Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אחרי שחפרתי לא מעט פה בפורום, צמצמתי את החיפוש שלי לשני הדגמים הנ"ל.

נפסלו על סף איביזה (שהייתה לי וכי אני רוצה לגוון), פולו ופאביה (לא ממש אוהב את הצורות שלהן והביטוח יקר), וג'אז שהבנתי אמנם שהוא רכב מצוין אבל יש פערים די משמעותיים בשנתון, בתקציב שלי נכנסת אולי ג'אז 2009 או 2010.

לפי מה שקראתי פה, שתיהן אמינות, בטיחותיות ולא יקרות לאחזקה, שלושת הפרמטרים שהכי חשובים לי. מבחינת האבזור נראה לי שפיאסטה עדיפה וגם אני אישית מתחבר יותר לצורה שלה מאשר לזו של סוויפט. התנהגות בכביש שתיהן סבבה. לפי הרכבים שהיו ביד 2, רוב הפיאסטות גם עם קילומטראז' עדיף יותר (30-60K~ לעומת 60-100K~ בסוויפט).

אודה מאד אם תעזרו לי להחליט סופית לאיזה כיוון ללכת :)

פורסם

בסוויפט לא נהגתי מעולם אך בפיאסטה צברתי מס' לא מועט של ק"מ.

הפיאסטה רכב שבנוי טוב, לא מרגיש זול (דהיינו לא סובל מפלסטיקה פנימית שמרגישה זולה בתחושה), יחסית מרווח, ולפחות בעיני נראה טוב. הרכב מרגיש יציב על הכביש ולא צורך הרבה דלק.

לרעתו יאמר שהוא רגיש להתקנות מקומיות שבוצעו בצורה חאפרית, שבעקבות כך יכולות לנבוע בעיות חשמליות. אז לשים שלא התקינו דברים בקומבינה או בדרך-לא-דרך (חוטים חשופים, התקנות מסוכנות וכו')

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

הסויפט הידנית תהיה ברמת הגימור הנמוכה ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצד שני ההגה מתכוונן לעומק ולגובה כך שלא קשה למצוא תנוחת נהיגה טובה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא מצאתי תנוחת נהיגה נורמלית, יצאתי מהרכב מכופף אחרי נסיעה של שעה וחצי , לא הצלחתי להגיע לזווית שנוח ללחוץ על הקלאץ' כמו שצריך כי אי אפשר להגביה את המושב.

פורסם

דווקא לפי מה שראיתי תא הנהג בפיאסטה נראה מאובזר יחסית. אני לא כזה מפונק, ברכב הקודם שלי בקושי היה רדיו דיסק (וזהו. באמת...) כך שכל דבר מעבר לזה מבחינתי יהיה סבבה :)

יש עוד דגמים ידניים בסדר גודל הזה ששווה לבדוק אותם? I 20? פונטו איבו גרסת ה 105 כ"ס multi air?

עוד משהו שפספסתי..?

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

פורסם

הפונטו תהיה הרבה יותר זריזה מהם, יש גם את הרנו קליאו,עשיתי עליה סיקור וידיאו מוזמן להיסתכל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614293-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%A6%D7%A8%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-2012-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

החיסרון של רוב הסופר מיני הידניות זה מנוע לא חזק למעט אותה הפונטו והאיביזה/פאביה בעלות מנוע 1.4/85 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צברתי כבר 10K עם הפיאסטה הידנית שלי, ממליץ בחום על הדגם.

פרט לצריכת דלק היותר טובה בסוזוקי ולמנוע הקצת יותר חזק אני חושב שהפיסטה עדיפה.

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם

לפות"ש, יש לי המלצה חמה בשבילך על רכב נדיר מאוד ששם בכיס הקטן את שתי המועמדות הסופיות שלך ומוצע כעת למכירה.

פיאט בראבו טורבו ידנית יחידה בארץ ברמת גימור סנסיישן כולל סאן רוף מקורי. יש שניה פרטית, מודל 2010 עם 56 א' ק"מ בלבד. מפורסמת ביד 2. גם אני מחזיק בבראבו ידנית, רק ברמת גימור דיינמיק הנמוכה יותר. הרכב שמוצע למכירה במצב מצוין ומטופל במוסך מורשה. הוא מרווח קצת יותר מהסופר מיני ויש לו מנוע חזק משמעותית שבנהיגה רגועה גם די חסכוני.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...