Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז תפתח בית ספר לנהיגה מתקדמת ותסביר למי שיבוא אליך לפי מיטב הבנתך.

ביהדות

יש מושג שנקרא עשה לך רב

כלומר קבל הוראות מרב אחד כי הרב השני יכול לחשוב קצת שונה.

הנהלת הפורום בחרה עבור מובילי הדעה להקשיב לרב אביאל .

כבודם של שאר הרבנים במקומם מונח.

הי, אם זה עובד אז אני בעד.

כאשר האדם שכלפיו הוטחה ה"ביקורת" לא נפגע מה לך להיפגע.

אבל....

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Avibarak

"

אם אני מבין נכון בית ספר מסויים מימן קורס נהיגה כלשהי

לכמה

חברה שנבחרו על ידי החברה (יסמנים כאלה שבטוח יגיבו בחיוב)

בתמורה לזה שיכתבו דברים בזכות הקורס."

ב כמעט 70 שנה שאני על כדור הארץ הזה לא נאמר עלי או נכתב עלי פעם אחת שאני יסמן

אפילו לא בפורום הזה כאן אחרי כ 15000 הודעות.

אני רואה בהודעתך זו הוצאת לשון הרע.

הינך נדרש להתנצל בפני, ממליץ לך שההתנצלות תכלול גם את שאר האנשים שכתבו כאן חוות דעת, שאם לא כן אני מתכוון להגיש נגדך תביעה בגין הוצאת לשון הרע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אל תיעלב

הוא התכוון לרשום שאתה יסמין

כי אתה יפה כמו פרח 3>

אני איתו

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אם אני מבין נכון בית ספר מסויים מימן קורס נהיגה כלשהי לכמה חברה שנבחרו על ידי החברה (יסמנים כאלה שבטוח יגיבו בחיוב) בתמורה לזה שיכתבו דברים בזכות הקורס.

אתה מבין לא נכון.

ביצירת קבוצה מובילי הדעה אחד הדברים שחזרו עליהם הכי הרבה פעמים הוא שרוצים את הדעה האמיתית של מובילי הדעה, בדיוק כדי להימנע ממה שעיתונאים אחרים עושים (כתבות ממומנות במסווה של עיתונאות אמיתית) ובכך לבדל את קארז פורום.

בכל מבחן רכב מצטרפים כמה מובילי דעה כדי לוודא שמכסים כמה שיותר "טעמים שונים" ומופצר במובילי הדעה כל פעם מחדש לספר על כל הטוב והרע שהם מצאו ברכב, גם אם זה אומר שהיבואן יכעס עלינו ואולי אפילו ימנע מלספק רכבי מבחן בעתיד.

לגבי אביאל, מכיוון שהרעיון לעשות את השת"פ הזה היה שלי אני מרגיש צורך להגיב.

אביאל הוא חבר שלי כבר כמה שנים טובות ומכיוון שאני מכיר את הפעילות שלו מקרוב ויודע שמדובר על מדריך מעולה שיודע להתאים את עצמו לקהלים רחבים, החלטתי להציע את השת"פ בינו ובין קבוצת המובילים. מובילי הדעה ישפרו את נהיגתם ובכך יוכלו לשפר את היכולת לבחון רכבים (בפן הדינאמי).

למרות שלא היה לי ספק שהוא יקבל פידבק חיובי גורף (זו הסיבה שהמלצתי עליו מלכתכילה), מובילי הדעה היו מצופים לכתוב כל מה שהם חושבים, לטוב ולרע על ההדרכה.

בסופו של יום נוצר פה מצב נדיר של Win-Win-Win, אביאל הרוויח חוות דעת אוהדות (והרוויח אותן באבו אבוה של יושר), המובילים הרוויחו שיפור ברמת הנהיגה שלהם והפורום הרוויח גם שרשור שמסביר יותר בפירוט מהי הדרכת נהיגה מתקדמת (ממגוון זוויות) וגם מובילי דעה מנוסים יותר שיוכלו בעתיד לספק חוות דעת מקצועיות יותר על הרכבים אותם הם בוחנים.

אני מבין לגמרי את החשדנות הבריאה שלך, אבל במקרה הזה אתה פשוט טועה ובגדול. אם אתה לא סומך על מובילי הדעה אתה מוזמן לגשת לאתר שלו, לעמוד הפייסבוק או ללקוחות המשלמים ולשאול את דעתם, אחרת אתה סתם מפיץ פה תיאוריות קוספירציה ופוגע בשמם הטוב של אנשים חרוצים וישרים על סמך סיפורים שבנית לעצמך בראש.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

ישה אומרים אני אסמן. יסמן זה לא עברית תקינה.

