Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ עד 140k

Newcar81
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתלבט מאוד מה לרכוש והמכוניות הן

Mercedes ml350 2010-2011

Audi q5 2010-2011

BMW x5 2009-2010

זה מיועד לבית, אשתי חוץ מלצאת לגן עם הילדים שהוא בדיוק 5 דקות מהבית אין יותר מידי נסיעות.

אולי סופ"ש מידי פעם נסיעה של שעה מחוץ לעיר.

נמאס לי פשוט מקוראניות ויפניות,

שיקול של אגרה וביטוח אין לי כי אשתי מקבלת מהעבודה אחזקת רכב.

חשוב לי נוחות לנו בתור נהגים ולילדים, נסיעה טובה ואם צריך מידי פעם ספורטיבית קצת.

מי מהן תספק את הנתונים ומספיק אמינה מבחינת מוסך?

נ. ב: פעם ראשונה שעוברים לרכב מסוג זה, כל שיקול נוסף שלכם יעזור לי.

תודה רבה על העזרה

פורסם

אתה בטוח שאשתך מקבלת אחזקה מלאה? תבדוק את התקרה שוב למרות שזה לא כזה נורא. כך בחשבון ששלושתן לא מזדקנות יפה וזה הגיל שמתחיל לתת את אותותיו.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם
אתה בטוח שאשתך מקבלת אחזקה מלאה? תבדוק את התקרה שוב למרות שזה לא כזה נורא. כך בחשבון ששלושתן לא מזדקנות יפה וזה הגיל שמתחיל לתת את אותותיו.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

מקבלת עד 7000 ש"ח.

לא מזדקנות יפה? תלוי מי היה בעל רכב ואיך נהגו.

פורסם
מקבלת עד 7000 ש"ח.

לא מזדקנות יפה? תלוי מי היה בעל רכב ואיך נהגו.

אתה מנסה לשכנע אותי? אין צורך - לך על זה. אבל לא סתם מכוניות האלה לא עולות הרבה כישנות. כי עלויות אחזקה לא שונות מחדש ואפילו גבוהות יותר.

אתה יכול לספר לי עד מחר שזה תלוי מי הנהג, אבל אפילו באקזמפלר הכי שמור בן 7 שנים צפויות לך תקלות ועלות התיקונים תהיה גבוהה.

רכבים שהם מעל יד שניה אני בכלל הייתי מתרחק. כי יד ראשונה מתחזק סבבה, היה לו כסף לקנות כחדשה. יד שניה השקיע וניסה לשמור.

יש שלישית קנה אוטו עם פוזה, אבל עיגל פינות או שעשה תחזוקת שבר.

כאמור. אתה לעצמך החלטת ומנסה לקבל כאן חיזוקים. לך על זה.

אבל אל תשלה את עצמך שאתה קונה לנד קרוזר. או שתבדוק למה לנד קרוזר 2010 עולה יותר מML.

פורסם (נערך)

שים לב שלמרות "היוקרה" של הרכבים הללו, הרי שבשנים הללו לא קיימים אביזרי נוחות ומערכות בטיחות שניתן לקבל ברכבים חדשים בתקציב הזה מקטגוריות עממיות. כך לדוגמה אפילו מערכת מולטימדיה לא תמצא בהם (לפחות במרצדס ראיתי שאין) ובוודאי שלא מערכות בטיחות אקטיביות ואפילו המראה הפנימי כבר מיושן. אם אתה רוצה קרוסאובר חדש ומיוחד ופחות שגרתי וגם חדש מהניילונים, המועמדת המתאימה ביותר לדעתי היא הפיז'ו 3008 החדשה, מאד יוקרתית בפנים ומעוצבת מיוחד חיצונית. ב- 140 תקבל מנוע דיזל חסכוני. בתקציב גבוה יותר תקבל יותר אבזור ומנוע בנזין או דיזל חזקים יותר. בהצלחה :-)

