Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קלינסטרס קומפו - עדיין לא עשיתי מספיק ניסויים עם החומר. מהלתי אותו רק בדילול לניקוי כללי - 1 ל 5. התזתי על הצמיגים כדי לנקות אותם. אין תכונות הקצפה לחומר, ממש מוזר, הוא יותר מראה סיכוך מאשר הקצפה. התזתי על הצמיג ושפשפתי עם מברשת..ואז עברתי כמה פעמים עם מים וכפפת מיקרופייבר (משתמש בה רק לגלגלים). כאמור, החומר לא מקציף , למישהו עוד זה קרה? אבל למען האמת ניקה יפה את הצמיג והשאיר אותו שחור וחדש.

כדי לראות באמת כמה הקומפו COMFO הזה יעיל אצטרך לנסות אותו על פלסטיקה, דשבורד, ריפודים אולי וכו'.

מה הרשמים שלכם מהקומפו הזה והתכונות שלו? מה עשיתם איתו כבר?

סונקס קוקפיט פפלגר COCKPIT PFLEGER (מנקה תא נהג בתרגום מדויק...חחח) - ספריי, ריח לימון. (מחיר 29 שח אוטוסטור) זה אחד מהספריי ניקוי לדשבורד ופנים הרכב של סונקס. מגיע בצורת ספריי אירוסול (כלומר ספריי גז ולא תרסיס נוזלי). הבעיה שלי עם החומר הזה היא שספריי גז מתנדף מהר מאד כשמרססים אותו. אתה אמור להתיז מהספריי הזה על אמצעי יישום כגון פד מיקרופייבר. אני ניסיתי גם על מטלית להתיז וגם למרוח אותו באמצעות אפליקטור עגול פשוט מספוג. הבעיה כאמור היא שאתה מנסה לרסס אותו על אמצעי יישום, אתה מרגיש שבגלל שזה גז חצי מהחומר בורח לך. מעדיף לדחוף או לתחוב את האפליקטור בתוך כוס פלסטיק /קלקר ולרסס בתוכה, ככה לדעתי מתבזבז פחות חומר שעף ישר לאוויר.

הסרטון הגרמני של המוצר אומר להתיז על אפליקטור ולנגב את הדשבורד, זה אמור לעשות פעולת ניקוי וגם הברקה. אין הוראות באנגלית או עברית על גבי המוצר, אז הייתי צריך לברר כיצד להשתמש בו. זה לא מסוג הדשבורד ספריי הרגילים שמתיזים ישירות על הדשבבורד להברקה, אלא זה ספריי שהוא קודם כל מנקה וגם אז מבריק.

אני אבל מציע קודם לעבור על דשבורד מלוכלך עם מטלית לחה (ואולי חומר APC או לניקוי חלונות מעט), לנקות מאבק ראשוני וכו', אפילו פעמיים. ורק אז להשתמש בספריי סונאקס. הוא משאיר ברק נחמד, לא זוהר, אלא של פלסטיק שחור מהמפעל. עלול להשאיר כתמים לבנבנים, במידה ולא מנקים לפני השימוש בו, אבל הם בהחלט קלילים להסרה. עוברים עם מטלית רטובה או יבשה והם יורדים, במידה ועברו כמה ימים ורק אז הבחנת בכתם...גם אז היה קל להסתירו, מרחתי פשוט חומר אחר של STP עליו והוא הושחר מיד.

ד"א, סונקס די אכזבו בתגובה שלהם..שאלתי אותם (את הנציגים שלהם בישראל) לפני שחיפשתי בגרמנית, איך להפעיל את המוצר. אמרו לי "רסס על הדשבורד ונגב עם מטלית". זה ממש לא אופן השימוש המדויק אתה אמור להתיז על אפליקטור ואז להשתמש במוצר ולא לרסס ישר על הדשבורד. בסרטון המקורי לא כתוב כלום על ניגוב במטלית אחרי זה, אבל זה אפשרי בכל מקרה.

דגריזר של כימיקל גייז - עשה את העבודה יפה, השתמשתי בו לבתי הגלגלים. בדילול של 1 ל 6 ...חחחחח....הוא אכל את הבקבוק ספריי מפסלסטיק. אולי כי קניתי בקבוק ספריי זול לאללה במקס סטוק. לא ממש אכל את כל הבקבוק ספריי אלא עיקם אותו. בדילול 1 ל 10 זה לא מעקם בקבוקי פלסטיק זולים.

בכל מקרה, דילול 1ל6, שזה הדילול המינימלי למוצר, עובד יפה מאד, הסיר את כל השומנים משם. אבל זה מוצר שיש עליו מספיק ביקורות ביוטיוב ובאמזון, אז אין צורך להרחיב.

מחדש פלסטיקה ו וייניל של STP בריח גלי ים- זה מוצר קלאסי שאני מכיר עוד מימיי על קטנועים..לכן יש לי חיבה ישנה אליו. הוא גם זול, 20 שח בלבד. ומחזיק מעמד להמון זמן. משתמש בו על כל מיני דברים, הוא משאיר הגנה שומנית מעט אבל לא מפריע לי. גם בו עשיתי ניסויים וניסיתי על חלקי פלסטיק חיצוניים ולא רק חלקי פנים.

לדעתי חוות דעת מלאה על מוצר אפשרית רק אחרי שמנסים כמה דילולים שלו או כמה אופני שימוש.

ג'ל אנדורנס לצמיגים על פלסטיקה - למשל את המוצר של מגוויירס, ג'ל לצמיגים אנדוראנס, ניסיתי על חלקי פלסטיק שחור חיצוניים, והוא באמת נהדר. משאיר צבע שחור עמוק. צריך להזהר שלא יימרח על הצבע ולנגב מיד אחרי זה, וגם לנגב אותו אחרי כמה שעות מהפלסטיק שמרחת עליו, אבל אחרי שמנקים אותו ואת הלכלוך מסביב הוא אכן משאיר צבע שחור עמוק יפה. ניסיתי אותו על גם על בתי הגלגלים וגם על הפלסטיק שמתחת לשמשה קדמית ( windshield cowlings) ועל עוד 2 חלקי פלסטיק מקדימה של הרכב. עובד יפה כאמור.

עריכה אחרונה על ידי ניסאן מיקרה
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, בסופו של דבר יצאתי לא מרוצה בכלל מהמוצר של סונאקס, ה COCKPIT PFLEGER, ספריי גז שעולה 29 שח. הוא אמור לנקות ולהבריק, משהו כמו ה INNERCLEAN של כימיקל, אבל לצערי הוא לא מי יודע מה. צריך להתיז כמות גדולה ממנו כדי ש'ירטיב' את הפלסטיקה וחוץ מזה שמשאיר כתמים לבנים מעצבנים.

• תוכן חדש...