מישהו יכול לתת לי גם לסמן?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם
בוא לא נהיה תמימים. אי אפשר לקבל משהו נחמד כזה ששוה קצת כסף בחינם ולהיות באמת אובייקטיבי.

בוא לא נהיה תמימים.

בוא נהיה מרושעים.

בוא ניקח פעילות שנועדה לתת קצת תוכן מעניין לבאי הפורום, ונסובב אותה ככה, בציניות, שזה ייראה כאילו עובדים עליכם.

בוא נפרק את הטיעון שלך, ונראה איפה הגועל נפש נמצא

אתה לוקח אנשים, נותן להם תואר של "מוביל דיעה"

"לוקחים אנשים"

כאילו מובילי הדעה הם חבורת כלומניקים, שבאו משומקום, והם כלי שרת בידי הקורפורייט המרושע, הדארת' ויידר של קיסרות הפורום.

מובילי הדעה הם משתמשי פורום ותיקים, חובבי רכב מנוסים, שהנהלת האתר בחרה בשל תרומתם לפורום, לשמש חוד חנית לכל מיני פעילויות שייצרו עניין ותוכן לבאי הפורום. הם לא מקבלים כסף, הם לא מקבלים טובות הנאה (מלבד עצם העיסוק בפעילות), והם חייבים ליצוק תוכן לסטטוס שלהם או שהם מוחלפים.

יש ביניהם מנהל בנק, עורכי דין, מסעדנים, אנשי עסקים וגם סתם אנשים שנוהגים בקקטוס, והם לא צריכים טובות מאף אחד.

ואחר כך נותן להם מתנות. אתה חושב שתשמע ביקורת על המתנות גם אם תהיה כזו ? ואז חברת "קארספורום" פותחת אשכול חדש ומבקשת מהם להגיב, הנה קיבלת יסמנים.

כאן אתה שקרן. אף מוביל דעה לא מקבל תמורה, מלבד עצם ההשתתפות בפעילות.

האם השתתפות בפעילות מהנה היא "מתנה"?

כן.

אבל... איך בדיוק זה אמור לעבוד אחרת, כשאתה רוצה ליזום מבחן של דבר מה בעל ערך?

אם אני בוחן רכב ספורטיבי, זו לא "מתנה"?

האם זה אומר שאכתוב בהכרח משהו חיובי... זה אומר שתהיה לי נטייה חיובית, מן הסתם.

אז מה עושים עם זה?

מגלים גילוי נאות, כדי שחוות הדעת תילקח בפרופורציה לנסיבות

וזה בדיוק מה שיש כאן.

ואחר כך נותן להם מתנות. אתה חושב שתשמע ביקורת על המתנות גם אם תהיה כזו ? ואז חברת "קארספורום" פותחת אשכול חדש ומבקשת מהם להגיב, הנה קיבלת יסמנים.

והנה מתגלה השקר במלוא תפארתו.

מהו "יסמן"?

אדם שעושה מה שאומרים לו.

ומה בא האבי ברק להגיד?

שמובילי הדעה קיבלו הוראה לכתוב דברים חיוביים.

ואיך אני יודע ששאבי ברק שקרן, שהוא טוען שהמובילים הם יסמנים?

כי גם לי הציעו להצטרף, ובשל הנסיבות לא יכולתי. ואני גם יודע מה אמרו לי, שזה (במילים שלי): תכתוב את דעתך, אנחנו רוצים לדעת אם זה באמת שווה משהו, ההדרכה.

(כי כבר עברתי איזה שתיים, שלוש... עשר הדרכות כאלו בחיים).

כשמישהו העיז לכתוב משהו שטיפה סטה מהקו שהתוו כאן המנהלים, הוא הושתק מיידית ובכוחנות, וזה אולי הסימן הכי ברור לקומבינה הפירסומית שהתבשלה כאן.

סליחה אבל מזמן לא ראיתי דבר מבחיל כזה.

הנה, התגובה שלך זה הדבר המבחיל.

כי, קודם כל, אף אחד לא הושתק.

ושתיים, אין קומבינה. הכל גלוי.

ואם אתה טוען אחרת, אתה שקרן.

ואם אין לך אינטרס נסתר בכל הגועל נפש הזה שאתה שוחה בו, אז כנראה אתה סתם קנאי מריר.

ועכשיו "אבי ברק", בו תספר לנו מה המשתמש הרגיל שלך כאן בפורום, טוב?

יש לך עוד אחד?

