Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להחזיק רכב ממותג יוקרה כמו כל הVAG רק בתקופת האחריות...פשוט בדיחה.

החלפת קלאצ'ים תחזיק לעוד 70-80אלף כמו שמישהו רשם פה,זה נשמע כמו מוצר סיני זול לא כמו מותג אירופאי שאמור להיות יוקרתי.

נוסעים באיכות מתפרקת ,כל בן אדם שני פה עם בעיות בגיר,ואני לא מבין מה הקטע של הרכב באחריות הזה....הרי מי רוצה לקנות רכב שנת 2014 או 15 ושיורידו גיר ברכב הרי גם ככה צ'מפיון לא יודעים מה הם עושים אז עוד ברכב חדש שיתחילו לפרק חלקים,אבל כל עוד אתם תמשיכו לקנות הם ימשיכו למכור פראיירים לא מתים הם מתחלפים.אני במותג הזה לא אגע גם אם זה אומר לנסוע בתא נוסעים פשוט יותר (יפני) או בנסיעה פחות נעימה העיקר שלא אצטרך לפתוח שירשור על הגיר הביזיון הזה.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

תכלס מצב טוב שאתה צודק.....אחרי שהמשפחה שלי נוסעת 20 שנה ברכבים גרמניים,רובם מקונצרן VAG תמיד היה טיפול טוב אבל צ'מפיון איבדו את זה כנראה.

כשלאבי היה אופל והלכה שרשרת טיימינג חודשיים אחרי סוף האחריות, היבואן השתתף ב90% מעלות התיקון. כי יש תקלות שלא צריכות לקרות לרכב. לא גיר ולא מנוע בנסועה ממוצעת של 15-18 אלף בשנה.

מכטרוניקס זאת יחידה סגורה. הייתה נגדם תביעה ייצוגית ב2015 אבל כנראה שהם לא מבינים מה זה שירות לקוחות....

אנשים צריכים להבין שאין אמא ואין אבא כשקונים מצ'מפיון..

פורסם

אני לא מבין למה אתה חושב ש VAG יעשו משהו עם המייל שלך?

היתה לי Audi A5 1.8T שהתיבה שלה התפרקה והאוטו נתקע בצד הכביש , רכב חדש עם ניילונים על המושבים.

ליבואן לא היתה ברירה אלא לטפל בזה בעצמם , את האוטו העפנו לבד.

לעומת זה היתי במוסך מילר של מרצדס הם פתחו את הרצפת פלסטיק שמגנה על המנוע והכל מתחת לאוטו.

המוסכניק שם הבריג את זה כמו עילג הרס את ההברגה וזה התמוטת בנסיעה.

מרצדס ישראל האשימו אותי שעליתי על מדרכה , אחר כך גיליתי שגם בבית של הפילטר אוויר כל ההברגה נהרסה ושום דבר לא נסגר.

זה למה המנוע מדווח לי על כך שהוא לוקח אוויר חם.

שלחתי מייל למרצדס עולמית ולמרצדס ארה"ב הם לא ענו לי אבל תוך יום יצר איתי קשר המנהל של המוסכים של מצרדס בכלמוביל.

הזמין אותי למוסך אחר שם יביאו לי הכל לאוטו וחליפו חדש ישר מגרמניה תוך 28 שעות.

וזה ידידי ההבדל בין מרצדס לפח זבל שקוראים לו VAG.

לידעתך VAG שמה פס על כולם ואסרו למכור אותם בהמון מדינות באסיה.

ובאוסטרליה ובקנדה יש דיונים על לאסור למכור אותם גם שם.

חברה של נוכלים.

והם עדיין לא סדרו את הבעיות שלהם הם רק משקרים לישראלים פתים שהבעיות סודרו.

• רעיון גרוע 1

Mercedes Benz Vito V6T 3.2 2015

Chevrolet Silverado 2500HD 2014

פורסם

כן , הבעיה שלי עם מרצדס זה שאני לא יכול להרשות לעצמי לקנות פנס אחורי אחד.. :) .

דרך אגב, עדכון בכל העניין. המכתב הזה נשלח לסקודה העולמית אחרי ש"היצרן" אישר רק 30% מעלות החלק, לא כולל על העבודה...

בשביל בעיה שהתפתחה תו"כ האחריות... הרי שסתום לא נפרץ מהיום למחר...השמן גיר כנראה נזל טיפין טיפין ולא שמתי לב...אבל אף אחד ב VAG לא ייקח אחריות על המחדל הזה שקוראים לו DSG 7,כנראה לצ'מפיון לא הספיקה תביעה ייצוגית על כל הסיפור הזה, מה שגם הם לא מוכנים לספק לי את המספר הסידורי של הבקשה שלי שהוגשה ליצרן. מרגיש לי שיושבים כמה חבר'ה במחלקת תביעות ועושים ניסויים על אנשים שאוכלים חרא מהרכבים שהם מייצגים בארץ.

