולם.

פורסם

אין מצב נתון

ביכולת השוטרים ליצור נתיב נוסף בהינף יד

זה נעשה לא פעם בפקקים לקראת משחק כדורגל או אירוע אחר.

אין סיב ה שלא יישמו את זה לקיצור הפקקים באותם צווארי בקבוק שאליהם נשלחים השוטרים לתפוס את הפושעים הגדולים.

אם השוטרים היה מייצרים נתיב נוסף היית נשאר על הימני או משתמש בנתיב הנוסף?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...