ובו ספר לנו, מה הניסיון שלך בקורסים של נהיגה מתקדמת, ואצל מי עשית אותם?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איזו תגובה אגרסיבית, דווקא חן כתב כמה דברי טעם והביע את דעתו. מה גרר תגובה כזו חריפה של מנהל כאן ?

אם אני מבין נכון בית ספר מסויים מימן קורס נהיגה כלשהי לכמה חברה שנבחרו על ידי החברה (יסמנים כאלה שבטוח יגיבו בחיוב) בתמורה לזה שיכתבו דברים בזכות הקורס.

אתה מבין חלקית נכון.

המדריך (אביאל) הזמין את מובילי הדעה שלנו לחוות דעה על קורס הנהיגה שלו. או במילים אחרות, לפרסם ביקורת. מי שהמוצר מצא חן בעיניו - כתב את זה. מי שקיבל מוצר שלא תאם את הכישורים שלו (misterb), כתב את זה.

כמו שאמר לך Hyper Viper, אנחנו אוסרים על מובילי הדעה שלנו לתת ביקורות חיוביות כי הם "קיבלו סיבוב על אוטו מגניב" או כי שלחו אותם לחוות דעה על מוצר/קורס כזה או אחר. אם יש דבר אחד שחרטנו על דגלנו במרוצת השנים - זו אובייקטיביות. אף אחד, ושום דבר, גם לא המתנות הכי מגניבות או המכוניות הכי מפוארות לא יגרמו לנו לשנות את זה.

בדיוק במתכונת הזו אנחנו עורכים גם את מבחני הדרכים שלנו. אתה לא יכול לצפות שנקנה את כל המכוניות שאנחנו מבקרים, נכון?

פה קיבלנו מקרה של מוצר שמצא חן בעיני מי שהתנסה בו. אנחנו לא רואים בזה שום דבר חריג או פסול.

אתה יכול להאמין לנו, אתה יכול לחשוב שאנחנו מושחתים או מונעים מאינטרסים כלכליים, ואתה יכול גם לקבל את העובדה הפשוטה שיש אתרים שלא מחפשים לפרסם פרסומות במסווה של ביקורת. יותר מכל זה, אתה מוזמן לעשות את המעשה הבוגר וליצור קשר עם אביאל כדי להתנסות בקורס שלו בעצמך במקום לדבר סרה באנשים שכל מה שהם רוצים זה לתת לקהילה שלהם ביקורות אובייקטיביות ומידע אמיתי וחף משיקולים.

לכל שאלה, טענה, או פניה, אתה מוזמן לכתוב לנו הודעה פרטית, לשלוח לנו מייל, הודעה בפייסבוק או ליצור איתנו קשר בדרך המועדפת עליך. כל הלינקים בחתימה.

פבל.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
בוא לא נהיה תמימים. אי אפשר לקבל משהו נחמד כזה ששוה קצת כסף בחינם ולהיות באמת אובייקטיבי.

אתה לוקח אנשים, נותן להם תואר של "מוביל דיעה" וצובע להם את הניק בצבעים בולטים ושונים, ואחר כך נותן להם מתנות. אתה חושב שתשמע ביקורת על המתנות גם אם תהיה כזו ? ואז חברת "קארספורום" פותחת אשכול חדש ומבקשת מהם להגיב, הנה קיבלת יסמנים.

עברתי וקראתי את כל התגובות כאן, כל האשכול הזה הוא השתפכות אחת גדולה על הקורס הזה, בית הספר הזה, והמדריך. כשמישהו העיז לכתוב משהו שטיפה סטה מהקו שהתוו כאן המנהלים, הוא הושתק מיידית ובכוחנות, וזה אולי הסימן הכי ברור לקומבינה הפירסומית שהתבשלה כאן.

סליחה אבל מזמן לא ראיתי דבר מבחיל כזה.

אבי,

כמנהל\עורך\אחראי\אנערף תת פורום בקארספורום (או שזה קארזפורום? אף פעם לא אהיה סגור על זה) אני גם מוביל דיעה.

אני יכול לאמר את הדברים הבאים שאני זוכר -

דרייב לוג'יק\אביאל הציעו את זה כיוזמה מטעמם לקבוצת מובילי הדיעה.

ההצעה היתה פתוחה וכל חבר קבוצה שרצה להרשם היה יכול, לא היו מקומות "משוריינים" לאף אחד ולמען האמת אני זוכר שהיו חברים שמראש וויתרו בגלל שיש להם כבר נסיון מוכח, לחלקם הרבה מאוד נסיון, לחלקם קצת - בכדי שחברים ללא נסיון נהיגה מתקדם יוכלו להנות מהאפשרות הזו.

