Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוסע 22 אלף קילומטר בשנה, כרגע מתנייד על גטס 2005 ומבסוט מאוד מהאמינות של הרכב.

הבעיה בעיקר זה הדלק שאני משלם (באזור ה 1:10).

מחפש רכב עם דגש של אמינות וחיסכון בדלק.

אם בתקציב נכנס גם רכב מרווח אז בכלל טוב.

אין לי בעיה עם מנוע דיזל ואין לי בעיה עם רכב ידני העיקר שיהיה אמין ויצרוך פחות דלק.

עיקר הנסיעות בפקקים/משולב

ראיתי ביד 2 שיש קיה מגנטיס 2010 שעברה 2 ידיים פרטיות עם 160 אלף ק״מ במחיר של 33 אלף שקל , חשבתי שאולי זה יכול להתאים לי.

מה דעתכם ? איזה אופציות עומדות מולי ?

התקציב הוא 30 פחות או יותר.

נ.ב יש רכבים דיזל ידניות ששימשו מורי נהיגה אך פסלתי אותם אחרי שקראתי פה את דעתכם .

תודה לעונים

פורסם

יוני i20 תעשה את העבודה מצויין בעבורך.

אם אתה עובר מגטס, גם הוא i10 יכולה להיות אופציה מעולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
יוני i20 תעשה את העבודה מצויין בעבורך.

אם אתה עובר מגטס, גם הוא i10 יכולה להיות אופציה מעולה.

אבל לפי מה שקראתי צריכת הדלק של ה i20 לא שונה בהרבה מהגטס...

פורסם

הייתה לי את המספר i20 ונסעתי בה כל יום לעבודה כמאה ק"מ הלוך חזור. משולב על קו ת"א נתניה.

פקקים לא חסר.

1:14.

פורסם

הi20 לא חיסכונית ובטח לא המגנטיס.

אם אתה רוצה שיפור רציני בחיסכון זה ידני.

אם רכב מיני מתאים יש לך פיגו107,פנדה, סיאט מיי שיתנו צריכת דלק טובה מאוד.

אם סופר מיני ידנית אז יש לך רנו קליאו,פונטו איוו,פיאסטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המגנטיס אמורה להיות חסכונית אם מדובר במנוע דיזל, לא ? לפי מה שקראתי היא עושה 1:16 בכיף (כשמדובר במנוע CRDI)

הרנו לא נופלת בגלל אמינות מפוקפקת ? כמו שציינתי אמינות זה מרכיב חיוני בשבילי

פורסם

הרנו אמינה, אממה בגרסתה הידנית (הבסיסית) היא די איטית. זאת אומרת, היא כן תעשה גם 140 ותעלה גם את הקסטל, פשוט לא בקצב גבוה. אבל אם אתה נהג מתון, היא תתאים לך מעולה.

הקיה אולי תהייה חסכונית (וגם אז, לא כמו דיזלים מודרניים, משהו כמו 1-13 בגלל תיבה אוטומטית עם 4 הילוכים בלבד ומשקל עצמי של מעל 1.6 טון), אבל מנועי דיזל מזדקנים הם מתכון להוצאות יקרות (אינג'קטורים ומשאבת סולר למשל, יכולים לעלות אלפי שקלים).

פורסם

הקליאו כן תעשה 140 אבל עדיף שיהיו אטמי אוזניים ברכב, הסלד יהיה מאוד גבוה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...