Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה מכוונת גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה לא סוד שמאזדה לוטשת עיניים לכיוון רכבי פרימיום כמו ב.מ.וו, אודי, מרצדס ולקסוס. בדור האחרון של הרכבים שלה, התחילה מאזדה להעלות הילוך (או שניים) בכל מה שקשור לעיצוב הפנימי והחיצוני.

במבחן המצורף מאזדה הזמינה עיתונאי רכב לנהוג ב-CX-5 המחודשת לצד ב.מ.וו X1, אודי Q3, לקסוס NX ומרצדס CLA כדי לקבל פידבק לגבי ההבדלים הנתפסים.

מנסיון אישי אני יכול להגיד שהפער באמת מצטמצם, וגם אם מאזדה עדיין לא נחשבת למותג פרימיום, לפחות בעייני היא כבר נתפסת כמותג שמגשר על הפער שבין המותגים העממיים (יונדאי, קיה, טויוטה, וכד') ובין מותגי הפרימיום, קצת כמו פולקסווגן.

מעניין לראות כמה זמן, אם בכלל, יקח למאזדה למתג את עצמה מחדש כיצרן פרימיום. בכל מקרה, ביחס לחברה כ"כ קטנה המאמצים שלה והתוצאות שהם מביאים בהחלט גורמים להתפעלות.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אמת.

אני מאמין שייקח עוד דור או שניים עד שהתדמית תשתנה ועד אז, הם במסלול הנכון. השאלה מה יקרה עם המחירים. האם נראה עלייה בעתיד (ה-CX5 החדש כבר התייקר ב-2000 דולר אם אני זוכר נכון) ואיך זה ישפיע על המכירות במיוחד כשמדובר מיצרן שייצר דגמים עממיים בעבר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

דעתי מעט שונה, כל חברות הפרימיום הורידו רמה וכמובן מחיר כדאי להמשיך למכור, ואת זה אפשר לראות בכל אותם דגמים הנזכרים במבחן. עדיין דגמי הדגל נשארו פרימיום גם במחיר וגם באיכות.

פורסם

כתבתי כאן בעבר, שלא ברור מדוע הרכבים הזולים צריכים להיות מעוצבים בצורה מכוערת ומיושנת. אף אחד לא ענה. כתבו לי משהו על איכות חומרים... מה שלא קשור בהכרח לעיצוב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
כתבתי כאן בעבר, שלא ברור מדוע הרכבים הזולים צריכים להיות מעוצבים בצורה מכוערת ומיושנת. אף אחד לא ענה. כתבו לי משהו על איכות חומרים... מה שלא קשור בהכרח לעיצוב.

המעצבים של סקודה/סיאט מקבלים כסף כדי לקחת אאודי ולכער אותה מבפנים ומבחוץ.

לפעמים השיקולים הם הפחתת עלויות ייצור, אבל לרוב זה כדי לגרום לצרכן לשלם פרמיה על עיצוב ולשלוח אותו לקנות את הסגמנט היותר יקר.

פורסם

כן,תמיד זה עיניין אותי למה יצרן עממי לא יכול לעשות עיצוב דומה נאמר כדוגמה מרצדס SLS ולשים שם מנוע 1.6 טורבו

וחומרים יותר עממיים מבפנים ולמכור אותה ב160-180 אלף.

אותו מטר רבוע של פח ואותה יחידת כוח של משפחתית.

• תוכן חדש...