פורסם

היית לי בעיה מתמשכת ברכב מסוג מרצדס (לא באחריות) בגג של הרכב

הגג היה מתקלקל כל שבועיים ואז שבוע במוסך .. בפעם האחרונה המוסך הרים ידים ואמר שהוא אינו יודע מה התקלה (מוסך מורשה של מרצדס)

פנית למרצדס העולמית דרך האתר שלהם בפניה חריפה שאני מאוכזב מהמותג וכו' וכו' , לאחר כמה ימים חזרו אליי במייל חוזר ואמרו לי שהעבירו את הפניה שלי לטיפול.

לא ממש התייחסתי כי חשבתי שסתם לא יעניין אותם כי ממילא הרכב לא באחריות..

לאחר כשבוע קיבלתי טלפון ממוסך מרצדס (איפה שטיפלו בגג) וביקשו שאגיע מיד..

שאלתי למה וכו'.. אמרו לי שקיבלו מייל דחוף מהיבואן בנוגע לגג של הרכב (גג פנוראמי)

הגעתי לשם .. אמרו לי שכלמוביל קיבלו מייל מגרמניה להחליף את כל הגג של הרכב על חשבון היצרן ואני לא אשלם שקל.

ואת הגג הישן ישלחו חזרה לגרמניה לצורך בדיקה מקיפה על התקלה.

(כל החלקים בגג הוחלפו אך תמיד היית בעיה שהגג היה נתקע ויוצא מהמסילה)

לאחר כשבוע הגיע הגג החליפו לי גג קומפלט (שרצו עליו בחברה 40,000 שקל) קיבלתי גג חדש קומפלט עם אחריות.

זה ההבדל בין "גרמני VAG" לגרמני אמיתי מרצדס.

פורסם
אבל בשביל שירות כזה צריך לשלם כפול בקנייה... הכל שאלה של מחיר העצבים שלך

אז תשלם אותו דבר וקנה יפני ,בחייאת כל שני וחמישי יש מישהו בפורום vag או ב cars פורום או לא יודע איפה עם בעיה בגיר מה אנשים עיוורים...? חלאס גירים זבל שירות מיץ של הזבל ומוסכים פח של זבל למה להתענות ,הונדה לדוגמה תתעלל בגיר לא יהרס.

בvag עלאק צריך לדעת איך לנהוג בגיר כי זה לא אוטומט רגיל וב70-80 אלף במקרה הטוב הולך מח או מכטרוניק (או שזה אותו הדבר) או קלאצ'ים והבדיחה הכי גדולה שמחליפים זבל בזבל והקלאצ'ים יחזיקו לעוד 70-80 אלף...!! כאילו מה זה סמרטוט מטבח או סקוץ שאתה יודע שתה הולך להחליף אותו שוב עוד × ימים.

מה נסגר מותג יוקרה (או שלא) משלמים ומראש יודעים שהגיר ימיו ספורים,ושלא נדבר כל סדרת הטורבויים שקראתי שיצאו פגומים והמנועים שאוכלים שמן.

אל תקנו חברים עד שיעשו סוף לבדיחה שהם עושים מהלקוחות שלהם.

פורסם

עדכון נוסף:

צ'מפיון יצרו קשר בשנית, כרגע התשובה שלהם לא משתנה. בנוסף גם אם במידה והיצרן יחליט להתייחס למייל שלי, זה עדיין יעבור דרכם ואז הם יודיעו ליצרן שהם בעצם כבר טיפלו בי. בעצם עושים לי טובה שקיבלתי 30% , על תקלה שהתחילה עוד בתקופת האחריות.

זה חברים, שירות לקוחות (NOT!!!) , הם כנראה מבינים שהתקלות עם DSG זה בור ללא תחתית. אני כבר נדפקתי , פעמיים. גם הערך של הרכב ירד (אני מן הסתם לא ימכור אותו תקול) וגם אצטרך לתקן את התקלה באלפי שקלים.

אז המסקנה שלי מכל הסיפור...אל תתעסקו עם צ'מפיון, כי חבל על הזמן שלכם. אני כבר שבוע תקוע בלי רכב בגלל כל הפינגפונג עם היצרן, כנראה שתשובה אמיתית ממנו לא אקבל בקרוב.

כשצ'מפיון יבינו את המשפט במכירות שאומר "לקוח מרוצה מביא 3 לקוחות חדשים, לקוח לא מרוצה מבריח 15"...הם אולי יפנימו שצריך לטפל באנשים נאמנים קצת יותר בהגינות ולא לצחוק להם בפנים על הנחה בגובה 30% ללא עבודה , הכסף ששילמתי על מוניות/ תח"צ בזמן שהייתי בלי רכב כנראה כבר עבר את ההנחה המסריחה הזאת...

שיהיה שבוע טוב לכולם.

פורסם

זה מה שנקרא מי שנכווה מאש לא יתקרב יותר,מי שעוד לא נכווה לא יודע כמה זה כואב גם לראש וגם לכיס

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...