Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכון בדלק Z5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני נתקלתי בדבר שנקרא Z5 מוצר שיושב בבית פילטר האוויר וחוסך בדלק ומעלה הספקים ומוריד פיח במנוע .

מישהו קנה כזה בדק אם זה באמת עובד ?

ובכלל מה יש באותה ריבוע רשת מחומר X הזה ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אין שם כלום. זה חרטא, פיפי, קקי, שמן נחשים וכל מושג אחר שתרצה לקרוא לו.

לא עושה כלום ולא שווה כלום, שרלטנות לשמה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גם אני לא מאמין בזה , אבל איך אפשר להגיד בוודאות שזה חרטא ?

אחי מכיר מישהו שפיתח מוצר כזה ועשה הרבה ניסויי על רכבים כבדים לנדקרוזר פג'רואים ואומר שזה אכן עובד .

בכל מקרה יש לי אחי חתיכה מזה ניראה מה הוא יגיד על זה ואם זה באמת יזיז לרכב כרגע התוצאות ללא החלק 9ל100 מ"ק מנוע 2.0 מאזדה 6 2008 גם אותי זה מעניין .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני מכיר מישהו שהדוד שלו עמד ליד מישהו בתחנת אוטובוס, וכשעלה לאוטובוס הנהג סיפר לו על האחיין שלו שמאז שהתקין כזה, האוטו מייצר דלק לבד.

Leasingfahrzeug oder nichts

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...