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
שים לב שלמרות "היוקרה" של הרכבים הללו, הרי שבשנים הללו לא קיימים אביזרי נוחות ומערכות בטיחות שניתן לקבל ברכבים חדשים בתקציב הזה מקטגוריות עממיות. כך לדוגמה אפילו מערכת מולטימדיה לא תמצא בהם (לפחות במרצדס ראיתי שאין) ובוודאי שלא מערכות בטיחות אקטיביות ואפילו המראה הפנימי כבר מיושן. אם אתה רוצה קרוסאובר חדש ומיוחד ופחות שגרתי וגם חדש מהניילונים, המועמדת המתאימה ביותר לדעתי היא הפיז'ו 3008 החדשה, מאד יוקרתית בפנים ומעוצבת מיוחד חיצונית. ב- 140 תקבל מנוע דיזל חסכוני. בתקציב גבוה יותר תקבל יותר אבזור ומנוע בנזין או דיזל חזקים יותר. בהצלחה :-)

זה העניין שבעיני כל הקוריאניות יפניות צרפתיות יחזיקו בדיוק שנה שנתיים גג ויהפכו לפח אשפה של נסיעה.

חיפוש קל ותראה לקוח אחרי שבועיים עם הפגו 3008, העלתי לך תמונות.

אומנם המכוניות שאני רוצה הם בנות 6-7 אבל אני מדבר על יד ראשונה מקסימום שנייה עם 100 אלף קילומטר.

ברור לי שתהיה אחזקה, אבל פשוט רוצה נסיעה איכותית עם כח ברכב שכמובן = דלק.

אם יש לכם הצעות אחרות בסיגמנטים שאני מחפש אני אשמח להצעות.

Screenshot_20170319-073412.jpg

Screenshot_20170319-073341.jpg

Screenshot_20170319-073334.jpg

פורסם
למה X5 ולא X3?

גם באה בחשבון, אני אפילו חושב שעדיפה על ה5 בגלל הגודל המטורף שלה ולא בטוח שאשתי תסתדר 100%.

בכללי מה שחשוב לי לדעת מי מה3 אמינה?

חווית נסיעה תהיה בשלושתן, פער צריכת הדלק לפי מה שבדקתי בהאודי היה הכי טוב, אבל אם אמינות הרכב מבחינת מוסך במרצדס עדיפה, אני מעדיף לשלם יותר דלק.

פורסם
זה העניין שבעיני כל הקוריאניות יפניות צרפתיות יחזיקו בדיוק שנה שנתיים גג ויהפכו לפח אשפה של נסיעה.

חיפוש קל ותראה לקוח אחרי שבועיים עם הפגו 3008, העלתי לך תמונות.

כל זה מעשה ידי מתקין ישראלי מצוי. אם אתה חושב שהמצב במותגי יוקרה יהיה שונה, צפויה לך אכזבה.

גם במכוניות של 700 אש"ח יש פדיחות של התקנות ישראליות.

חפש לך לקסוס RX350. היא אמורה להיות קצת יותקר יקרה אבל גם קצת יותר אמינה.

אין לי נסיון עם אאודי, אבל שמעתי שהדיזלים שלהם טובים, אבל מבמוו מזדקנת הייתי מתרחק.

ML שהיא לא פרימיום קצת עניה באבזור, אבל בפרימיום יש מתלי אוויר שבדיוק אמורים לסיים את הMTBF שלהם.

פורסם (נערך)
כל זה מעשה ידי מתקין ישראלי מצוי. אם אתה חושב שהמצב במותגי יוקרה יהיה שונה, צפויה לך אכזבה.

גם במכוניות של 700 אש"ח יש פדיחות של התקנות ישראליות.

חפש לך לקסוס RX350. היא אמורה להיות קצת יותקר יקרה אבל גם קצת יותר אמינה.

אין לי נסיון עם אאודי, אבל שמעתי שהדיזלים שלהם טובים, אבל מבמוו מזדקנת הייתי מתרחק.

ML שהיא לא פרימיום קצת עניה באבזור, אבל בפרימיום יש מתלי אוויר שבדיוק אמורים לסיים את הMTBF שלהם.

ה3008 לא בישראל, זה אומר שהמתקין הישראלי לא אשם הפעם :wink:

עריכה אחרונה על ידי Newcar81
פורסם
תבדוק את ה-XC60 בגרסת ה-T6 ‚ רכב מצויין חזק ומאובזר ‚ בחו"ל כבר 5 שנים הוא הרכב הכי נמכר בקטגוריה שלו .

ניסיתי.. לא מתחבר לרכב.

• תוכן חדש...