Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי מתקרב לi10 שנת 2010 (הייתה בבעלותי אחת במשך תקופה מסוימת) - לוקה בחסר ואחרי מתיחת הפנים של 2011 זאת מכונית הרבה יותר מודרנית. מה עדיף בינה לבין הפיקנטו? הפיקנטו כבר כמה שנים מתעלה על אחותה וסביר שתוכלי גם עדיין להנות מהאחריות של היבואן לעוד שנה-שנתיים. בכל אופן, נסיעת מבחן על שתי המכוניות כדי לשפוט מה את מעדיפה זאת הדרך הכי חכמה תמיד לקבל החלטה.

פורסם

ברשותי סוזוקי אלטו אוטומטית משנת 2012. הרכב מרגיש מאוד זול ובחצי שנה שהוא איתי:

זריז ומיועד לעיר, נוחות פנים סבירה אך לא לנסיעות ארוכות. מתלים קשים ומרגישים כל בור בכביש.

מלבד זאת: ידית הדלת כניסה לנהג נשברה, ידית כיוון מראת הצד הימינית נשברה, גלגל הווליום ברדיו נשבר, אין כניסת אוקס.

חלקכם אמרתם שהיא חסכונית - צריכת דלק בנסיעה משלובת בלי פקקים ובלי מזגן היא 9-10 קילומטר לליטר ואני נוסע כמו תלמיד בטסט. זו הצריכה הממוצעת ולא רק אצלי, בדקתי. מטופלת רק במוסך מורשה.

אני לא יכול להשוואות לרכבים אחרים כי זה הרכב הראשון שלי מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...