Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סטודטית, מוכרת את היונדאי גטס 2007 שממנו הייתי מרוצה מאוד. מחפשת לעלות בשנתונים- 2010-2011.

חשוב לצייין שאני עושה הרבה נסיעות עם הרכב ואני מגיעה לק"מ גבוה...

1. מה עדיף- קיה פיקנטו או יונדאי i10?

2. האם התגלו בעיות בדגמים האלו בשנתונים מסוימים (כשם שליונדאי גטס יצא שנתון לא טוב)?

3. האם יש משהו ספיציפי שאני צריכה לדעת על הדגמים (דברים לחיוב/שלילה, ידני/אוטומט)?

תודה

פורסם

שימי לב שב2011 הגיע היונדאי אחרי מתיחת פהים וקיבלה מנועים חזקים מאשר לפני לכן אם בחרת ביונדאי תקני כבר אחרי מתיחת פנים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

התקציב שלי נמוך... עד 25000 לצערי

כמה המתיחת פנים חשובה?

עריכה אחרונה על ידי EllaSn
פורסם
אותם מכלולים פחות או יותר, בשנתון הזה הפיקנטו יותר אוטו, לא ממש חסכוניות.

ומה עם סוזוקי אלטו?

פורסם

נסעתי ברכב חברה פיקנטו חדשה וישנה... אוכל דלק כמו מאזדה 6!

באחת המנוע שווק חיים באמצע כביש ראשי.

אם את רוצה חסכון, לכי על אלטו. או ספלאש.

פורסם

זה בעיקר מנועים חזקים יותר.

למנוע ה 1.1 השינוי קטן יותר כאשר למנוע הבכיר 1.25 הייתה תוספת גדולה יותר מ78 ל87.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם התקציב שלך כזה נמוך הייתי מושך עוד קצת עם הגטס וחוסך עוד כסף - הגטס ממילא כבר כמעט לא תרד בערכה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תוכלי למצוא ניסן מיקרה 2010 במצב סביר בתקציב שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב כזה אני לא בטוח שיהיה לך קל למצוא פיקנטו אוטומט במצב נורמאלי

והi10 יותר מוצלחת אחרי המתיחת פנים (שמעתי מאנשים לא נהגתי )

אולי באמת כמו שכתבו מעליי אם יש לך את האפשרות להחזיק עוד עם הרכב ולחסוך עוד קצת עדיף לך.

פורסם

הגטס מבחינת דלק תשתה לך כמו הפיקנטו.. הייתי מושך איתה כאמור עד שתעלי לאיזור ה35 אלף ומחירי הרכבים ירדו במקביל, ותוכלי לקנות אוטומאטית חסכונית יותר.

ואם כבר לחפש אפילו סיריין 2011

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
הגטס מבחינת דלק תשתה לך כמו הפיקנטו.. הייתי מושך איתה כאמור עד שתעלי לאיזור ה35 אלף ומחירי הרכבים ירדו במקביל, ותוכלי לקנות אוטומאטית חסכונית יותר.

ואם כבר לחפש אפילו סיריין 2011

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

העניין הוא שהגטס הולכת ונגמרת.. 220000 קילומטראז ואני כבר חוששת שלא אצליח למכור אותה... די לחוצה למכור וחייבת אוטו חלופי

אז אלטו ירדה מהפרק

פיקנטו גם

יונדאי i10 שנת 2011 הילוכים או אוטומט כנראה שזה יהיה בשיקול..

תודה

פורסם

אם הרכב שלך טוב ואת מרוצה ממנו, את תסעי בו עוד שנתיים שלוש - גם אם לא תקבלי עליו כלום במכירה - הרווחת. כי ערך הרכב החדש ירד ביותר מ-10K~ שהרכב שלך שווה עכשיו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...