דרייב לוג'יק לא נתנו מימון לאף חבר במובן הזה כי זו לא בקשה שהגיע בכלל מהכוון של הפורום ממה שידוע לי.

מה שאני כן זוכר בוודאות זה שקצת לפני חבר הפורום ORYO שבמקרה חגג 30 אביבים - קיבל את הקורס הזה במתנה מאשתו ופתח על זה שרשור - הוא במקרה גם מוביל דיעה.

בין המקרים האלו אין קשר ישיר אלא אם כן משם הגיע הרעיון להציע את זה מלחתכילה - באמת, אני לא יודע.

יסמנים?

אני מתאר לעצמי שאם מישהו שלא יודע לנהוג בצורה מתקדמת\ספורטיבית יקבל הדרכה ללא תשלום.

אני מתאר לעצמי שאם המדריך ידוע מראש כמדריך טוב הוא זה שיעביר את ההדרכה.

הסיכוי שתקבל ביקורת שלילית הוא נמוך מאוד מלחתכילה.

אני באופן אישי מכיר את אביאל כחבר פורום, אני די בטוח שזה המשתמש שאני חושב עליו, אולי אני טועה - אבל חושב שאני מכיר אותו במידה ופעם היה לנו מכנסה משותף בשם טויוטה אוונסיס דור שני? -> משאיר את זה לאביאל לאישור.

אני מראש לא נרשמתי לתענוג הזה - למה?

לא כי אני נהג מיומן - אני לא.

לא כי רציתי שמובילי דיעה אחרים יהנו מזה - טוב, גם בגלל זה אבל לא רק.

אלא מהסיבות שאני נהג רגוע ורוצה להשאר כזה מבלי שפרץ אדרנלין ידרבן אותי לעשות שטויות - אם כי נהיגה שכזו אולי תוכל יום אחד דווקא להציל את חיי - בכל מקרה השיקולים שלי היו שיקולים של "זקנה בת מאה".

וגם כי לא רציתי להעלות בלאי על הרכב שלי - כן, יש AWD, כן יש מנוע בוקסר, כן מנוע שיכול לפתח קצב מהנה סה"כ למרות המיאוץ האיטי שלו.

בקיצור זה לא בשבילי, אף אחד לא "מימן" בעבורי שום דבר וזו היתה בחירה פתוחה לקבוצה שלמה של חברי פורום שפעילים כאן כבר שנים ארוכות ותרמו ועדיין תורמים מהידע שלהם!

חלק גדול מהם שם בגלל שהם אנשים נפלאים ועל כל אחד ואחד מהם פשוט היה ברור כי מקומו שם.

חלקם לא מתגוררים בכלל בארץ - מגיבים מחו"ל בשעות שהן בכלל לא באזור הזמן שלנו.

שום דבר מהדברים שכתבתי מעלה לא מסתדר עם אנשים שהם "עושי דברים" או כפי שקראת לזה יסמנים.

שום דבר מהדברים שכתבתי מעלה לא מסתדר עם "קבלת מימון" - זה מעשה לגיטימי לגוף עסקי להציע את המוצר שלו לניסיון לשם קבלת פידבק לקהל יעד מתאים!

התגובה שלך מכלילה.

נכתבת ללא ידע או היכרות של הנפשות הפועלות.

התגובה שלך פוגעת, דורסת.

לדעתי - מגיע לך לקבל ניסיון (אני לא אתפלא אם זו היתה המטרה שלך מלחתכילה) משלך - אם דרייב-לוגי'ק באמת טובים כפי שהם, אתה אמור צאת עם חיוך על הפנים.

אבל לדעתי הכנה 2 - אם יצאת עם חיוך מנסיון של הדרכה שכזו אחרי תגובה שכזו - תשלם עליה במידה ונהנית, בשביל ההגינות.

זה רק השנקל שלי וזה נכתב ממקום אישי מאוד.

אפרופו - אני מנהל את התת פורום שלי מהתנדבות, לא רואה ולא רוצה לראות מזה פרנסה.

סה"כ עשיתי ביקורת רכב אחת מנהיגה של חצי שעה על רכב שהיה לי בו עניין אישי וסקרנות רבה - והעורך של הפורום הגיע אליי בשעת ערב ביום שישי ולא וויתר עליי למרות שאמרתי לו עזוב, לך לנוח.

ודרך אגב - הרכב הספציפי ההוא קיבל ממני ביקורות פושרות סה"כ כולל נקודות לשלילה ודברים שפחות אהבתי.

