Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום מסרב להיפתח למרות שכל שאר הדלתות פתוחות. שומעים את הקליק של כפתור הפתיחה אבל כלום.

המצבר הוחלף לפני חודש כך שהוא לא אמור להיות הבעיה.

יש הגדרה כלשהי שמונעת מתא המטען להיפתח? אולי לחצנו בטעות?

פורסם

אני בבעיה דומה (רומסטר 2010) שהתחילה ממש לאחרונה. צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהמנגנון משחרר את הנעילה. מאידך, לחיצה בכפתור הייעודי בשלט פותחת את הדלת תמיד בלי בעיה. יכול להיות שהבעיה היא בלחצן ולא במנגנון המכני?

יוסי, רשמת שאפשר לנסות לתקן אותו. תוכל להרחיב? המידע שמצאתי באינטרנט מתייחס רק להחלפת המנגנון בשלמותו.

פורסם (נערך)

את אמת ? זה באמת קצת מסובך. יש בפנים חלק פלסטיק עגול שבדרך כלל משתפשף ונגמר. גם בעיה להשיג רק אותו. חוץ מזה לא כל כך יקר להשיג את כל החלק.

זה בדיוק מה שאתה צריך:

GENUINE SKODA FABIA ROOMSTER BOOT TAILGATE LOCK CATCH 5J0827501D | eBay

כל הסיפור בערך 150 שקל +משלוח.

לפעמים הבעיה היא רק במיקרוסוויץ, ופירוק החלק + ניקוי גם עוזר.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

גם לי המנגנון הזה הלך לפני כמה חודשים.

התענוג עלה לי במוסך כ-600 ש"ח, אבל אם יש לך זמן ועצבים (וידי זהב) כמו לבחור הזה פה, אז לך על זה DIY סטייל.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

גש למוסך רון בתל אביב. מקרה בדיוק כמו זה קרה לי לפני 3 שנים באיביזה, בעלות של 300 ₪ (למיטב זכרוני) קיבלתי חלק חדש + עבודה.

• תוכן חדש...