Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.

אתמול הצלחתי לפתור בעיה ברכב, ששיגעה אותי כבר יותר מחודש בצורה הכי מפגרת שיכולה להיות.

כבר תקופה שאני שומע צלצולים מתחת/מאחורי הרכב וכבר התחלתי להסתגל לרעיון שזה מה יש.

מה לא בדקתי. החל מתושבות עד למותחנים ופולים, חשדתי שיש למנוע דטונציות, נבדקו גם חופשים באגזוז כלום נדה גורנישט שום דבר לא הוביל לפתרון הבעיה.

הכי מעצבן שלקחו לי כסף על בדיקה במורשה ולא מצאו כלום ושום דבר. אפילו לא הבינו על איזה צליל אני מדבר.

איך הגעתי לפתרון? אז ככה. אתמול נשרפה לנו טלוויזיה. כשאני בא להעמיס את המפלצת החדשה למטען. אני מוריד את הכיסא האחורי כדי להגדיל את המטען, ומה אני מוצא תקוע בין הריפוד לפח של המטען?? מפתח 13 שחשבתי שהלך לאיבוד ולא מצאתי אותו, כמה זמן (נחשו) ? חודש חחחח

מרוב יאוש, לא רציתי להעלות את הציפיות יותר מדי, אבל זה עבד!!!! זאת הייתה הבעיה הללויייייייייה!!!.

כך שאם יש לכם צלצולים לא מובנים מהרכב בהאצה, תבדקו אם תקועים לכם מפתחות במטען לפני הכל :wink:

מוסר ההשכל הוא, לא כל רע שקורה (במקרה שלי הטלוויזיה שנשרפה) הוא בהכרח רע :)

אני בטוח שדברים מפגרים יותר או פחות קרו לכולם :) אל תתביישו ושתפו .

שיהיה אחלה יום.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

לי גם היה רעש מעצבן, כל במפר או קפיצה בכביש הייתי שומע מן רעש של פעמון או פחית מטלטלת בתוך האוטו לא הבנתי מאיפה מגיע הרעש (הרכב ריק לחלוטין גם הבגאז׳) עד שיום אחד היה נראה לי ש"טסה" אחת משוחררת מעט אז נתתי לה דפיקה קלה עם הרגל ואני שומע את אותו צליל שאני שומע בנסיעה. הוצאתי את הטסה וגיליתי שיש מן מכסה (פחית) שאמור לסגור על החיבור בין הציר לתוף, הוא פשוט יצא ממקומו ו"שיחק" בין התוף לטסה.

85541c5f1cf81eadeda544ead2730c63.jpg

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם (נערך)
אם יש רעש כזה פשוט מגבירים את הווליום ברדיו ככה לא שומעים כלום.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

כן, וגם כשכואב משהו בגוף, יש לתת בוקס לפרצוף כדי שיכאב יותר ונשכח מהכאב המקורי :)

לי אישית קשה לעצום עניים ולדמיין שפיפי זה גשם :wink: (או במילים יותר עדינות לטמון את הראש בחול)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הסיבה שהלכתי למורשה כי הייתי עובד עצות אחרי כל הבדיקות שעשיתי. הם בהחלט היו המפלט האחרון לפני התאבדות חחח (או שאולי ללכת אליהם היא ההתאבדות עצמה :lol:)

פורסם

באוטו הקודם שלי (סיאט איביזה FR 2008 ) באחד החורפים התחילה נזילה של מים לתוך תחתית הרכב, מה שהיה גורם אחרי כל יום גשום לסרחון איום ברכב. שנה שלמה תיזזתי בין מוסכים ומומחים שניסו כמעט הכל ולא מצאו את הנזילה.

בסוף, לאחר שכמעט התייאשתי, נתתי לחבר שיש לו ידיים טובות ונסיון, ואחרי שפירק לי חצי רכב מצא שקית תקועה שחסמה את ניקוז המים מהסאנרוף אל מחוץ לרכב.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אתה מזכיר לי זיכרונות רעים ואני לגמרי מבין אותך. בקליאו שהייתה לי עליה השלום. כל מטר שהיה ממטיר, הרגשתי שהגעתי למימדיון. והסירחון ... OMG

אצלי זה נפתר ע"י פירוק (גם עם חבר, אף מוסך לא רצה להתעסק) של הכנפיים והוצאת חצי מהאמזונס . אי אפשר לתאר במילים כמה עלים וענפים נכלאו בין הכנף לגוף הרכב, מה שגרם לחלחול המים מידית אל תא הנוסעים.

• תוכן חדש...