איזה מעשה "מבחיל" הייתי יכול לחשוב על זה לו הייתי משקיף על זה מהצד ומכליל על זה על קבוצת אנשים שלמה.

איכס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבי, אני הייתי מוביל דיעה ואני יכול להגיד לך שזה דבר תובעני שדורש ממך להתפנות באמצע יום העבודה למבחנים, השקות והרצאות וזו גם הסיבה שאני מוביל בדימוס.

מעולם לא קיבלתי דבר מאף אחד באתר או ממישהו בענף הרכב וכשהיה לי מה להגיד אמרתי אותו גם אם זה גרר התכסחות עם חלק מהאדמינים (על רקע העדפות אישיות ולא בגלל קו מנחה) ואתה גם יכול לראות בדיונים וויכוחים שגם בין מובילי הדיעה והאדמינים אין אחידות.

אם הדברים באמת היו כפי שאתה חושב הרי לא היית שומע שום דיעה שונה מאף אחד מקרב המובילים. עכיו תקיש בחיפוטש אלפא ותראה איזה מלחמות יש בין המובילים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האם השתתפות בפעילות מהנה היא "מתנה"?

כן.

אבל... איך בדיוק זה אמור לעבוד אחרת, כשאתה רוצה ליזום מבחן של דבר מה בעל ערך?

אם אני בוחן רכב ספורטיבי, זו לא "מתנה"?

האם זה אומר שאכתוב בהכרח משהו חיובי... זה אומר שתהיה לי נטייה חיובית, מן הסתם.

אז מה עושים עם זה?

מגלים גילוי נאות, כדי שחוות הדעת תילקח בפרופורציה לנסיבות

וזה בדיוק מה שיש כאן.

חשבתי על זה קצת, ודווקא כשאתה משלם כסף על שירות/מוצר, מגנון הדיסוננס הקוגניטיבי דוחף אותך לחשוב דברים חיוביים על הרכישה שלך, יותר מאשר מישהו שלא התחייב רגשית לרכישה לפני כן.

ככה שבעצם מי שמקבל שירות/מוצר במתנה הוא יותר אובייקטיבי ממי שרכש ושילם עליו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פרט קטן נוסף, מעבר להדרכת כתבה שעשיתי בדרייב לוג׳יק השבוע נרשמתי להדרכה נוספת, ממש משלם מכספי כן?

לאנשים קשה לקבל עובדה או סתם כואב להם שיש עסקים ישרים ולא מושחתים (גם קארספורום וגם דרייב לוג׳יק)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

סתם בשביל הקטע, למרות שאני מתחיל להרגיש מיצוי, הנה הסיכום ה"יסמני" שלי לגבי המבחן שלי על האודי A5:

ציפיות מול מציאות

אז כנראה שהגעתי עם ציפיות גבוהות מידי למבחן. כששמעתי שהרכב עולה כמעט חצי מליון שקלים, ציפיתי לפאר כיד המלך, אך במציאות זה הרגיש כמו מאזדה 6 עם כמה נגיעות. פה לד סגלגל ליד ידית הדלת, שם מסך מגניב במקום לוח מחוונים.

כדי להצדיק מחיר של פי 2.5 ממכוניות סדאן כמו מאזדה 6 פרמיום+, או פי 2 מסקודה סופרב 4x4 L&K, אני צריך יותר ממה שהאודי נתנה.

אם הפרוטה הייתה בכיסי, במחיר הזה כנראה שהייתי בוחר באחת המתחרות הישירות, או שהייתי בוחר במכונית יותר עממית ונשאר עם עודף שמספיק לטיול מסביב לעולם, פעמיים.

אתה מוזמן לבדוק את כל השרשור ולראות אם אתה רואה איזה יד מכוונת בשרשור ההוא או כל שרשור אחר של מובילי הדעה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

כנראה אתה יסמן של אביאל ספציפית :twisted:

בנוסף למה שהייפרווייפר כתב - המבחן ארוך-הטווח לספייס סטאר, המבחן שלי ל-DS3, המבחן לג'ימני שהיה ועוד מבחנים רבים וטובים שהוכיחו שלא חושכים כאן בשבט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ייתכן שהקורס הבא שמובילי הדעה צריכים לקחת הוא קורס DFTT...

הבחור הוא או טרול, או צר עין, או סתם דושבאג. לא שווה כ"כ הרבה התייחסויות רציניות, הבמבי והמערכת סגרו את זה נהדר, סחטיין עליהם על הנימוס יחסית לארס שהוא שפך כאן

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...