Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולכן פות"ש קנה את הרכב, למה מוציאים לו את הרוח מהמפרשים?...

נ.ב. אני מופתע שלא היתה הנחה משמעותית, חשבתי שבסגמנטים האלו המחירון לא משקף את מחיר הסגירה כלל

המחירון לא כולל מיגון, תוספת צבע, וויז ועוד איזה מתקן חמוד לטלפון. מדובר כבר על 15k וזאת כנראה ההנחה שהייתה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצטער, אתה לא מספיק ענין טעם.

לך תעשה קורס בליטוף פלסטיקים וליקוק עורות ותחזור.

למה אתה חושב שהטעם שלך צריך להיות גם הטעם של אחרים?

כל אחד והטעם שלו והשיקולים שלו.

פורסם
המחירון לא כולל מיגון, תוספת צבע, וויז ועוד איזה מתקן חמוד לטלפון. מדובר כבר על 15k וזאת כנראה ההנחה שהייתה.

רק לי זה נשמע הזוי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רק לי זה נשמע הזוי?

לא הזוי. יש מחירון ויש תוספות. לקנות רכב עם או בלי תוספות זה לא אותו דבר. על מיגון, וויז וכו' גובים תשלום כי מתקינים את זה אצל ספק חיצוני. אתה לא חייב להתקין אותם וככה אתה חוסך כסף.

גם על חלק מהצבעים גובים תוספת.

פורסם

זה שמחשיבים את זה כתוספות ניחא (לדעתי לגבות עוד כסף על צבע מטאלי או וויז ברכב שעולה מעל 300,000₪ זה סוג של חוצפה)..

אבל זה שמתמחרים את זה בסכום של 15,000₪ זה באמת הזוי, ולזה אני מניח שהבחור התכוון.

ברכבים שעולים שליש מזה מקבלים את הדברים הנ״ל כסטנדרט.

פורסם

שוק חופשי, מותר לדרוש כמה שרוצים, עדיין יש לי תחושה שאם מציעים בסוכנות הנחה יפה ואמר: מתאים לכם אני קונה, לא מתאים אני קונה את המתחרה ההנחה היתה משמעותית יותר.

פורסם

מותר לדרוש מה שרוצים, מותר גם להסתובב וללכת (אפילו לסוכנות אחרת של אותו יבואן, התנאים יכולים להשתנות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה שמחשיבים את זה כתוספות ניחא (לדעתי לגבות עוד כסף על צבע מטאלי או וויז ברכב שעולה מעל 300,000₪ זה סוג של חוצפה)..

אבל זה שמתמחרים את זה בסכום של 15,000₪ זה באמת הזוי, ולזה אני מניח שהבחור התכוון.

ברכבים שעולים שליש מזה מקבלים את הדברים הנ״ל כסטנדרט.

לצערי ככל שהרכב יותר יקר גם התוספות כמו המיגון והוויז הופכות ליותר יקרות.

אם יש הצדקה אני לא בטוח אבל ברור שכולם מנסים למקסם רווחים וחלקם עושים את זה על דרך הניצול. במקרה שלי כל הסוכנויות לא רצו לרדת יותר במחיר למרות שניסינו לקבל הצעות מחיר תחת שם אחר. כנראה יש להם קו אדום שאסור לעבור אותו לגבי רכבים מסוימים כי זה הרושם שהתקבל אצלי בסוף.

• תוכן חדש...