Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בין השכרת רנו סניק (הרגיל לא גרנד) לבין מרצדס B class לטיול בשוויץ/אוסטריה.

הפרש המחיר דיי זניח.

איזה רכב יהיה מהנה יותר לנהיגה?

איזה רכב מרווח יותר למשפחה (שני בוסטרים וכיסא בטיחות מאחור)?

יש גם אופציה של פורד c-maxx שמשום מה עולה קצת יותר מהסניק ולא ממש מבין למה (נראה לי בדיוק אותה הקטגוריה).

ועוד משהו, תמיד מתחייבים לקטגוריה ולא לרכב ספציפי (סניק או מקביל לו..).

השאלה היא מה בדיוק מקביל למרצדס B class?

פורסם

כל חברה תפרשן את הקטגוריה אחרת - אתה ממש תהיה נתון לחסדייה של חברת ההשכרה בנוגע לרכב שתקבל בפועל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

אתה שוכר רכב לפי קבוצה, לא לפי דגם. לפיכך אתה יכול להיות בר מזל ולקבל משהו נחמד (הבן שלי הזמין באוסטריה גולף. קיבל מרצדס GLA), או פחות בר מזל ולקבל משהו משעמם במיוחד, או בעייתי במיוחד (חפש את הפוסט שלי על סרביה בשרשור הפיאט 500L).

אני מבין שאתה מדבר על שכירת רכב למשפחה עם ילדים. לפיכך מה שיהפוך את הנהיגה למהנה הוא פאראמטר אחד בלבד - שהרכב יהיה מרווח. המלצתי - בדוק מה המינימום שמתאים לך (לדעתי קטגוריה של רכב משפחתי סטיישן, כגון גולף סטיישן) - ואז הגדל בדרגה או שתיים. שיהיה מקום לפרחחים מאחור לשבת בלי לתקוע מרפקים אחד בשני, ובמיוחד הרבה מקום למזוודות ולשאר הציוד מאחור. יותר מזה - הייתי בודק רכב 3 שורות, אם כי לאלה בעיה של בגאג' מצומק. לאחרונה שכרתי דבר כזה - הזמנתי לפי דגם מייצג אופל זאפירה, קיבלתי רנו אספאס שהיתה מדהימה) - אבל הפרחחים שלי כולם בני 20 ומעלה.

הנאה מהנהיגה עצמה? לא בטיול משפחתי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם ההפרש במחיר זניח, אני הייתי לוקח מרצדס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הוא יכול לבחור כמה שהוא רוצה, מדובר על קטגוריה בסופו של יום ולרוב, לא מקבלים את הרכבים שמשריינים.

כפי שאמרו, אם הטיול הולך להיות עם משפחה וילדים וציוד, עלייך לקחת קטגוריה של רכבים מרווחים משפחתיים גדולים יותר, אלה במקרה תקבל רכב קטן ולא נוח ואז תאלץ להוסיף תוספות כשתבין ששום דבר לא ייכנס או כן ייכנס, אבל הנוחות תהיה גרועה.

אל תעשה את הטעות הזאת אם נוחות ואיכות הטיול חשובה לך.

פורסם

במחשבה נוספת - בחר בואן 3 שורות רחב (כמו הזאפירה או האספאס) בתקווה שכל מושבי הבטיחות יכנסו לשורה האמצעית, והמזוודות מאחור. באספאס יש אפשרות להוריד כל מושב בנפרד כך שאפשר לעשות קומבינציות, אבל אני ממליץ להמנע מכך, עדיף שהמטען יהיה כולו מאחור כך שבמקרה תאונה יעצר בגב המושבים ולא יתעופף ויפגע במי מהנוסעים.

רכב נוסף שבו נהגת ושעשוי להתאים הוא 5008 (מדור קודם, זה היה ב-2010) , אבל, כאמור, לא הייתי עם מושבי בטיחות, כך שלא בטוח שהוא מספיק גדול לצרכיך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התשובות.

ברור לי שהם לא מתחייבים על רכב ספציפי אלא על קבוצה/קטגוריה.

אך מדובר על שווייץ כך שיש סבירות גבוהה לקבל את הרכב המוזמן ועוד יותר גבוהה לקבל רכב מאותה קטגוריה (בניגוד לאיטליה שם הזמנתי אלפא 159 וקיבלתי יאריס..)

הקטגוריה של הסניק נקראת אצלם intermediate ואפשר למצוא שם גם את ה- C-maxx.

אני מניח שזה יכול להיות גם פיקאסו קצר ודומיו.

הקטגוריה של ה- B-class נקראת standard ואפשר למצוא בה גם את המאזדה 5 (אני דיי בטוח שאין אותה והיא רק בשביל לציין רכב שלוש שורות) ואופל אינסניה סטיישן.

לא סביר לקבל רכב מקבוצת compact (אסטרה/גולף/פוקוס) כאשר מזמינים רכב מאחת מן הקטגוריות מעלה.

עכשיו גם שמתי לב שה-b class ו-c-maxx אוטומטיות בזמן שהסניק וה-5 ידניות, המממ...

יאללה נראה לי שאני הולך על ה-B ומקווה לטוב.

פורסם

intermediate = גולף\יונדאי I30 או דומה ברוב המדינות(באיטליה שודרגתי לA קלאס, בצרפת קיבלתי ניסאן ג'וק).

סטנדרט הזמנתי בקפריסין קיבלתי טויוטה קורולה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בדוק בקוד 4 אותיות, ותביא בחשבון שהמשכירים "יצירתיים" מאד בהגדרות. למשל - בדנמרק במקום גולף קיבלתי קקטוס, שקטן ממנו משמעותית. במקרה זה לא היתה בעיה משמעותית למרות שהבגאג' היה קצת צפוף, ובעקר לא היה לי כוח לחזור חצי קילומטר מבניין החניה למשרד בטרמינל.

בבלגיה (לפני 2.5 שנים) הזמנתי גולף סטיישן, רצו לתת לי מוקה, שתא המטען שלה מקבל בקושי מזודה אחת (היו לי 3). חזרתי למשרד (גם פחות רחוק מאשר בקופנהגן) והרכב שודרג לאוקטביה סטיישן דיזל אוטומטית (כלומר DSG) שחוץ ממערכת הניווט היתה נהדרת.

פורסם

לא למדת לשאול בדלפק איזה אוטו נתנו לך? באוסטרליה וניו זילנד שכרתי כבר 10 פעמים רכבים וקיבלתי בדיוק את מה שהזמנתי. בארה"ב שולחים אותך למגרש לבחור ממה שיש בקטגוריה. באירופה מה שיוצא אני מרוצה.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל - אתה חושב שאי מכיר את גודל תא המטען בכל דגם רכב? בודאי בכזה שאני בקושי יודע אים הוא נראה? אז המוקה נראה מרשים, אבל מאחור יש לו תא כפפות שני, שלא מספק את צרכי כאשר אני נוסע בהרכב של שלושה.

אני יודע מה אני מזמין - במקרה ההוא בבלגיה זה היה רכב סטיישן משפחתי. שלושה חודשים קודם נהגתי ברכב דומה בדרום פינלנד (מנוע 86 כ"ס, אבל הארץ הזו יותר שטוחה מהולנד) והוא הספיק לחלוטין לארבעה מבוגרים, כולל ציוד ל-10 ימים. מה לעשות, בדוכן של אוויס בבריסל החליטו שהמוקה שוות ערך לגולף סטיישן. מבחינתי זה לא התאים, אז שדרגו אותי ללא תוספת מחיר.

• תוכן חדש...