Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בודק בשביל חבר,

כאמור הרכב הוא ניסאן אלמרה:

אחרי הפעלה של המזגן חום המנוע עולה והמזגן עצמו מפסיק לקרר (קורה אחרי כ-5 דקות).

בנוסף המים ברדיאטור יורדים במהירות ויש למלא כל שבועיים בערך.

אשמח לרעיונות / המלצות למוסך בחיפה / קריות :wink:

פורסם

לגשת בהקדם האפשרי למכון רדיאטורים כמו האחים דרעי ברחוב השיש לכיוון חוצות המפרץ ולבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור.

לפי תיאור התקלה יש כאן סכנה (אם עדיין לא נגראם נזק לראש המנוע הוא מתקרב).

צריך להתחיל מבדיקה שאין דליפות/איבוד לחץ מהמנוע ולהחליף חלקים בהתאם.

אם ימצא שאין דליפות,צריך לבדוק לעומק אפשרות,שמאוורר הרדיאטור אינו פועל במהירות השניה שלו ואז התקלה במאוורר/נגד מהירות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יכול מאוד להיות שהרדיאטור סתום ועומס על המנוע לא מצליח להביא לתפוקת קירור טובה שלו , מה שייגרום למיים לעבור אל מיכל העיבוי ללא שליטה וגלישת המיים החוצה וזה האיבוד. כך זאת בתנאי שלא קיימת נזילה שנראית לעין.

פורסם

תודה לשניכם, הוא קפץ היום למוסך, לפי מה שהוא אומר "הייתה בעיה בקירור של המנוע" וסידרו לו את זה ללא עלות.

בנוגע לאיבוד המי הוא לא בדק כי "זה יקר ולא משתלם לתקן" :roll: קיצר אמרתי לו שיחזור למוסך שיבדקו את זה, אם אני אגיע אליו לפני אני אנסה לראות אם יש נזילה שניתן לראות (לא שיש לי יותר מידי ידע מה לעשות מעבר :-P).

• תוכן חדש...