Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים עדכון ביניים, הוזמן על ידי המוסך אגן שמן חדש.

שאלה, דיברתי במוסך בנוגע לבורג והוא אמר שאין צורך להחליף כל פעם בורג, הם מחליפים רק דיסקית אלומיניום. זה תקין?

פורסם

הדיסקית מגיעה בכחלק בלתי נפרד מהבורג.

אני יכול מנקודת מבט אישית לספר לך שהחלפתי פעם ראשונה בורג בסיאט שלי אחרי 110,000 קילומטרים, אף פעם לא היו נזילות ולא בעיות, מצד שני בורג עם שייבה עולה 10-15 ש"ח אז...

פורסם

רק לשים לב שאת הברגים של הקארטר החדש סוגרים עם מפתח מומנט כמו שצריך.

אני הייתי מתעקש להיות ליד הרכב בעת ההחלפה הזו. את הטיפולים הבאים תעשה במוסך אחר.

כשאין אמון אז אין אמון.

פורסם

שאלה, דיברתי במוסך בנוגע לבורג והוא אמר שאין צורך להחליף כל פעם בורג, הם מחליפים רק דיסקית אלומיניום. זה תקין?

אם הם מחליפים רק דיסקית הדבר מצביע על דיסקה במידה לא מדוייקת או בורג לא מקורי. קפוץ לאחד ממוסכי צ'מפיון וקנה בורג חדש המגיע עם דיסקית.

הדיסקית עשוייה מברזל/פלדה ולא מאלומיניום.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני יכול לצלם את כל הטורקים של SNAP ON שיש לי בעבודה(ויש גדולים מאוד)

סתם,יפה לראות את השקעה שלך ברכב.

לצערנו זו הרמה כאן אצל הרבה בעלי מקצוע שקוראים לעצמם בעלי מקצוע וסנדלרים הם בעלי מקצוע יותר טובים. אני חובב ויש לי את 3 הגדלים של הידיות מומנט הנפוצות. 9c24b7c27e094809ebf4d779339996dc.jpg

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

פורסם
לצערנו זו הרמה כאן אצל הרבה בעלי מקצוע שקוראים לעצמם בעלי מקצוע וסנדלרים הם בעלי מקצוע יותר טובים. אני חובב ויש לי את 3 הגדלים של הידיות מומנט הנפוצות. 9c24b7c27e094809ebf4d779339996dc.jpg

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

קניתי את ה19-100 3/4 tool zone באיביי (הכחולה שבתמונה) - 150 ש"ח כולל משלוח - עושה את העבודה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

המוסך לקח אחריות שזה יםה מאוד. טעויות מהסוג הזה יכולות לקרות גם לטובים ביותר אז מילא המוסך היה מיתנער ומחפף את הלקוח אבל בסופו של דבר נשא באחריות. לגבי הדיסקית נכון מאוד...לא חייבים להחליף בורג כל פתיחה שלו. אם זה מוסך שעד היום היית מרוצה ממנו מכל הבחינות אז חא רואה מניעה מלהמשיך לטפל אצלו. ובטח שלא לשלול אותו על הסף בגלל חוסר שימוש בידית מומנט כי מקצוענים יודעים גם לעבוד ברגש גן בברגים ומיכלולים מהסוג הזה.

• תוכן חדש...