Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל שההנחה בקניה היא פחות מ-14% מי שהרכב שלו נקנה 0 ק"מ מליסינג יפסיד במקרה של אובדן מוחלט. (+ במקרה של חדש תמורת ישן - את ירידת הערך בגין השימוש)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני די בטוח שכלכלית קיה אורבן 2.0 החדשה והמאובזרת תמכר הרבה יותר טוב מטוסון "אופן סקיי" מקביל שנקנה יקר משמעותית וללא מערכות בטיחות, מה גם שקיה מגיע עם 7 שנות אחריות (חלקיות) ויונדאי רק עם 3, כך שבעוד 3 שנים במכירה עדיין ניתן לתת לקונה אחריות כמו שהוא יקבל בחברות הליסינג לעוד 4 שנים! (על מכלולים עיקריים- בדומה לאחריות שחברות הליסינג נותנות)

הקיה מגיעה עם 3 שנות אחריות מלאה, ושום דבר מעבר לזה. גם לא חלקי.

קיה ספורטאז' 2.0 אורבן - 2017 החדשה - Motodeal אתר מבצעי רכב חדש 0 ק"מ - הגדול בישראל

פורסם
הקיה מגיעה עם 3 שנות אחריות מלאה, ושום דבר מעבר לזה. גם לא חלקי.

קיה ספורטאז' 2.0 אורבן - 2017 החדשה - Motodeal אתר מבצעי רכב חדש 0 ק"מ - הגדול בישראל

אכן טעות שלי, הספורטאג מגיע רק עם 3 שנים אחריות (חבל, בחו"ל כן מוצע עם 7 שנים, כנראה שזה הוזיל ליבואן את המחיר)

הדגם שכעת מפורסם במוטודיל לדעתי זה ה"אורבן" הקודם ללא גג הזכוכית, בכל אופן ההנחה רק 10% בלבד כך שזה לא משתלם כלל

פורסם
למה אכלת אותה? כמה % קבלת הנחה על הרכב בקנייה?

אני לא ממש זוכר את אחוז ההנחה (פורד פיאסטה, עלה לי 88K בזמנו לפני כמעט 4 שנים), אבל זה ממש לא רלוונטי.

אם הייתי רוכש חדש מהיבואן, במקרה הנ"ל (אובדן מלא כשהרכב היה בן-10 חודשים) הייתי מקבל רכב חדש לגמרי וממשיך לדרכי.

במקום זאת קיבלתי משהו כמו 67K ש"ח!!

עכשיו תסביר לי בבקשה איך אחוז ההנחה קשור לזה.

אגב, לאחר מכן שרכשתי שוב את הפיאסטה היה כבר מבצע מכירות של פורד והיא עלתה 95K ש"ח (כולל מולטימדיה שלא הייתה בקודמת דרך הליסינג) כך שההנחה האפקטיבית (ולא על פי המחירון) הייתה רק 7Kש"ח.

אגב-2, גם את הספורטז' ניתן לרכוש עכשיו בהנחות גדולות דבר שמייתר את הליסינג 0ק"מ.

גם את הטוסון יהיה ניתן לרכוש בקרוב בהנחה גדולה, ובכלל כל רכב ניתן לרכוש "במבצע" שקר כלשהו אם מוכנים להמתין טיפה..

כמובן שאם החיים היו מושלמים ואישתי לא הייתה עוברת תאונה עם הרכב, התמונה הייתה קצת שונה, אך החיים לא מושלמים ולפעמים יש בלת"מים.

בשביל זה אנשים עושים ביטוח לא..

אני אישית לא אחזור שוב על אותה הטעות.

אין חכם כבעל ניסיון

פורסם

בזמנו שרכשתי האקסטרייל הלכתי לפני הרכישה לבדוק ליסינג 0 ק"מ. ההפרש היה 2000 שח ביחס לרכישה אצל היבואן. הם בעצמם אמרו לקנות מהיבואן. כמובן שהיה מבצע באותו הזמן. היום ניראה כי כל יום יש "מבצע".

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
אכן טעות שלי, הספורטאג מגיע רק עם 3 שנים אחריות (חבל, בחו"ל כן מוצע עם 7 שנים, כנראה שזה הוזיל ליבואן את המחיר)

אכן, באנגליה למשל 7 שנים או 100,000 מייל כשהאחריות מהשנה הרביעית מוגבלת.

לטוסון 5 שנים אחריות מלאה ללא מגבלת קילומטרז׳.

• תוכן חדש...