Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסקודה שהייתה לי הייתי יכול לפתוח את החלונות ע"י השלט בלחיצה ארוכה על הפתיחה...

כמו"כ הייתי יכול להשאיר חלונות קצת פתוחים כי בשביל לסגור חלונות הייתי צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור של הסגירה בשלט (קצת מציק אבל שימושי)

היום במיצובישי יש לי סוגר חלונות אוטומטי בנעילה של הרכב.

האם יש אופציה להשאיר חלון פתוח אם אני רוצה?

יש דרך להוסיף משהו למערכת שיפתח את החלונות בלחיצה ארוכה בשלט?

ואם אני רוצה לשים את הwindow fan שיש באיביי... מה עושים? הכי אם החלון מרגיש התנגדות הוא נפתח עד למטה

פורסם

מעולם לא השארתי רכב עם חלון שאינו סגגור עד הסוף. גם בקיץ הישראלי.

אני מקפיד להניח בחלון הקדמי מגן שמש בעת חניה, ובתחילת הנסיעה פותח את החלונות לחצי דקה - דקה יחד עם מזגן - בדרך כלל זה מספיק כדי שהרכב לא יהיה חם במידה בלתי נסבלת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באותן פעמים שאתה רוצה להשאיר חלונות קצת פתוחים, תנעל את הרכב ע"י מפתח, ללא לחיצה על שלט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רעיון.. להתקין כפתור שיבטל את הנעילת חלונות בחודשי הקיץ... אם הרכב לא סגור הוא פחות לוהט.

והרעיון של המפתח לא שימושי כל כך כי זה שלט חכם

פורסם

בנוסף לצילון, תכסה את הדשבורד עם מגבת לא תאמין עד כמה זה ישפר את המצב בתוך הרכב.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

באופן תמידי או בחניות?

מהצילון התייאשתי... לקפל לפתוח...

יש את השטיחים האלה לדשבורד יעזור משהו בהיר כזה?

פורסם

בהיר עלול להשתקף בלילה בשמשה הקדמית. מה בעיה לקפל צלון? לוקח 10 שניות.

אם אני שוכח צלון, בלתי אפשרי לגעת בהגה כאשר חוזרים לרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
באופן תמידי או בחניות?

מהצילון התייאשתי... לקפל לפתוח...

יש את השטיחים האלה לדשבורד יעזור משהו בהיר כזה?

בחניות כמובן. ברגע שאתה מכסה את הדש עם מגבת הוא מתחמם הרבה פחות ממה שהוא מתחמם ברגע שהוא חשוף ופולט חום בכמות קטנה לסלון הרכב... בנוסף לכך שם את הצילון כמובן (אלה שרשום עליהם המידה באותיות ענקיות).

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

בנוגע לסגירה האוטומטית של החלונות, ברכב הקודם שלי וברכב הנוכחי של אמי פשוט הייתי מרים את החלונות ומשאיר פתח קטן, ביציאה מהרכב, לחיצה כפולה על כפתור הנעילה פשוט ביטלה את המנגנון והחלון היה נשאר פתוח-תבדוק את זה.

פורסם

אני מעדיף להתמודד עם אוטו חם, ולא עם המחשבה שהאוטו עומד בחוץ עם חלונות פתוחים, ולך תדע מי או מה יכולים להיכנס אליו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא חלונות פתוחים... אבל חריץ פתוח לא מפריע במיוחד כשיש מגני רוח שלא כל זבוב יכול להיכנס

פורסם

אם יש נעילה מקורית והשלט מקורי, אז נעילה עם מפתח לא תעזור. ייתכן שאפשר להתחבר למחשב הרכב דרך obd ולבטל את הנעילה האוטומטת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...