Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת זכוכית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים

אני רוצה לרכוש פלטת זכוכית ולצבוע אותה בהתזה בלבן ולהדביק לקיר כך שהחלק הצבוע יהיה בצד המודבק ומוגן.

מישהו ניסה, מכיר?

צבע מסויים ?

פריימר?

תודה.

פורסם

למה לצבוע את הזכוכית בעצמך? קנה זכוכית בצבע המתאים מזגג, תקבל תוצאה עדיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כי אני לא רוצה זכוכית לבנה, יש הבדל עצום.

כשהיא לבנה מאחור יש עומק כמו במראה.

לא מוצא כזו, אולי לא חיפשתי מספיק.

פורסם

נסה לבדוק אצל ספקי מטבחים ונגריות, כיום משטחי זכוכית פופולריים מאד במקום קרמיקה מאחורי השיש או כחיפוי לארונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני מדפיס על זכוכיות וגם צובע אצלי בעסק, גם למטבחים, כשזה לבן באמת אפשר רק לצבוע ולא צריך להדפיס. יש לי פריימר של מימקי מאוד יקר, בערך 500 ש"ח לחצי ליטר שהוא חד רכיבי, ויש פריימר דו רכיבי של Paint tech, אצלם לך

עריכה אחרונה על ידי yotams4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הנה החומרים, יש לך ניסיון בצביעת זכוכית? 2 שכבות והדבקה לקיר עם סופר 7 HIGH TACK זה מעולה

20170416_100722.jpg

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש לאחי מכונה המדפיסה על חומרים כמו עץ, זכוכית פרספקס וכו.

היא מדפיסה עם uv ומשתמש בפריימר.

הפריימר שקוף ואין לי מושג מה הכוונה בורדו. אם זה מתאים לצביעה שהתכוונתי אשתמש בזה.

• תוכן חדש...