Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצברים המחוזקים האלו יודעים לספוג התנעות מרבות וכן מצבים של חוסר טעינה וטעינת יתר.

מצבי התנעה חוזרים ונשנים הם מצב פחות קיצוניי מאשר המצבים האחרים שהזכרתי ולכן השיפור התיאורתי של אורך החיים של מצבר, בחסכון במספר התנעות, יהיה זניח להערכתי.

פורסם

אצלי מצבר כזה החזיק למעלה מ4 שנים והוחלף שהיה לקראת סוף חייו, אבל עדיין תקין ובועט. לדעתי היה מחזיק עוד כחצי שנה. אבל הייתי לפני חורף ורציתי הוצאות לעסק.

פורסם

המצברים האלו מותאמים לפריקה עמוקה ואיטית במיוחד ולכן יש להם סוג של יתרון אולי, במספר דברים.

אגב, 4 שנים זה לא שיא עבור מצבר שכזה, יש המון מצברים מקוריים בסיסיים ופשוטים (ללא S&S) של יצרנים כאלו ואחרים אשר מחזיקים 4-5-6 שנים לפעמים, גם זה קורה ולא קצת.

אבל שוב, במידה והנסיעה היא בעיקר בעיר עם ריבוי התנעות ונסיעות קצרות, מצבר רגיל ככל הנראה לא ישרוד יותר מדי.

כאשר מרבית המצברים הרגילים שורדים סביב ה 3 שנים, 4 וקצת זה לא באמת יתרון כאשר המצבר עולה כפול והוא באמת, עולה כפול.

פורסם

מצברי start stop מתחלקים לשני סוגים: EFB ו AGM , על פי נתוני היצרנים הEFB אמורים להיות בעלי מחזור כפול ממצבר רגיל והAGM בעלי מחזור משולש.

מנסיון ממש טרי הלך לי מצבר EFB בגולף 2013 לאחר 4 שנים. ואני משתמש בתכונה.

החלפתי אותו בAGM כי ההפרש במחיר הוא של 200 שקלים ואם הוא באמת נותן שליש יותר אז זה שווה לדעתי.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
אצלי מצבר agm התפגר אחרי 7 חודשים, של שנפ, הוחלף באחריות.

מצברים ישראלים זה בררה.

פורסם

מצד שני מצבר של שנפ באימפרזה ישנה החזיק 7 שנים...

על איזה מצבר אתה ממליץ שהוא לא תוצרת הארץ? לדעתי יש ויש וזה עניין של מזל כמו שאני רואה.

פורסם
מצד שני מצבר של שנפ באימפרזה ישנה החזיק 7 שנים...

על איזה מצבר אתה ממליץ שהוא לא תוצרת הארץ? לדעתי יש ויש וזה עניין של מזל כמו שאני רואה.

Bosch , Varta.

היה לי נסיון טוב מאד עם ורטה של מצבר שהחזיק 7 שנים!!! והוא לא היה מקורי, מצבר שרכשתי באוטו דיפו.

פורסם

חשבתי שתפתיע עם חברות פחות מוכרות, מצברי ורטה עושים רושם שיותר עמידים לטווח הרחוק, אבל שוב, יש סיפורים לפה ולשם.

פורסם

יש בעיה להשיג בארץ מצברי בוש ממגוון הסדרה שלהם ובזה נתקלתי חזק כשחיפשתי מצבר ולבסוף רכשתי את של ורטא.

מה הטעם לייבא מצברים טובים באמת שמחזיקים המון? אם יש מתחרים שמחזיקים קצת פחות.

באופן די מוזר, נסה להשיג את הסדרות של בוש או מגוון לבחירה, המחירים או בשמיים או שהמגוון לא קיים, אם בכלל.

גם אם קיים, אצל אנשים כאלו ואחרים, אין במקומות או בצורה מסודרת.

בחיי... אכול קנאה כאשר באירופה אנשים מזמינים ישירות מהאתרים מצברים מכל מגוון הסוגים עד הבית, תענוג.

פורסם

ורטא כחול מצויין.

יש ״מס גולגולת״ על מצברים,נדרשתי לשלם על מצבר לקטנוע 125 400שח,גזל במלוא מובן המילה.

פורסם

שלום לכולם. שאלה אשר תיראה מוזרה במיקצת עבורכם אבל בכל זאת.

היום כפי שידוע אי אפשר לשלוח מצברים מחו"ל דרך הדואר.

מישהו אמר לי שזה לא כולל מצברי AGM ואיתם אין שום בעיה בדואר אווירי בין לאומי? מדובר על מצבר לאופנוע אגב.

האם זה נכון?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...