Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות ב-75K, פורד S-Max?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לשל חברי הפורום.

אני מחפש רכב 7 מקומות בתקציב של כ-75 אלף.

גודל משפחה: 2 הורים +1 ועוד אחד בדרך. צורך ל-7 מקומות נובע מנסיעה (מדי פעם) משותפת עם הורים מבוגרים.

הצורך העיקרי זה מקום בבגאז' להעמיד עגלה מקופלת של תינוק. העגלה קטנה ועם הילד הקודם נכנסה יפה בעמידה בטויוטה יאריס 2002, ככה שכל מה שצריך זה רצת מרווח מהחלון כאשר מושבים אחוריים פתוחים.

מחפש רכב מרווח יחסית, אמין וששומר על ערכו (פחות או יותר)

רציתי גראנדיס אבל קשה להשיג במצב טוב.

קיה קארנס, שברולט אורלנדו, מיצובישי אווטלנדר, מאזדה 5 - לכולם אין מקום לעגלה בעמידה בבגאז'.

צרפתיות לא באות בחשבון.

מבדיקה די התמקדתי עם פורד אס מקס גרסת טרנד, שנתון 2012-2013 מנוע 2.0 ecoboost.

אני לא אמור לנסוע הרבה עם האוטו, לכן חשבתי לקחת רכב עם קילומטראז' גבוה יחסית של 120-130 אלף.

מה דעתכם על האוטו?

כמה אמינה היא?

מחלות ידועות?

יש לה שרשרת או טיימינג?

מה מצב בטורבינה ואחרי כמה היא נוהגת למות? יש ממה לפחד?

בפוקוסים של השנתונים האלה היו אינסוף בעיות גיר. מה המצב פה?

אשמח לדעת מה דעתכם על הבחירה.

ספציפית יש אופציה לקנות רכב שעבר 135 אלף חיצונית נראה דיי טוב. אמר שהוחלף מנוע ב-60 אלף. מה לדעתכם הסיכון ברכב כזה והאם שווה להכנס לזה. וגם האם יש לזה איפשהו תיעוד חוץ ממוסך?

איזה אלטרנטיבה אחרת צמליצו?

המון תודה לכל העונים!

פורסם

יש מלא מידע באת על הרכב הזה ספציפי, נשאר לך רק לחפש.

לאנשים כבר אין כוח לרשום כל פעם מחדש ובצדק.

גם על מקרה החלפת המנוע, זה לא מקרה בודד.

פורסם

אני אנסה לצמצם, תריץ חיפושים אחרי זה ותמצא המון מידע ואפילו שרשור של מישהו פה שמסכם 5 שנים עם הרכב די בפרוטרוט.

בתכלס, רכב קטלני, תשמור עליו כמו שצריך ולא תתחרט, מעבר למקום ולמוביל נוסעים משובח הוא גם נותן חדוות נהיגה וקריצה ספורטיבית, משהו שאין בשום רכב בסגמנט שלו.

תחפש עוד , בסוף תמצא אחת באמת שמורה וטובה, העסקה שנתת כאן לא הכי אטרקטיבית, יש אקזמפלרים מעניים ביד 2.. תתמקד בטיטניום. זה באמת רכב משוגע.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אחרי קריאה ראיתי לא מאט איזכורים על החלפת מנוע. זה פוגע בסחירות של הרכב? האמת שבעיני זה נראה כיתרון, בתנאי שמי שהתקין את המנוע ידע מה הוא עושה..

נראה שהרכב רגיש לאיכות הטיפול, כלומר לטפל באוטו כמו שטיפלתי המכונית יפאנית במוסך הקרוב לביתי לא יתרום לאריכות ימים?

ואם כבר נגענו בטיפולים, מה עלות טיפול 15K במוסך מורשה?

פורסם

לפי מה שאתה כותב אתה צריך בעצם רק 6 מקומות.

טויטה ורסו (כדוגמה - זה מה שאני מכיר, אך בעצם יש עוד הרבה מכוניות בסגמנט הזה) יכולה להתאים. כשמקפלים כיסא אחד מאחורה מתקבל שטח הטענה די גדול.

פורסם

מבחינה מספרית אתה לגמרי צודק.

הבעיה היא לדעתי בטיחותית. לא כדאי להושיב ילד ליד חפצים חופשיים - במקרה תאונה, זה לא נחמד חפצים חופשיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר קצת מבולבל.

אתמול בדקתי אס-מסק שנת 2012 עם 75K קילומטר. לקחתי אותה למוסף פורד. כאשר העלו את הרכב על ליפט, נראה בבירור נזילת שמן מהגיר וכתם על הפלסטיק (צבע שמן בהיר).

המשיחה שם, הבנתי שאפשרות סבירה שצריך להחליך אטם שמן או מצמד - 5 או 15 אלף בהתאם. כמובן שויתרתי על הרכב.

בשיחה מאוחרת יותר עם אנשים במוסך אמרו לי בפרוש שהגיר הרובוטי עושה המון בעיות, במיוחד כאשר מתמחם. בהמלצה חמה "קח אוטו עם מנוע אטמוספרי וגיר אטומט".

מחפש אנשים שיודעים או מכירים את הבעיה. אני כבר מתחיל חשוב אם כדאי לי להמשיך לחפש כזה רכב..

פורסם

אנחנו עברנו את אותה הדרך, וזה מה שקרה לי בשלב החיפושים.

ודיברנו על זה גם טלפונית אם אתה זוכר.

נושא המנועים גם אתה נתקלת , וזה לא סיפורים, מה עלות המצמדים אתה יודע גם עכשיו, גם אם זה לא המקרה כרגע זה יגיע ויש מצב טוב שזה היה המשמשת שלך, ועוד.

פונקציונלית, אתה יכול לקנות 2011 עם מנוע 2.3 ולקבל את אותו הרכב גם אחרי מתיחת הפנים.

לנו הוא עושה את העבודה.

או לחפש כיוון אחר.

• תוכן חדש...