Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני יודע שכבר חפרו פה בפורומים על הבעיה הגיר. שבוע שעבר גם אני נפלתי על המכה הזאת. הגעתי למוטור אפ והדיאגנוסטיקה הראתה שהלך המכטרוניקס. הרכב שלי הוא מהסדרה הבעייתית (שהייתה בריקול ובתביעה הייצוגית) ועלה לכביש במרץ 2012. כעת , כשהבנתי את גודל הבעיה , קיבלתי הצעת מחיר של 8000 ש"ח ופניתי לצ'מפיון ע"מ לקבל בקשה חריגה מהיצרן להשתתפות בעלות התיקון. חשוב לציין שהרכב עשה 87K בלבד. טיפולים בוצעו בצ'מפיון עד 2014 אך לאחר מכן במוסכים מורשים על חלקים מקוריים של היצרן בלבד.

בסופו של דבר הגיעה היום תשובה, אחרי 5 ימים של ייסורים והיצרן מוכן להשתתף רק ב 30% מעלות החלק. לפי דעתי זה ביזיון, כי עדיין יוצא הצעת מחיר סופית של 6500 ש"ח בערך (כי הוא לא משתתף בעלות העבודה וכו...)

המדיניות של צ'מפיון פשוט ביזיונית , המכטרוניקס נהרס בגלל שהיה לחץ גבוה שפרץ את השסתום . לא צריך להיות מכונאי כדי להבין שזה לא משהו שהתחיל לפני שבוע.

בשורה התחתונה, אני מעוניין לקבל ממישהו שכבר פנה לסקודה/פולקסווגן את המיילים של שירות הלקוחות ע"מ להתלונן על התנערות הקונצרן והיבואן מתקלות שהיו ידועות בדגמים שהוציאו לשוק.

הבנתי מפה שפולקסווגן עונים די מהר, רק צריך את הכתובות המתאימות כדי לנער שם מישהו על הביזיון הזה..

תודה לעוזרים.

פורסם (נערך)

כמו שרשמתי, הרכב עלה לכביש במרץ 2012...עכשיו הוא 5 שנים וחודשיים על הכביש. העניין פה שהדרך בה נהרס המכטרוניק היא משהו מתמשך, כנראה שהתחיל לפני כמה חודשים (עשיתי טיפול 75 באוגוסט) ולא ראו שום דבר. קראתי פה בפורומים שאנשים פנו כבר בVAG והם התערבו בהחלטה של צ'מפיון. בסופו של דבר, לא קניתי איזה קקמאיקה, קניתי משהו גרמני. גם קילומטרג' ממש נמוך. לא סביר לתקן משהו בעלות של 20% משווי הרכב.

עריכה אחרונה על ידי nisanbi
פורסם (נערך)

אל תחזיק רכב כזה מחוץ לאחריות. אוטוטו ילכו המצמדים , אחכ המשאבת מים , רק זה עוד ₪6500 .ככה לפחות אני נהגתי עם הגולף.

תמכור ותחפש פאביה MPI ידנית ישנה . אז אין טורבו אבל אם חיפשת איכות גרמנית אז זה רק במכוניות ישנות כאלו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תעיף תאוטו, התחילו הצרות, ובואג, אחרי תקופת האחריות, באורח פלא, הן גם באות בצרורות.

רק תתקן לפני, חבל לדפוק מישהו אחר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
תעיף תאוטו, התחילו הצרות, ובואג, אחרי תקופת האחריות, באורח פלא, הן גם באות בצרורות.

רק תתקן לפני, חבל לדפוק מישהו אחר.

אם כבר אתה מתקן, אז תישאר עם האוטו, מכטרוניק חדש מחזיק הרבה (מהסדרות החדשות - נדיר שמתקלקל), מצמדים חדשים יחזיקו לך עוד 70-80 אלף ק״מ.

שוב, דבר עם רון, תראה מה האפשרויות שלך

שלומי

פורסם
אם כבר אתה מתקן, אז תישאר עם האוטו, מכטרוניק חדש מחזיק הרבה (מהסדרות החדשות - נדיר שמתקלקל), מצמדים חדשים יחזיקו לך עוד 70-80 אלף ק״מ.

שוב, דבר עם רון, תראה מה האפשרויות שלך

אני יודע שהחליפו לו מצמדים ב 30K .

העניין הוא האחריות על התיקון, אני מאמין שבמוסך רון נותנים חצי שנה ולא שנתיים כמו במוסכים של צ'מפיון.

פורסם
בסופו של דבר, לא קניתי איזה קקמאיקה, קניתי משהו גרמני.

פה איבדתי אותך... לא גרמני אלא צ'כי ואשרי שמאמין שזאת לא קקמאיקה!

תתקן, תמכור ותלמד את הלקח.

למכור את הרכב במצבו הנוכחי יהיה הסדק כספי גדול יותר והמשך החזקת הרכב יהיה סיכון מיותר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבנתי,

דיברתי עם מוסך רון..ההצעה לא כל כך התחרתה בצ'מפיון. מכל מקרה ממש מאוכזב מהמותג ומהטיפול של צ'מפיון בתקלה. פשוט חוסר אונים.....

• תוכן חדש...