Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.

כמה חלקים התקלקלו/התבלו לי ברנו פלואנס (שנתון 2011, 2000 סמ"ק). לצערי בארץ רוצים מאות שקלים על כל פיפס. אשמח לעזרתכם למציאת החלקים הבאים או בהזמנה מחו"ל' או אולי בארץ ממשחטות (רצוי מאוד בצפון). אלו החלקים:

1. הפלסטיק שמתחת לנגן.

2. הגה עור למודל 2000 סמ"ק (שונה מההגה של המודל 1600 סמ"ק או דיזל 1500 סמ"ק).

מצ"ב תמונות של החלקים על מנת שתראו על מה מדובר.

תודה מראש.

ד"א, נראה לי שקוראים לדגם הנ"ל בחו"ל 2011 Renault Megane MK3, לפחות ככה מצאתי לו חלקים בעבר.

20170306_095916.jpg

20170306_095920.jpg

wheel.jpg

עריכה אחרונה על ידי huber
פורסם
Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/141886685405

Look at this on eBay http://www.ebay.com.au/itm/282227285427

מקווה שעזר

תודב, אבל עזר חלקית. הראשון לא דומה בכלל למי שיש אצלי (שים לב לתמונה שצירפתי, זה אפילו לא קרוב, לא יודע למה רשום שזה לפלואנס). השני זה מה שאני מחפש, רק שאצלי הכל בבז' ולשים הגה בשחור יהרוס את כל העיצוב.

תודה בכל מקרה :-)

פורסם

הגה מסובך להכניס... לא עדיף לצפות בארץ מחדש.?

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

הפלואנס אינו מגאן דור 3 אלא אחות חורגת ילידת קוריאה, שתיהן אכן חולקות חלקים משותפים רבים. הפלואנס למיטב ידיעתי כלל לא משווקת במדינות המערב בכלל ומערב אירופה בפרט למעט אירלנד, לכן כמעט ולא תמצא עליה חומר באנגלית.

בחיפוש Renault parts גוגל מוצא מייד מספר אתרים באנגלית של חלפים לרנו, שלח להם תמונה בצירוף מספר שילדה ואני בטוח שתמצא את מבוקשך.

לגבי "להכניס", ההערה מתייחסת מן הסתם לתגובה של סולל הדרך, הודעה מספר 4 למעלה.

זכור לי במעורפל שירשור עבר של מישהו שביצע בארץ חידוש הגה מעור ברמה יפה מאוד, אני חושב שלמקום קראו "אוטו אלגנס".

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

את ההגה כמובן לצפות מחדש.

את החלק שמתחת לנגן תוכל למצוא לפי מק"ט. תבקש הצעת מחיר מסודרת מהמוסך, שם יהיה מק"ט - ואתה תמצא אותו בעצמך בעזרת גוגל. סביר להניח שמשמעותית יותר זול לרכוש דרך האינטרנט מאשר דרכם.

אם זה דגם מיוחד של הפלואנס אני בספק אם יהיה בפירוק.

פורסם
לא כזה דגם מיוחד. פנים בהיר היה גם בדיזל.

כן, אבל הפלסטיקה שונה. היכן שאצלי מתבקע יש חור אחד בלבד (למצת), בדיזל יש 3 חורים, כך שכן יש שינויים ולא כל החלקים של הדיזל הבז' מתאימים ל 2000 סמ"ק הדיזל.

פורסם
https://www.facebook.com/kmochadash/

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

תודה רבה!

יצרתי קשר עם הבחור, היה היום וצבע את ההגה, התוצאה מאוד משביעת רצון, הרבה הרבה יותר זול מציפוי הגה מחדש (פחות מרבע מחיר) ונראה כחדש. ממליץ בחום על הבחור. אצרף תמונות בהמשך.

• תוכן חדש...