Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מאז שהגבהתי את בוריס לא הייתי שקט. שני דברים לא מצאו חן בעיני אחרי ההגבהה:

1. ההגה מושך ימינה למרות שהוא היה בכיוון פרונט לאחר ההגבהה.

2. הופיעו נקישות מתכתיות שלא היו לפני ההגבהה.

ניגשתי לבחור שעשה את הפרונט (חלק מהחבילה של הגורו שביצע את ההגבהה בפועל) ואמרתי לו שהרכב מושך. הפרונטיסט, כנראה בטעות, פלט לי "בטח שמושך הוא הרכיב את הקפיץ עקום".

החלקתי לו את הפליטה הזו וביקשתי שגם יבדוק מנין הנקישות. הפרונטיסט, שכנראה לא רצה להשתנקר על חברו אמר לי "זה המשולשים, הם גמורים".

הפרונטיסט עשה כיוון קל ושלח אותי לדרכי. כמובן שגם המשיכה לא סודרה ועדיין הרכב מושך לימין.

מאחר וכבר נתקלתי במספיק "בעלי מקצוע" שלא יודעים את המקצוע ובטח שאין לי כוונה ללכת ולהתעמת עם בעל המקצוע שעשה את הפאשלה, קבעתי עם אסףאסף מהכנופייה סשן כיוונון ותיקון העסק.

לעניין הנקישות ולאחר בדיקה יסודית נראה שהמשולשים בסדר גמור, הבושינגים מעט סדוקים אבל רחוקים שנות אור ממגע של "ברזל בברזל" וככל הנראה הרעשים מגיעים ממגן הגחון שצריך החלפת ברגים ואומים.

במקום לחפור לכם אתן לתמונות לדבר. תשפטו בעצמכם האם זה נראה כמו עבודה מקצועית שהייתם משלמים עליה (ועוד של "גורו")

ברשותכם כרגע אני לא רושם את שם המוסך, גם כי הוא לא רלוונטי לבעלי רכבים פרטיים וגם כי לצערי כרגע אני תלוי בו לשם קבלת אישור חוקי לרישום ההגבהה ברשיון הרכב.

תמונה1.jpg

תמונה2.jpg

תמונה3.jpg

תמונה4.jpg

תמונה5.jpg

תמונה6.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חאפר רציני!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לשם קבלת אישור חוקי לרישום ההגבהה ברשיון הרכב.

רישום הגבהה ברישיון?

איך זה מופיע ברישיון - מעולם לא ראיתי שגובה הרכב מצויין בניירות.

פורסם

אולי קנגורו...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רישום הגבהה ברישיון?

איך זה מופיע ברישיון - מעולם לא ראיתי שגובה הרכב מצויין בניירות.

מדובר בנוהל חדש וטרי של משרד התחבורה. החל מה 1.3.17 ניתן לרשום הגבהה עד 50 מ"מ ברשיון הרכב בדומה לצורת הרישום של כננת או וו גרירה. זה פתרון (בערך) לכל התחום האפור של ההגבהות.

אני לא בקיא במאחורי הקלעים של הנוהל, אבל בקצרה מוסך יכול לעבור הליך של גוף מוסמך לעניין הגבהות ולנפק אישור כי ברכב קיימת ערכת הגבהה + אישור על כיוון פרונט + אישור כיוון אורות. עם המסמכים הללו ניגשים לכל סניף של משרד הרישוי ומוסיפים הערה ברשיון.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החלק הכי מעצבן זה שאת הכסף ששילמת על ה"עבודה" אתה לא תראה.

חבל שלא הלכתם אל המתקין והראיתם לו את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמע,

בהתחלה חשבתי לבקש הסבר מילולי, מה לא תקין, אבל התמונות שלך בחיווי ההסברים - אומרות את הכל. הכל.

שלח לאותו "גור" את התמונות.

אולי אם לא יחזיר לך לפחות חלק מהעלות - ילמד איך לעבוד להבא / שיש אנשים שמבינים גם לפחות כמוהו אם לא יותר (לא חושב שמאוחר לעמת אותו עם הממצאים).

מקומם ומרגיז גם יחד.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

"מכונאים" כאלה זאת הסיבה שבמדינה שלנו לא נותנים רשות להגבהות הנמכות ועושים בעיה על כל דבר.

בושה שהוא קורא לעצמו מכונאי, בושה העבודה שהוא עשה ,בושה שהוא לקח כסף על דבר כזה מסוכן, טסטים לא יורידו בגלל אנשים כאלה.

מאוד מקווה שהוא יקרא יראה וייידע על השטות הזאת שהוא עשה ולהבא ייקח אחריות או שלא יעשה בכלל.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי moshe_levy
  • תוכן חדש...