Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*עדכון:

מוסך דוד (כהנמן 135 בני ברק) בניגוד להמלצות כאן, כנראה די חאפר!

הייתי עם החבר שבוע שעבר לצורך הטיפול הכולל החלפת שמן גיר, בטלפון שאלנו כמה אמור לעלות הטיפול ונאמר לנו 1200 ש"ח + מע"מ (סביבות 1400 ש"ח במקום 2300 ש"ח במורשה).

הגענו למוסך, ואחרי הטיפול שמנו לב שהעובד שטיפל באוטו החליף רק ליטר שמן אחד (!) במקום את כל ה-5 ליטר שיש בתיבה, וכשנשאל למה, הוא אמר שזאת ההוראה שהוא קיבל לעשות מבעל הבית והסביר איזשהו הסבר עמום, שיש חלונית שניתן לראות בה את השמן, ושזה בסדר להחליף רק ליטר אחד (נניח...).

בסוף מגישים לנו חשבון על סך 1700(!!!) ש"ח, אמרנו לבעל הבית "סליחה, על מה אתה לוקח כל כך הרבה??" והסברנו לו שהוחלף רק ליטר 1 של שמן ולא 5 ליטר כמובטח, אז הוא אמר סליחה, הוא התבלבל וכנראה שהעובד שלו לא הבין אותו טוב, ואכן היה צריך להחליף את כל ה-5 ליטר ולא רק ליטר אחד... אממה אבל כרגע נגמר לו השמן גיר והוא צריך להזמין מחדש, וביקש שנגיע שוב השבוע על מנת לסיים את ההחלפה של יתרת השמן.

בקיצור ניסה לעקוץ ולעשות קופה, אולי בטעות חשב שמדובר באנשים שלא כל כך מבינים במכוניות.

אחרי דין ודברים שולם לו 1000 ש"ח בעבור מה שנעשה עד עכשיו (שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר שמן גיר), ועכשיו צריך להגיע אליו פעם נוספת השבוע כדי שיסיים את החלפת השמן ולשלם לו את היתרה בעבור זה (עוד כ 700 ש"ח).

הסיבה שהחבר לא ייסע למוסך אחר לצורך ביצוע השלמת החלפת השמן היא שיהיה צורך לשלם תוספת "בעבור עבודה" של עוד 300-400 ש"ח.

אני הייתי כבר בהרבה מוסכים, אבל במוסך חאפר כזה הרבה זמן לא נתקלתי!

לא יודע על מה ולמה ממליצים עליו כאן בפורום, אני לשם לא חוזר וכך גם אמליץ למכריי.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם (נערך)

עדכון*:

החבר היה במוסך הבוקר, הוחלף כל השמן סך של 5 ליטר בתיבה, שולם ההפרש (יצא כמעט 1800 ש"ח סה"כ).

ההתנהלות במוסך בעייתית אם כי המחירים יחסית סבירים למרות המחיר ההתחלתי בטלפון שהיה נמוך משמעותית אולי כדי למשוך את הבנאדם להגיע (פסול בעיניי).

בסופו של דבר הכל נגמר, וטוב שכך.

עריכה אחרונה על ידי makinen456

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אם אלו המחירים אצל דוד, וזיסו לא פחות יקר ממנו - אנחנו כבר מגיעים למחירים של כמעט מוסך מורשה.

פורסם

ומי מבטיח לך שמורשה יבואן הוא מקצועי? ברוב המקרים זה הפוך.

משלמים כמה שצריך לשלם בשביל העבודה שרוצים לקבל, זה המצב, מישהו מקצועי גובה כסף לא רק על העבודה והחלפים אלא גם על הידע מקצועיות והיושרה שיש לו.

כמו שאתם רואים - זה לא דבר נפוץ במחוזותינו.

פורסם
אם אלו המחירים אצל דוד, וזיסו לא פחות יקר ממנו - אנחנו כבר מגיעים למחירים של כמעט מוסך מורשה.

אני הולך לזיסו בגלל המוסך המורשה.

עשו לי במרכזי עבודה לא טובה וגם שברו משהו על הדרך.

אגב, זיסן עובד על הרכבים לבד, לפעמים יש פועל נוסף במוסך - אבל הוא לא מנהל עבודה שנותן הוראות ויושב במשרד. אתה יודע מי עובד לך על הרכב

• תוכן חדש...